×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пчели-убийци нападнаха дете в центъра на Бургас, Спецзвено на Пожарната отцепи района


Пчели-убийци нападнаха дете в центъра на Бургас, Спецзвено на Пожарната отцепи района
Кошерът вече е премахнат от четириетажната сграда на ул. „Ген. Гурко“ №55
05 Юни 2020, Петък, 13:05 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Двама служители на РДПБЗН са се отзовали на място след сигнал на граждани, свалили кошера с автовишка, но били брутално нажилени от озверелите насекоми

Диви пчели-убийци нападнаха петима за минути в центъра на Бургас, след като кошерът, който строели под покрива на 4-етажна сграда на ул. „Генерал Гурко“ 55, се разчупил и паднал на земята. Първата жертва била дете, което по случайност било с родителите си в района на разходка, разказаха за Флагман.БГ очевидци на необичайния инцидент. Сигнал към спешния тел. 112 е подаден около 17 ч., а необичайната, но много опасна за здравето на хората случка се разиграла на 30 май – миналата събота.

На място в рамките на минути пристигнали началникът дежурна смяна Тодор Куцаров и старши спасител Станимир Славов от сектор „Специализирани оперативни дейности“ към РДПБЗН-Бургас. (Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението). Двамата преценяват каква е ситуацията, викат на място автовишка и отцепват района между перпендикулярните на ул. „Ген.Гурко“ – ул. „Проф. д-р Асен Златаров“ и ул. „Оборище“.

На автовишката се качва Славов, който по случайност се оказва, че има опит в пчеларството и използвайки уменията си, успява да събере голяма част от пчелите и да ги отстрани от фасадата на сградата. В процеса обаче, въпреки предпазното облекло, пчела успяава да го ужили в областта на лицето. 

В същото време началникът на дежурна смяна Тодор Куцаров е на земята и управлява автовишката. Той е пострадал много повече от озверелите насекоми, които го нападнали и успели над 10 пъти да го ужилят по лявата ръка. В крайна сметка обаче те успели напълно да решат създалия се проблем и отстранили кошера.

„Изключително навременна беше намесата от страна на униформените, демонстирараха високо ниво професионализъм. Пристигнаха на мястото в рамките на минути след подадения сигнал и за около час кошерът с диви пчели бе премахнат и то без изчезващият вид насекомо да бъде засегнат фатално.За щастие никой от ужилените не бе алергичен, защото в такъв случай ситуацията щеше да е коренно различна“, коментираха пред Флагман.БГ хора от района, които са станали свидетели на безпрецедентната акция миналата събота.

Двамата служители на РДПБЗН все още се възстановяват след случилото се. Те обаче са доволни, че са успели да решат проблема с пчелите и хората в района вече са спокойни.
 


В категории: Животът


11
Коментара
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
11
Коментара по темата
11.
36th chamber
06.06.2020 23:57:15
0
1
Wu Tang killer bees
10.
06.06.2020 11:52:47
0
0
Добре че са били само двамата да направят всичко това за минути трябваше им около 2 часа след като им се обадиха служители на общината
9.
БГ резил
05.06.2020 22:36:24
0
1
Омни, много Омни са от ФлЕгман! А за супер, хипер, гига, мега, яко топлата и пареща новина няма какво да говорим. А на служителите едно голямо БРАВО и респект! Добре, че не са били алергични!
8.
Перко Коронов
05.06.2020 21:37:38
2
2
Пишете ги "починали от коронавирус" и да си ходим!
7.
Бай Иван
05.06.2020 16:57:52
0
6
Авто-вишка неграмотници...с тире....
6.
Adidas
05.06.2020 15:25:35
3
11
Района е отцепен от спец части от София ,очаква се подразделение от 101 Алпийска бригада снайперисти
5.
Пчелата-майка
05.06.2020 14:24:53
10
6
Пчелите умират, след като жилят. Така че кои са убийците? Някакви некадърници са станали причина да бъде нажилено дете. А на тях - така им се пада!
4.
me
05.06.2020 13:57:39
7
22
Хахах! Пчели убийци, верно? Ако бяха убийци, тия нямаше да за живи. Камо ли пък "убийците" да са изчезващ вид. По-скоро няккави диви пчели. Голям матрял, голямо чудо...
3.
Георги
05.06.2020 13:54:39
2
16
Топла-топла "новина" на една седмица.
2.
..
05.06.2020 13:22:22
2
37
Пише се Ужилен, а не Ожилен, Флегмани.
1.
....
05.06.2020 13:12:01
3
45
Политици убийци ни жилят всеки ден, тях кога ще остраните, може и с щети.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори