×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за 26 юли – 1 август


Любовен хороскоп за 26 юли – 1 август
Ключови думи: хороскоп, любов, зодии, астро
24 Юли 2021, Събота, 21:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Очаква ни интересна любовна седмица

В последната седмица на юли, на фокус ще бъдат любовните въпроси, комуникацията и романтиката. Няколко планети ще оказват влияние върху любовния живот на 12-те зодии и това са Марс, Меркурий, Венера и Юпитер. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп, пише az-jenata.bg.

Овен

Тази седмица Меркурий влиза във вашия романтичен сектор, подтиквайки ви да мислите за любовните въпроси по нов и много по-игрив начин. Ще бъдете отворени за нови идеи за това как да внесете повече любов в живота си или да увеличите максимално радостта, която изпитвате в настоящата си връзка. Забавленията и интимността в спалнята ще са в центъра на вниманието ви. Насладете се на възможностите! Вашият владетел Марс ще окаже влияние върху работата ви, мотивирайки ви да бъдете по-отдадени и помагащи. Това може да ви е от полза в любовта и отношенията.

Телец

Марс ще добави много разнообразие в любовния ви живот. Ако напоследък вашият сексуален живот е като на пауза, този космически тласък ще го зареди. Страст, желание за интимност, за някои Телци дори може това да е нова вълнуваща любов. Разбира се, това се отнася предимно за самотните представители на зодията. За обвързаните предстои чудесна любовна седмица.

Близнаци

Мислите за любовта наистина ви завладяват тази седмица, скъпи Близнаци! Вашата управляваща планета – Меркурий, ще се премести във романтичния Лъв и вашия 3-ти дом на комуникацията. Ако сега в живота ви има някой, който може да изрази чувства на любов или да флиртува като професионалист, то това сте вие. Това е ключов период за обвързаните, защото с любимия човек може да вземат важно решение относно любовта. Разговорите за любов, секс и отношения ще ви бъдат по-лесни с тази енергия. Необвързаните също няма да скучаят.

Рак

Юпитер преминава обратно във Водолей, като отново повдига теми за потенциал за растеж, свързани с интимността и споделените ресурси. За обвързаните Раци е напълно възможно да се възползват от финансите на половинката си. Той или тя може да получи голямо повишение или бонус, но е възможно и да е например одобрение за кредит. Необвързаните Раци да се подготвят да се разделят с болезненото минало, защото започва нов и по-хубав любовен период за тях.

Лъв

На дневен ред за представителите на зодията е романтиката. Меркурий влиза във вашия знак във вторник и ще подобри значително комуникацията. Можете да предадете своите мисли и идеи на другите по начин, по който те да ги възприемат като ги насърчавате да бъдат истински заинтересувани да ви слушат. Това може да помогне за подобряване на комуникацията и в любовта. От друга страна, Юпитер ще оцвети любовния ви живот, още повече ако сте във връзка, а търсещите любов, няма да скучаят.

Дева

Деви, Марс навлиза във вашия знак, което ви прави напълно неустоими за другите! Венера влезе в знака на Дева миналата седмица, така че сега, когато имате подкрепата на тези космически любовници във вашия знак, има за какво да се радвате по отношение на любовта. Ако сте необвързани, това е един от най-добрите периоди да срещнете нова и интересна личност и да имате любовната връзка, за която повечето хора само мечтаят. Очаквайте физическа, интелектуална, емоционална и духовна съвместимост с този човек. Обвързаните имат възможността да подобрят любовната си връзка по красив начин. Ще се чувствате обожавани и оценени.

Везни

Тъй като Юпитер отново влиза в романтичния ви сектор тази седмица, това, което е било на пауза за вас, сега ще се промени. Ако е имало някакви взаимоотношения, които са спрели своето развитие, то сега за някои от вас, те ще напомнят за себе си. За напълно необвързаните Везни, стара любов може да се върне в живота им. Ако си имате половинка, може би ще обсъдите идеята за бебе или други важни за вас неща. Очаква ви хубава седмица.

Скорпион

Марс и Венера определено ще подобрят любовната комуникация и това ще помогне на необвързаните да създадат нови контакти или да развият вече съществуващи. Други необвързани, които все още не желаят сериозно обвързване, просто ще се забавляват с приятели. Ако все пак сте отворени за флирт, ще имате такива възможности. Обвързаните Скорпиони ще се радват на страстни мигове с половинката – да не говорим за много секс. Разбрахте!

Стрелец

Очакват ви магически промени в любовта. Ще размишлявате върху любовните въпроси, някои дори може да се обърнат по-задълбочено към таро и хороскопи. Седмицата ще бъде хармонична и спокойна по отношение на любовта, Стрелци. Имате добри предпоставки за романтика с любимия човек, за задълбочени разговори. Не пропускайте възможността.

Козирог

Докато Меркурий влиза във вашия 8-и дом на интимността и споделянето, разговорите ви са напът да станат по-дълбоки, смислени, удовлетворяващи. Обвързаните представители на зодията може да обсъждат разнообразни теми, които да са свързани с пари, дома, почивка, общо бъдеще. Необвързаните ще направят равносметка за любовния си сценарий, Готови ли сте да оставите миналото и да поканите любовта в живота си?

Водолей

Юпитер отново влиза във вашия знак, след кратко отсъствие от 13 май. Сега, когато късметлията Юпитер се върна във Водолей, вие отново сте „избрани“ за небесен фаворит по всякакъв възможен начин. Сега може да привличате към себе си партньори и връзки, които да ви носят удовлетворение. Необвързаните Водолеи имат големи шансове за нова любов. Обвързаните ще се радват на вниманието на любимия човек.

Риби

Венера вече е във вашия партньорски сектор, Риби, създавайки много хармонични вибрации в любовния ви живот. Марс ще се присъедини към Венера, което може да доведе до някакво напрежение между вас и партньора ви. Бъдете внимателни в това как разрешавате конфликтни ситуации. Необвързаните ще бъдат силно мотивирани да намерят любовта. Възможности за флирт няма да липсват.

 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Тази Ергенка се оказа доста богата. Вижте с какво се занимава семейството й Бащата на Надежда се оказа виден бизнесмен
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори