×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обявиха частично бедствено положение в Поморие


Обявиха частично бедствено положение в Поморие
Поморие е най-засегнат от урагана
Тема в развитие
Парадоксът, че след урагана няма жертви в Бургас: Компромис на Бог или чист късмет? Видео показа и торнадо над морето в Бургаско Държавата обещава помощи за земеделски стопани след бедствието в Бургаско След щорма: Бургаският кмет с благодарност и предупреждение към гражданите за следващите дни Бурята извади от строя подстанция „Хоризонт“ на ЕСО, смущения в тока на Поморие и Сарафово Димитър Николов след урагана: Пострадали са 131 коли в Бургас, над 400 дървета са изкоренени Иван Алексиев: От 12 години съм кмет, такова чудо като щорма снощи не бях виждал никога Вижте как изглежда Бургас след бурята (СНИМКИ) Няколко села в Бургаска област остават без ток след бурята Обявиха частично бедствено положение в Поморие След урагана: 16-годишно момче е със счупена ключица, жена е с прорезни рани от строшено стъкло Поморие без ток за 24 часа, жена е отнесена от урагана Метео Балкан: Очаквайте нова буря в Бургас по-късно тази вечер Истински ураган или необичайно силна буря бе преминалият над Бургас кошмар Бедствието потроши витрините на култов мебелен магазин в Кумлука, спални и дивани отиват на боклука Паника в Поморие: Ветроходец падна зад борда по време на мощната стихия, организираха спасителна операция Мощна буря удари Обзор Кризисният щаб в Бургас ще работи денонощно, за да се справи с щетите от бедствието (СНИМКИ) Километрични опашки заради паднали стълбове Димитър Николов: Всички извънредни екипи са изпратени по сигнали, щети има във всички квартали на Бургас (ВИДЕО) След апокалипсиса: В Поморие е най-тежко положението, кметът Иван Алексиев свика кризисния щаб Стихията от Бургас се прехвърли в Созопол, вижте как изглежда „Веселата уличка“ (СНИМКИ) Кризисният щаб пред Флагман.бг: Има сигнал за паднал от борда на яхта, бурята е завлякла десетки лодки навътре в морето Десет-минутна буря предизвика невиждан погром в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Бургас е блокиран след изненадващия ураган Вятърът, повалил дървета в Бургас, бил със скорост около 100 км в час Извънредно! Десетки рибари бедстват край Бургас Ужас! Ураган внепазно се появи в Бургас, щетите са големи
виж още
скрий
17 Септември 2022, Събота, 22:33 ч.
Автор: Флагман

Градът бедства след урагана

 

Най-силно пострадалият от урагана град в Бургаска област - Поморие ще остане поне 24 часа без електричество заради сериозна авария.

В допълнения дървета са паднали на улиците, поради което те са станали непроходими, няма улично осветление заради аварията с тока, мобилизирани са допълнителни полицейски сили, за да следят за реда, пострадали са десетки автомобили в целия град. 

Ето какво съобщиха от Община Поморие:

Скъпи поморийци и гости на града,

Обявено е частично бедствено положение. За съжаление поройният дъжд и ураганният вятър този следобед нанесоха немалко щети в района на Поморие.

Кризисният щаб бе свикан.

Най-важното е, че хората, които пострадаха при бурята, бяха откарани до лечебно заведение. Почистват се падналите при бедствието дървета и клони. Съборени са електрически стълбове. Работи се по отстраняване на аварията, но е възможно и утре да бъдем без ток. Молим бъдете внимателни със запалените свещи у дома, шофирайте внимателно и избягвайте да се движите в тъмнината. Пазете се!

Ще се справим!

Видео, заснето от наш читател в Поморие, днес малко след 16 часа. Виждате как ураганът се появи от нищото и се завихря със страшна сила. Цяло чудо е, че човекът, който е заснел тези кадри е успял да избяга от окото на бурята. 

Много заведения пострадаха от бурята 
Някои рибарски лодки и яхти от Поморие посрещнаха урагана в морето, по чудо не се стигна до фатален край

 


В категории: Поморие


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
10
Коментара по темата
10.
МУЗЕВИР ПЕЙКА
18.09.2022 14:14:45
0
1
При Американеца.....
Курортист-турист,посочва фара в далечината и пита местния дядка седящ на музевир пейката
-Дядо....какво е това в морето... (той не е виждал морски фар) да не е паметник.....???
Дядката..учуден и леко ядосан ,поглежда туриста с едно око ..и....
-Не виждаш ли ,че това е фара бе...ТУРУЛЮЛЮ С ТУРУЛЮЛЮТО ТИ......

После се чудим,че туристи гледат на местните резервирано.....??????
9.
Пешо кура от Поморие
18.09.2022 09:09:02
1
2
До 10.Научете се да пишете на български.
8.
Дааа
18.09.2022 08:27:32
3
14
Флагман, премълчаването на новина също ви поставя в кюпа на разпространалите на фалшиви новини. Това, че не пуснахте снимки на падналата санировка на блко 4 в Славейков и на други блокове пак там ви поставя при разпространителите на фалшиви новини, явно сте присъствили на урока по дезинформация в БСУ.
Мутрата е хубаво да види "гордостта" му как се разпада , а са платени милиарди от нас.
7.
vv
18.09.2022 08:08:08
6
10
Целият този рев е за пари от държавния бюджет, които партия ГЕРБ трябва да усвои.
6.
толкова беше спокойно в Сарафово
18.09.2022 08:07:11
6
7
без ток 4-5 часа, без бял шум, хората бяха направо смразени, вкоченени, изплашени по къщите......по-често такива бури да има!
5.
До 1
18.09.2022 07:05:39
3
12
Заминавай в Русия при Петя, куко.
4.
Зеленски
18.09.2022 06:41:34
5
13
До 1
Обстановката в града ще се нормализира, обаче мозъка ти - едва ли!
3.
Въпроска ?
18.09.2022 01:54:52
1
20
Зловещо беше да гледаш огъващите се високи дървета около и в двора на Историческия музей , падащите клони , носени от силния вятър предмети , падащи керемиди , изпотрошени стъкла и автомобили. Съответните служби да се задействат и направят оглед
и премахнат старите дървета, които са опасни не само за автомобилите , но и за хората и сградите до тях.
2.
Американеца
18.09.2022 00:01:30
20
15
Флегман не заблуждавайте хората,че вече станахте за смях.Какъв ураган,какво 5 лв.Някой от вас срещал ли е ураган?Пуснете си поне някое видео да се информирате какво е ураган и къде се появява
1.
Светла му памет и вечна слава на Бай Тошо
18.09.2022 00:00:54
43
29
10 минути ураганче и Поморие капитулира !
А иначе се готвят да воюват с Братска Русия !
Смееееееееееееееех !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори