×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Беновска подари „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев


Беновска подари „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев
Метафората си тя онагледи с два едри портокала, които подаде на Кирил Петков още в началото на живото включване след края на изборния ден
Тема в развитие
Инфарктни часове: Кой ще вземе последните два мандата, вижте всички възможности Как се промени картата на Бургаска област след вота (ОБНОВЕНА) „Продължаваме промяната“ завладя Несебър, следват ГЕРБ и ИТН При 61% протоколи от ЦИК: ГЕРБ се приближава до ПП, БСП изпреварва ИТН При 98,99 %: ПП печели изборите в Бургаско, ще има изненади при разпределянето на мандатите ГЕРБ запази Малко Търново, втори са ПП При 43% протоколи от ЦИК: ПП е първа сила с 26%, ГЕРБ взима 21.4, трета е ДПС На финалната права: ГЕРБ скъсява дистанцията с ПП, ДБ изпуска мандата си в Бургас ДПС и Карадайъ обират гласовете в чужбина "Продължаваме промяната" печели 28% от гласовете в Бургас, а ГЕРБ -23,84% При 46 % преброени гласове: БСП настигна ИТН, ПП запазва преднината си пред ГЕРБ Къде отидоха гласовете на ИТН 38 %: БСП започна леко да покачва резултата си 31 % от гласовете в Бургаско са преброени: ГЕРБ топи преднината на ПП Изненадващ победител в Поморие "Продължаваме промяната" спечели на финала в Карнобат ПП печели изборите на база 100% паралелно преброяване 20 % от гласовете в Бургаско са преброени: ПП дръпна с 5 пункта ГЕРБ спечели и Приморско ДПС си запази Сунгурларе БСП е първа политическа сила в Созопол РИК-Бургас преброи 10 %: ПП води с 31,38 %, ГЕРБ – 26,77 %, ИТН – 9,97 % За първи път от 7 години: ДПС бие ГЕРБ в Айтос Интригуваща битка в Карнобат: ПП, ГЕРБ и БСП се борят за първото място Кирил Петков: Аз съм кандидатът за премиер, но това не е червена линия, нужно е коалиционно правителство ГЕРБ остава първа политическа сила в Средец В Царево ГЕРБ удържа първото място, ПП срина ИТН и ДБ След вота: ДПС не потвърждават подкрепата си за Герджиков, подават ръка на всички При 60 % преброени протоколи в Поморие: ПП води с няколко пункта на ГЕРБ Без изненада: ДПС бие със смазваща преднина в Руен Корнелия Нинова: В БСП не обсъждаме въпроса за оставки ПП дърпа с 3% пред ГЕРБ, БСП пада под ДПС според две паралелни преброявания Първи резултати от Бургас: Слави бие в затвора Борисов с оферта: Първият да покани втория да управляват заедно Беновска подари „големи топки“ на Кирил Петков и Асен Василев Първо във Флагман.бг: Новите депутати от Бургас и голямата изненада на прага на 47-то НС Румен Радев с първи коментар: Резултатите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията Обрат на върха според „Галъп“: Формацията на Кирил Петков повежда с 2% пред ГЕРБ Първи данни след вота: ГЕРБ води с малко пред ПП, Радев отива на балотаж с Герджиков
виж още
скрий
14 Ноември 2021, Неделя, 21:52 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

България ще се управлява от коалиция, ще тръгне по нов път, обяви Кирил Петков

Журналистката Илияна Беновска подари „големи топки“ на бившите служебни министри и съпредседатели на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков и Асен Василев и им обясни, че сега ще им трябват. Метафората си тя онагледи с два едри портокала, които подаде на Василев още в началото на живото включване след края на изборния ден.

„България ще се управлява от коалиция, ще тръгне по нов път. Ще направим целия потенциал на тази страна. Ще бъдем диалогични“, каза Петков и посочи БСП и „Демократична България“ за потенциални партньори на ПП.

„Осъзнаваме, че на България й трябва редовно правителство. Имаме отговорност да се изпълнят нещата, които говорихме през последните два месеца. Няма да правим компромис само с неработещата съдебна система и корупцията“, каза още Кирил Петков.

Като станат ясни резултатите, ще отворим тефтерчето и ще говорим, каза пък Асен Василев.




11
Коментара по темата
11.
Тончо
15.11.2021 07:09:07
7
8
Каква промяна очаквате от човек, влязъл в политиката с измама? Като е такъв голям бизнесмен и се е върнал от любов към България да дарят с Аасенчу парите си за бедните и болните. Това аз наричам любов и състрадание към народа. Нали са дошли само да помагат? С парите от новите заплати и от комисии в парламента спокойно могат да си издържат по едно семейство тук и едно в чужбина.
10.
Моите 5 стотинки
15.11.2021 01:40:54
3
15
Беновска е силно казано журналист
9.
Freedom fighter
15.11.2021 00:34:55
9
10
Простите сметки може само Борисов да прави и не половин милиард а повече му струва на него, защото за тези месеци дето не е на власт щеше да е прибрал поне 3 милиарда. Така, че по добре избори до дупка отколкото крадене до дупка. Що не кажеш за онзи милиард за Хемус дето отиде по чекмеджетата и по самолетите? Те нямаше ли да отидат за икономиката или Бойковите пари са си Бойкови?
8.
Сметкаджия
15.11.2021 00:06:33
3
12
Абе по прости сметки половин милиард отидоха за избори и то какво си избрахме тепърва ще го сърбаме.
Тези пари можеха да са за бедните и безработните, като обезщетения и помощи, които щяха да влязат в икономиката на страната през магазини, заведения и услуги които получилите ги да използват за нуждите си.
Сега просто са изхарчени за избори които не се знае до какво ще доведат политическата ситуация в страната.
7.
Бухльо
14.11.2021 23:16:19
12
14
За какво са им топки ? Салам "кучешка радост" да им беше подхвърлила на тия кьопеци.
6.
Чичо
14.11.2021 23:10:27
7
11
Беновска да ми яде хоя, дърта брантия
5.
Тези пък от каде ги изкопаха
14.11.2021 22:56:24
13
13
Тези двамцата от нежната страна на любовта дали си дават сметка какво ги очаква??'
Дори да съставят правителство хората ще се усетят много скоро каква промяна са им натресли с мошенгиите с машините и като си видят сметките ще ги гонят с камни най късно до пролетта и то ранна пролет.
4.
Манафа
14.11.2021 22:37:59
12
14
Публична тайна, е че Спецов шлимби Кокорчо.
3.
kor
14.11.2021 22:25:52
6
16
ebaxti i tapata pytka Benovska
2.
Спецов
14.11.2021 22:14:37
15
18
Нищо оригинално, аз всеки ден им подарявам по 2 топки ...
На милия ми Кокорко дори 2 пъти на ден ;)
1.
b
14.11.2021 22:08:49
20
18
Tupaci tova li e vajnoto che niakakva tupachka podarila topki ili kakvo ne.

Za tova az vi biah blokiral mediata, zastoto vie ste kupeni ot GERB.

Kiril i Assen --- Bulgaria e sus vas, napred!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори