×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областният управител запечата имуществото на БСП в Карнобат


Областният управител запечата имуществото на БСП в Карнобат
На третия и четвърти етаж на тази хубава сграда в сърцето на Карнобат се намира БСП, ще й оставят само две стаи
Тема в развитие
виж още
скрий
24 Март 2011, Четвъртък, 10:46 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Това е физическа саморазправа, искат да ни сломят преди изборите. Не е вярно, отдавна трябваше да го направим, нотариалният им акт не важи, контрира зам.областната управителка Златина Дукова

Ден след като депутатът от ГЕРБ Вяра Петрова излезе с гневна позиция, че червеният  градоначалник на Карнобат Георги Димитров мачка бизнеса с високи данъци и такси, показвайки, че на практика е открила предизборната си кампания за кмет, пристигна и трагична за Столетницата вест. Във вторник комисия от Областна управа е започнала да запечатва помещенията в общинската централа на БСП съгласно издадена от областния управител Константин Гребенаров заповед за изземването и връщането на държавата.

„Дойдоха и сложиха лепенки на два офиса на четвъртия етаж, те са празни, предупредиха ни до петък, 25

 
Д-р Димитър Ганчев: Имаме нотариален акт, искат да ни смачкат!
март,да опразним всичко на етажа и да го освободим“, алармира лидерът на БСП-Карнобат д-р Димитър Ганчев. Става въпрос за близо 420 кв.м площ в сърцето на Карнобат – в сградата, където се намира ресторант „Савоя“. Червените са в потрес от случилото се, защото твърдят, че имали нотариален акт за собственост още от 1990 г. Били си купили последния етаж не като БКП, а като БСП. „Това е натиск на една политическа партия, която е на власт – открит опит да ни сломят преди местните избори, това е физическо унищожение, подобно нещо не си е позволявал нито Иван Костов, нито Симеон Сакскобургготски, нотариалният акт не им стигал – искали още доказателства. Според вас с какво може да се докаже собственост, освен с наличие на нотариален акт“, казва д-р Ганчев. След като той разбрал, че Гребенаров е издал наскоро такава заповед веднага я обжалвал в съда, но се оказало, че жалбата му не спира изпълнението. Нормалната житейска практика сочи, че в подобни спорове между институции не се пристъпва веднага към изпълнение, щом има заведена жалба, просто се изчаква решението на съда, смятат червените и се чудят къде ще ходят.

  „Аз бях председател на БСП 10 години,  третият и четвъртият етаж са наши, навремето сградата е строена за


Запечатаните във вторник помещения, акцията на Гребенаров продължава в петък

ресторант на първи етаж, втори и трети е на потребителната кооперация, после е правена пристройката, където е и голямата зала за сесии на ОбС. Досега никой не е поставял под съмнение нашата собственост, с този областен управител работя много делово и ефективно. Не знам защо са им  на ГЕРБ  тези помещения. Аз съм дал почти същия офис като квадратура и разположение в центъра на ГЕРБ, при това напълно ремонтиран с общински пари“, недоумява и кметът. „Помещенията ни трябват –  ще настаним там НОИ, но ще оставим две стаи – на председателя на БСП и на неговия сътрудник“, каза зам.областната управителка Златина Дукова. Тя не отрече думите на червените, че в една от стаите е целият архив на общината, други две стаи се ползват за заседания от постоянните комисии към ОбС, а голямата зала горе освен за сесии, се предоставя безвъзмездно за всякакви обществени прояви. Имало и малко кафене.  

„Вярно е, че имаме и неизползваеми от нас помещения, които сме предоставили на наши симпатизанти безплатно – имаме дружество на пенсионерите, на ветераните, две женски организации – стига ни да си плащат тока, телефона и водата, за да поддържаме като цяло сградата, сега трябва и тях да прогоним“, казва д-р Ганчев. В петък запечатването продължава. Защо г-жа Златина Дукова смята, че е права и че дори са закъснели с изземването на червеното имущество, четете в интервю с нея утре.




10
Коментара
Флагман.БГ Почина рок легенда Почина рок легенда 02/05/2024, Четвъртък 10:19 0
10
Коментара по темата
10.
до красивата
05.04.2011 08:53:02
0
1
Съгласен съм с това, което пишеш. Наглите са те защото вече 5 години строежа им стои "за красота" в центъра, пък до киното го дадоха на всичко по 1 лв.и не се махат.
9.
красивата
05.04.2011 08:49:04
0
2
Вие от панорама сте много тъпи и пишете глупости.Вие се занимавате с мръсотии. Адвокатката Пенева и Бозукова са на първия етаж при НОИ.Като не знаете, не чернете хората.
8.
пенчо тъпото
25.03.2011 15:39:15
2
5
Даже има смотан комунист дето дава отрицателен рейтинг по статията!!!! РАЗВАЛИХА ВИ РАХАТА И ДАНО ДА НЕ Е ЗА ПОСЛЕДНО ДА ВИ ГО РАЗВАЛЯТ!!!!
7.
пенчо тъпото
25.03.2011 12:35:52
2
5
Арестувайте кмета дето съсипва града
6.
баба Буна
24.03.2011 22:03:58
4
3
ГЕРБ да не се помайват с разни помещения, а да извадят калашниците и наред с всички, които не искат да гласуват за тях.
То верно ,че няма да останат хора, но пък нейсе.. да се прочисти и да остане само чистата раса.
5.
мария
24.03.2011 19:55:59
3
4
Този д-р Ганчев е много нагъл,какви са тези симпатизанти:проектантското бюро на съпругата на председателя на общ.съвет-Ченешева,офиса за изкупуване на земеделски земи на общ.съветничка от БСП-Пенева,счетоводната къща на майката на шефа на КАТ-Бозукова,и т.н.дружество на пенсионерите:Димитър Радев,Стефан Желев,само партийни функционери,които до обяд правят репетиции как да манипулират хората от пенсионерските клубове и след обяд тръгват на мисия.Това място според мен е свърталище на хора,които се занимават само с мръсотии и манипулации
4.
карнобатлия
24.03.2011 17:58:35
2
3
Нека кажат с какви пари са купили имота и на кого са платили!
3.
PANORAMA
24.03.2011 14:06:18
5
3
ПО фалшивите документи сте вие ,панорамаджии,отсега нататък вашият живот ще е кошмар!
2.
PANORAMA
24.03.2011 14:06:18
4
4
ПО фалшивите документи сте вие ,панорамаджии,отсега нататък вашият живот ще е кошмар!
1.
секретар
24.03.2011 13:31:59
4
5
КМЕТЕ,НЕ Е НУЖНО ДА ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ ,ЗАЩОТО И В ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ СГРАДАТА СЕ ВОДИ ДЪРЖАВНА.НОТАРИАЛНИЯТ ТИ АКТ Е ФАЛШИВ.АРХИВА НА ОБЩИНАТА НЕ Е ТАМ.ДО УТРЕ ДА СТЕ СИ СЪБРАЛИ ПАРЦАЛИТЕ И ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ЗНАМЕТО.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Българите полагаме най-малко извънреден труд в целия ЕС Според данните на Евростат през 2023 г. 7,1 на сто от заетите в страните от ЕС са се трудили повече часове на основното си работно място Земетресение разлюля български град Земетресение разлюля български град Трусът е в района на Пазарджик Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ Бивш волейболист се бори с тумор, жена му моли за помощ 20 хил. евро на седмица струва лечението му, каза тя КЕВР реши: Газът поевтинява през май КЕВР реши: Газът поевтинява през май От дружеството информират, че предложената цена за май е със 7% по-ниска от действащата за предходния месец април
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори