×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметове бойкотираха среща с EVN


Кметове бойкотираха среща с EVN
Костадин Величков - ръководител на клиентските центрове на EVN
09 Март 2011, Сряда, 10:21 ч.
Източник: Черноморски фар

„Няма смисъл да идваме, EVN е монополист и прави каквото си иска”. Това са заявили кметовете на морските общини в Бургаска област, като по този начин са мотивирали бойкот на срещата с енергоразпределителното дружество във връзка с туристическия сезон

В нея участие взеха представители на EVN, експерти на НЕК, областния управител Костантин Гребенаров, зам.-областният управител Златко Димитров, зам.-кмета по строителството в Община Бургас Костадин Марков, Мария Инджова, председател на „Алианс на туризма в Югоизточен район”, Георги Николчев, председател на „Съюз на собствениците – Слънчев Бряг” и „Европейски институт по туризъм”, и Иван Иванов – председател на Бургаската туристическа камара.

„Няма прозрачност в цените на тока, не се знае какви инвестиции са извършени за подобряване на енергоснабдяването, административните услуги са под всякаква критика”, заяви в началото на срещата Мария Инджова. Тя допълни, че е депозирала една елементарна молба за направа на прозорче, през което да вижда електромера на хотела си, но тя седи без отговор от 5-ти юли м.г. В същото време никой потребител не може да влезе във връзка със служител на EVN, който може да вземе решение за каквото и да било. На телефоните са сложени оператори, които препращат към сайта на компанията. Дали 90-годишната баба от някое село има компютър с интернет вкъщи, попита реторично Инджова. А дори и да има, там също не може да се намерят решения на възникналите проблеми.

„Един англичанин си е купил къща, където като му падне бушонът, вика EVN да му го вдигне, защото няма достъп”, коментира пък Георги Николчев.

Бургаската регионална туристическа камара е направила анализ на ситуацията от юли 2010 г., когато няколко дни Слънчев бряг и околните селища бяха без ток заради авария в далекопровода „Галатея” до Ахелой. Затова от името на 232 хотелиери и туроператори председателят на сдружението Иван Иванов зададе въпроса – направена ли е профилактика на всички трафопостове от Обзор до Ахтопол и кога ще бъде завършена рехабилитацията на далекопровода от Ветрен  и Ахелой до слънчев бряг. Това е наложително заради туристическия сезон и натоварването  на мрежата през лятото.

„Според решение на Щутгартския окръжен съд се иска неустойка за всяко прекъсване на тока над 10 минути и ние ще заведем колективен иск,  ако това се случи”, заяви Иван Иванов.

„Трафопостовете са проверени на 100%, знаем какво е необходимо и в рамките на одобрените разходи извършваме ремонти”, заяви Костадин Величков – ръководител на клиентските центрове на EVN.

Анализирали сме миналогодишната ситуация по Южното Черноморие  и сме направили план, чрез който да избегне повтарянето на през този сезон,. На база анализа е създаден Кризисен щаб, който да реагира бързо и адекватно през летния сезон. Инвестициите, които е направила компанията в Бургас, възлизат на 64.7 милиона лева”, добави още той.


В категории: Бизнес , Бургас


Коментари
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори