×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Екипът на Спортното училище ликува, Янчо Стойчев най-накрая спечели конкурса за директор


Екипът на Спортното училище ликува, Янчо Стойчев най-накрая спечели конкурса за директор
Тази сутрин зам.-директорът по спортна дейност Аспасия Петкова, която беше вр. и. д. директор, въведе опитния треньор по плуване в новия му кабинет
03 Септември 2021, Петък, 13:26 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Сега всички погледи са отправени с надежда към Стойчев, който неведнъж е доказвал, че е нахъсан и много пробивен млад човек

Опитният треньор по плуване и докторант в НСА Янчо Стойчев спечели конкурса за директор на Спортното училище „Юрий Гагарин“ в Бургас. Това сложи край на сагата с временното ръководство, която продължи цяла година.

Педагогическият колектив на училището бе категоричен, че няма по-добър от Стойчев, който да се нагърби с нелеката задача да извади школото от батака, в който е потънало от години. Тази сутрин зам.-директорът по спортна дейност Аспасия Петкова, която цяла година беше вр. и. д. директор, с облекчение предаде щафетата на постоянното ръководство. Сега всички погледи са отправени с надежда към Стойчев, който неведнъж е доказвал, че е нахъсан и много пробивен млад човек.  

Янчо Стойчев е на 34 години. Той произхожда от известна бургаска фамилия спортисти. И двамата му родители са треньори по плуване и са помогнали за подготовката на десетки бургаски шампиони в тази дисциплина. Стойчев продължава традицията и дори надгражда постигнатото досега. Той е възпитаник на Спортното училище "Юрий Гагарин", като е завършил много допълнителни курсове още по време на обучението си там. През 2010 г. е завършил НСА "Васил Левски" със специалност "треньор по плуване". От тогава е и учител по плуване в Спортното училище в Бургас. В периода 2018-2019 г. е придобил магистърска степен, отново в НСА в специалност "Спорт за високи постижения". В момента предстои да защити докторантурата си в същия ВУЗ в Катедра "Водни спортове". От ранно детство Янчо Стойчев е закърмен с дисциплина и това му помага да се усъвършенства не само като отличен плувец. Той показва, че притежава лидерски качества и достатъчно добра подготовка, за да поеме щафетата от родителите си и да започне да обучава бургаските плувци. В момента той е действащ треньор в плувен клуб "Бриз". Бил е и основният консултант по плуване в популярния формат "Игри на волята" и е член на Асоциацията на българските треньори и на ТК по плуване към Българската федерация по плувни спортове.

Янчо Стойчев поема щафетата от Аспасия Петкова, която временно заемаше директорския пост. Тя остава зам.-директор по спортната част, а по учебната длъжността се заема от Георги Бинев.

В училището през настоящата учебна година ще се обучават 301 деца, юноши и девойки. В неговата програма има 9 вида спорт - акробатика, плуване, художествена гимнастика, борба, бокс, лека атлетика, баскетбол, колоездене и тенис на корт.

"Наясно съм с огромната отговорност, която поемам. Но не се страхувам от предизвикателствата. Обичам Бургас. Обичам спорта. Приятно ми е да работя с деца. Вярвам в потенциала на младите хора в нашия град и страната!", заяви Янчо Стойчев.

Новият директор определя своите първи приоритети така:

"Трябва да променим мисленето, че децата от Спортното не учат, а само тренират. Другото е да създам максимално добри условия за треньори, учители и на целия персонал, за да си вършат спокойно и професионално работата, за която са назначени. И не на последно място, да насочим част от отговорността на децата от спортните съоръжения, на които тренират, към класните стаи".

Янчо Стойчев счита, че е изключително важно в бъдеще да бъде увеличен броят на застъпените в училището спортове, а броят на учениците да достигне нивото от най-силните му години.

"Независимо че училището е държавно, ще продължим да работим съвместно и в синхрон с общинското ръководство и администрация, защото става дума за бургаски деца, които впоследствие ще продължат да се развиват в областта на спорта като състезатели, но и учители, треньори, ръководители", добави новият директор на Спортното.

А най-голямата си мечта Янчо Стойчев определя така:

"Да успеем да убедим ръководните фактори за построяване на собствена сграда на училището с прилежаща спортна база. Това неминуемо ще доведе до повишаване качеството на учебно-тренировъчния процес. Ще имаме и по-богат избор за привличане на деца в различните видове спорт. Трябва да успеем!", заяви Стойчев.

Докога Спортното училище на Бургас ще произвежда скандали, вместо шампиони?

Двубой между плувци за директор на СУ "Юрий Гагарин": Ани Буюклиева или Янчо Стойчев ще застанат начело на школото?


В категории: Просвета


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
16
Коментара по темата
16.
Х
05.09.2021 08:47:20
0
1
Добре дошъл в кошера!
15.
Спортист
04.09.2021 19:27:39
0
4
Янчо,познавам лично и мога да кажа че той е най -доброто и мъдро решение,за спортното училище,за спорта и за учението!Фактите говорят за него ,а те не са малко.Янчо е млад ,умен,перспективен ,работлив и добър човек,създал не малко шампиони и медалисти в неговата сфера!Един добър пример за децата.Успех!
14.
Лопортем
04.09.2021 09:06:55
0
3
Рефюджи гоу хоум. Стига си си писала сама,
13.
*********
03.09.2021 20:25:56
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Бриз и Коо
03.09.2021 19:47:35
6
8
Малеее, майко мила.
От другата седмица СУ "Ю.Гагарин" вече ще се казва "Бриз, син, майка и отец".
Честито на ликуващите от екипа!
А конфликт на интереси - ама изобщо няма.
Директорът - син, майката и бащата подчинени на сина.
Б... и държавата, стягам си багажа и дим да ме няма...
11.
педро
03.09.2021 19:21:30
2
3
голям
10.
От системата
03.09.2021 18:37:26
2
8
Добро момче, прилича на наш човек, ще слушка
9.
Ха
03.09.2021 17:48:07
3
12
Това някаква шега ли е?
8.
Наистина ли е опитен треньор?
03.09.2021 17:21:09
5
14
Колко пък опитен треньор да е като е на 33 години. Че той до вчера трябва да е бил състезател? Я дайте малко инфо за треньорската му кариера, за да се посмеем. Чух че и майка му и баща му работели в спортното. Много нагло е така да се избират директори. Ако конкура е бил пак с един кандидат както при Гешев ще е трагедия
7.
Хахаха
03.09.2021 16:38:31
6
19
Мама и тати учители, детенце- директор?! ЧАСТНО УЧИЛИЩЕ СТОЙЧЕВИ! Гербаджии, сър!
6.
:)
03.09.2021 15:33:39
3
16
Поредния парашут... Боже пази България и българите деца...
5.
Бесн
03.09.2021 15:31:53
7
14
Ма изобщо няма конфликт на интереси!!! Мама даскал в училище, детето дЕректор! Разровете се назад във времето и ще видите дали има по-наказван плувен клуб в историята! То не бяха последни предупреждения, то...
4.
Интересно
03.09.2021 14:24:55
11
19
А някакъв сблъсък на интереси няма ли, като собственик на спортен клуб и майка учителка в същото училище
3.
Някой
03.09.2021 14:19:38
7
21
Янчо е много добър човек. Сигурен съм в успехите които ще има. Браво готин!
2.
Д.
03.09.2021 14:07:40
8
16
Браво, от тук нататък това училище ще пребъде!
1.
СЪС "СПОРНОТО"
03.09.2021 14:03:16
4
17
СТЕ НАПРАВО ЗА ПОРНОТО
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори