×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

При 46 % преброени гласове: БСП настигна ИТН, ПП запазва преднината си пред ГЕРБ


При 46 % преброени гласове: БСП настигна ИТН, ПП запазва преднината си пред ГЕРБ
Часът е 03:30 часа, РИК-Бургас работи на пълни обороти, за да приеме всичкси протоколи от региона
Тема в развитие
Инфарктни часове: Кой ще вземе последните два мандата, вижте всички възможности Как се промени картата на Бургаска област след вота (ОБНОВЕНА) „Продължаваме промяната“ завладя Несебър, следват ГЕРБ и ИТН При 61% протоколи от ЦИК: ГЕРБ се приближава до ПП, БСП изпреварва ИТН При 98,99 %: ПП печели изборите в Бургаско, ще има изненади при разпределянето на мандатите ГЕРБ запази Малко Търново, втори са ПП При 43% протоколи от ЦИК: ПП е първа сила с 26%, ГЕРБ взима 21.4, трета е ДПС На финалната права: ГЕРБ скъсява дистанцията с ПП, ДБ изпуска мандата си в Бургас ДПС и Карадайъ обират гласовете в чужбина "Продължаваме промяната" печели 28% от гласовете в Бургас, а ГЕРБ -23,84% При 46 % преброени гласове: БСП настигна ИТН, ПП запазва преднината си пред ГЕРБ Къде отидоха гласовете на ИТН 38 %: БСП започна леко да покачва резултата си 31 % от гласовете в Бургаско са преброени: ГЕРБ топи преднината на ПП Изненадващ победител в Поморие "Продължаваме промяната" спечели на финала в Карнобат ПП печели изборите на база 100% паралелно преброяване 20 % от гласовете в Бургаско са преброени: ПП дръпна с 5 пункта ГЕРБ спечели и Приморско ДПС си запази Сунгурларе БСП е първа политическа сила в Созопол РИК-Бургас преброи 10 %: ПП води с 31,38 %, ГЕРБ – 26,77 %, ИТН – 9,97 % За първи път от 7 години: ДПС бие ГЕРБ в Айтос Интригуваща битка в Карнобат: ПП, ГЕРБ и БСП се борят за първото място Кирил Петков: Аз съм кандидатът за премиер, но това не е червена линия, нужно е коалиционно правителство ГЕРБ остава първа политическа сила в Средец В Царево ГЕРБ удържа първото място, ПП срина ИТН и ДБ След вота: ДПС не потвърждават подкрепата си за Герджиков, подават ръка на всички При 60 % преброени протоколи в Поморие: ПП води с няколко пункта на ГЕРБ Без изненада: ДПС бие със смазваща преднина в Руен Корнелия Нинова: В БСП не обсъждаме въпроса за оставки ПП дърпа с 3% пред ГЕРБ, БСП пада под ДПС според две паралелни преброявания Първи резултати от Бургас: Слави бие в затвора Борисов с оферта: Първият да покани втория да управляват заедно Беновска подари „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев Първо във Флагман.бг: Новите депутати от Бургас и голямата изненада на прага на 47-то НС Румен Радев с първи коментар: Резултатите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията Обрат на върха според „Галъп“: Формацията на Кирил Петков повежда с 2% пред ГЕРБ Първи данни след вота: ГЕРБ води с малко пред ПП, Радев отива на балотаж с Герджиков
виж още
скрий
15 Ноември 2021, Понеделник, 03:28 ч.
Автор: Флагман.бг

Социалистите подобриха резултата си след частичното приемане на секциите от Карнобат

351 (46,12 %) от общо 761 секции в Бургаска област вече са обработени от Районната избирателна комисия, съобщава репортер на Флагман.бг от спортна зала „Бойчо Брънзов“.

Междинното преброяване потвърди очакванията ни – че БСП ще вдигне резултата си, тъй като започна приемането на изборните книжа от Карнобат, а там социалистите имат добър резултат. Столетницата цяла вечер се движи около 8 % и рискуваше да загуби втория си мандат. Сега те вече са с 9,24 % и настигнаха третата политическа сила във временното класиране „Има такъв народ“, които са с 9,67 %.

Промени на върха няма. „Продължаваме промяната“ запази преднината си от 4,5 пункта пред коалиция ГЕРБ-СДС. ПП са с 29,51 %, а ГЕРБ – 24,97 %.

ДПС все още е с 5,90 %, но са приети много малко секции от Айтос и Поморие, а се очакват и гласовете от Руен и Сунгурларе. ПП „Възраждане“ запазва процента си – 5,91 %, а ДБ са с 5,68 %.

Ивайло Вълчев от ИТН е с 1085 преференции, Константин Бачийски от ПП с 2124, Христо Симеонов от ПП – 759, Димитър Найденов от ДБ – 688, Жечо Станков от ГЕРБ – 1663, Любен Дилов от ГЕРБ – 1386 и Тодор Байчев от БСП с 685.

Румен Радев има 51,45 % при междинното преброяване, а проф.Анастас Герджиков – 27,14 %.

Към 03:30 часа:

ПП – 29,51 %

ГЕРБ-СДС – 24,97 %

ИТН – 9,67 %

БСП – 9,24 %

ПП „Възраждане“ – 5,91 %

ДПС – 5,90 %

ДБ – 5,68 %

 


В категории: Политика


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
4
Коментара по темата
4.
Аз
15.11.2021 07:36:33
0
4
Мая къде си Живко те търси?
3.
Пено бре, чети, Пенчо не чете….
15.11.2021 06:40:34
0
9
След една година четене на глупости във фейсбук, се оказа, че българинът не може да чете на екран и сума ти народ гласува само за едните избори. После пак сърдити…:)
2.
3 до 2
15.11.2021 06:35:33
2
9
Верно, няма по-хубаво )))
1.
Хаха
15.11.2021 06:18:58
3
15
Какво по хубаво сутрин от просто гробаджийско прасе квичащо на умряло.
Супер!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори