×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бащата на убития край Бургас Тодор Тодоров: Убиецът ще избяга в Турция, затваряме пътя за Созопол


Бащата на убития край Бургас Тодор Тодоров: Убиецът ще избяга в Турция, затваряме пътя за Созопол
Тодор лежа седем часа на асфалта като куче без никой да ми кажа и затова за толкова време ще блокираме пътя от Бургас за Созопол, каза бащата на младия мъж
Тема в развитие
Тежки дни за автобусния шофьор Камен Филипов, преквалифицират обвинението, може да лежи 20 години Първо във Флагман.бг: Пратиха зад решетките Камен Филипов, който причини смъртта на Ванча Байлова и Тодор Тодоров Родителите на Тодор: Днес трябваше да празнуваме Тодоровден, а ние правим помен Близките на Тодор Тодоров и Ванча Байлова затвориха пътя Бургас-Созопол, искат справедлив процес Внимание! След минути затварят пътя за Созопол Бургаската магистратура защити съдия Яни Гайдурлиев Бащата на убития край Бургас Тодор Тодоров: Убиецът ще избяга в Турция, затваряме пътя за Созопол Майката на блъснатия от автобус Тодор: Убиецът на сина ми може да избяга в Турция! Шофьорът на автобуса-убиец карал с 80км/ч, загиналите били без аварийни светлини 33-годишният Камен е шофьорът на автобуса от касапницата край Бургас Първо във Флагман.бг! Кметът на село Присад и уникално добро момче от Росен са загиналите снощи Трагедия! Младеж от село Росен и 46-годишна бургазлийка са загиналите при тежката катастрофа на пътя Бургас-Созопол УЖАСЯВАЩИ КАДРИ от тежката катастрофа край Бургас, отнела живота на двама Южният изход на Бургас е заварден от полиция, отбиват движението през жк „Меден рудник” Извънредно! Жестока трагедия на изхода на Бургас, двама загинаха при катастрофа
виж още
скрий
04 Март 2020, Сряда, 08:07 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Родителите на младия мъж, който загина след нелепа катастрофа, настояват за доживотна присъда 

Съдията от Бургас, който пусна убиеца на Тодор е подкупен. Пуснаха го под домашен арест, за да може да избяга в Турция. Това каза пред Нова телевизия Николай Тодоров. 

Бащата на 22-годишния Тодор Тодоров, който загина при нелепата катастрофа на пътя Бургас-Созопол преди дни, предупреди, че с роднини и приятели ще блокира пътя Бургас – Созопол в събота. При катастрофата загина и 46-годишната Ванча Байлова.

Майката на блъснатия от автобус Тодор: Убиецът на сина ми може да избяга в Турция!

„7 часа Тодор е лежал като куче, покрит с найлон, без никой да ми каже. Затова в 11:00 часа в събота ще сме там, където го убиха. Затваряме пътя от двете посоки за същото време – за седем часа“, заяви Николай Тодоров. 

„Притеснява ме това, че шофьорът е с двойно гражданство и може да избяга всеки момент в Турция. Той си лежи в къщи, а нашите близки – в гроба. Това не е нормално“, каза майката на Тодор – Мария. 

Бащата на убития Николай се обърна от ефира към съдията от Бургаския окръжен съд, пуснал под домашен арест шофьора на автобуса. „Колко пари ти платиха и спиш ли спокойно?“, попита съкрушеният от скръб мъж.

Бабата на Тошко пък сподели, че за нея единственото справедливо наказание за шофьора на автобуса е доживотната присъда. 

Шофьор, който минал по същия път пет минути преди Тодор и Ванче да бъдат пометени от автобуса, каза, че не може да си обясни защо водачът на турския автобус не е успял да реагира и да предотврати трагедията. 

„Пътувах от „Меден рудник“ към Созопол. Видях автомобил. Госпожата (б.а. Ванча Байлова) говореше по телефона, а момчето (Тодор Тодоров) бе до нея. Нямаше други светлини. Видимост имаше. Като наближих видях, че има хора на платното. Имах време за реакция“, добавя мъжът.

Приятели на убития Тодор настояват за справедлив процес. 

Припомняме какви са мотивите на Окръжния съд в Бургас, за да наложи "домашен арест" на туския шофьор.


Съдът счете, че от доказателствата, може разумно да се предположи, че обвиняемият е възможно да е ангажиран в осъществяването на престъпното деяние, предмет на разследването. Но според съдебната инстанция „тук следва да се посочи, че степента на доказване на предположението за авторството на престъплението е значително по-ниска от същата, необходима на прокурора да състави обвинителен акт или на съда да постанови осъдителна присъда.

Без съмнение по делото е необходимо изготвянето на авто-техническа експертиза за изясняване на релевантните по делото обстоятелства, както и събиране на други относими към предмета на доказване по делото доказателства“. Настоящият съдебен състав счете, че към момента не може да се обоснове извод, че съществува реална опасност Камен Ф. да се укрие. В подкрепа на извода за липса на тази опасност са данните за трайна връзка на обвиняемия и на жената, с която съжителства, с населеното място, в което живеят - гр. Добрич, в който град е постоянния и настоящ адрес на обвиняемия, в което отглеждат малолетното им дете. „Сочената в искането по чл. 64, ал. 1 от НПК хипотетична опасност от укриване, обоснована с извършваната от обвиняемия трудова дейност – шофьор в транспортна фирма със седалище в Република Турция, може да бъде ограничена чрез налагането на забрана за напускане пределите на Република България по отношение на Камен Ф.“, казва в мотивите си съда. В

практиката на Европейския съд по правата на човека трайно се приема, че тежестта на извършеното престъпление не е сред основанията, обосноваващи законност на задържането. Същевременно данните за предходните три осъждания на обвиняемия, отчитайки давността, честотата и естеството на извършените деяния, които не са осъществени скоро преди инкриминираното по делото деяние, не могат да обосноват извод, че степента на личната обществена опасност на обвиняемия е завишена. Предвид изложеното и като съобрази целите на мерките за неотклонение, Окръжен съд - Бургас намери, че в случая адекватна мярка за неотклонение се явява мярката „Домашен арест“.

Тази мярка за неотклонение ще гарантира в достатъчна степен участието на обвиняемия в наказателното производство, като съответно ще изиграе своето възпиращо и възпитателно въздействие. Същевременно домашният арест е от естество да предотврати опасността от извършване на престъпление, защото ще ограничи свободата на придвижване на обвиняемия извън жилището му.


В категории: Бургас , Созопол


Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
43
Коментара по темата
43.
ХХ
05.03.2020 12:41:35
5
1
@35
японците са робско стадо окупирани говеда, на което американските негра вече 75 години клецат дъщерите.
42.
С
05.03.2020 11:15:19
0
16
Чичо Тошо,не си прав човеко,изнудвани и раздаваш правосъдие с пръст към зрителите!Когато две коли се ударят,ако са в движение се изтеглят в страни ,за да си разменят застраховки и попълнят ПТП протокол.Ади сега ми кажи,защо са се събрали на седянка в бързата лента,в дъжса,посред нощите,защо няма триъгълник,аварийни и светлоотразителни жилетки? И какво по дяволите правят там, за няколко тъпи ламарини отидоха под земята....
41.
До 4
04.03.2020 21:15:51
2
16
Не приадската е виновна,колата на Тошко е била в дясно а нейната барака е била останала в ляво.Защо? Защото беше конфликтна личност и отказва да си премести бараката до като недойде кат и кво дочака ли го? Язък за Тошко че и удусало на акъла и отишъл с нея да и оглеждат каручката.
40.
Petq
04.03.2020 20:54:24
10
7
Добре де...всички казвате че шофьора на рейса не е виновен...той не вижда ли че рейса на градския транспорт е на аварийни...извинявайте и аз съм шофьорка ама като видя отдалече някой на аварийни ще намаля няма да карам с бясна скорост...има си правила...както е казано всеки шофьор не е застрахован единия крак в гроба..другия в затвора...мир на праха им!!!!
39.
Dan T
04.03.2020 20:12:09
5
5
Koi vinoven koi ne . Tryabva da se ima uvajenie kam horata koito sa ubiti
Tezi tapanarski pisania po adres Na bashtata Na momcheto sa palni idiotshtini . Bezchovechnost . Da zemat vsichki se zasramiat I da sprat da pishat po Statii
Nenormalni Hora
Ne patya a Vsichko tryabva da se blokira I sada tryabva da Se blokira dokato Ne de razbere vsichko I shofiora I da izbiaga
38.
Dan T
04.03.2020 20:12:05
5
2
Koi vinoven koi ne . Tryabva da se ima uvajenie kam horata koito sa ubiti
Tezi tapanarski pisania po adres Na bashtata Na momcheto sa palni idiotshtini . Bezchovechnost . Da zemat vsichki se zasramiat I da sprat da pishat po Statii
Nenormalni Hora
Ne patya a Vsichko tryabva da se blokira I sada tryabva da Se blokira dokato Ne de razbere vsichko I shofiora I da izbiaga
37.
bai kosta
04.03.2020 15:56:54
8
19
“Съдията е подкупен”Този чува ли се какво говори?Или иска да му повдигнат обвинение за клевета.
36.
Чичаааак
04.03.2020 15:30:16
5
25
Така ако махаше с пръст на сина си даже от време по някой шамар зад врата та да му вкараш малко акъ сега можеше да е жив.
35.
До 9
04.03.2020 14:50:16
7
7
Пич, ти виждал ли си жив японец? Същите говеда са.като нас. Даже и по-лоши, щото имат едно имперско самочувствие, все едно света е техен и всички са им длъжни. Япония като за Япония е само книга. Истинате е доста по-прозаична.
34.
Николай Петров
04.03.2020 13:39:34
0
45
До всички коментиращи, аз работя във Франция тук правилата са следните: при случай на авария всички от автомобила излизат застават зад мантинелата и обличат светоотразителни дрехи (и в дъжд и в сняг и в пек) така са научени и принудени (от закона) спазвайте тези правила ЗАЩОТО ВСЕКИ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ГО ОБИЧА!!!
33.
атага
04.03.2020 13:24:19
5
15
тука 99% не знаят точно как стоят нещата ама всеки кометира, малко уважение към починалите и състрадание към роднините им. Като сте прости сипете си една ракия и си пуснете някво риалити. Не е нужно да серете в нета глупости.
32.
1
04.03.2020 12:57:54
10
3
Тои е вече в Турция
31.
Info
04.03.2020 12:50:35
11
2
Mn qsno che spi spokoino opunal e sumati pari
30.
Не вярвам
04.03.2020 12:46:22
5
1
От кадя на кадя ва
29.
Малоумникът
04.03.2020 12:23:15
7
31
Стига сте били боклуци,аз също работя шофьор,по снимката виждам,че бащата е пълен селяндурин 100% цял живот лапето му си е мислило,че е в правото си ако ще и да с3р3 на центъра

на шофера мога да кажа само братле ако можеш разкарвай се от тука,не храни боклуци и не чеши егото на малоумни селяндури,не си проваляй живота
28.
N+++
04.03.2020 12:02:42
2
41
Няма как, всичко е плод на емоции и то големи, защото са загубени два живота, но при съдебното дело убедително ще се докаже, че шофьорът автобуса не носи вина за произшествието, а иначе да не си на неговото място- няма как да не изживява случилото се ! Но да затварят пътища и да се правят протести с искания за смъртни и доживотни присъди граничи с утопията...
27.
Do KOZLODYYI
04.03.2020 11:26:49
7
3
Toi sig e invalid pod chehul i se naduhva tuka predi da se prebere jena mu
26.
До КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 11:23:34
3
12
Аве човек, ти по цял ден в сайтовете ли киснеш. Излез малко на вън ве човек, ще изпаткаш рано-рано.
25.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 11:12:47
2
6
до 20БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА
24.
До 19
04.03.2020 10:57:56
5
4
Газът ти!!! Минал после се върнал нарочно да им мине отгоре пълни глупости
23.
Някой
04.03.2020 10:56:38
1
47
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА! ПЛАТНОТО Е ТОЛКОВА ТЯСНО, ЧЕ КАМИОН И ЛЕКА КОЛА ТРУДНО СЕ РАЗМИНАВАТ.ПРИ ИЗПРЕВАРВАНЕ. ПРИЧИНАТА: ДВУСТРАННИТЕ МАНТИНЕЛИ!
И НЕ РАЗБИРАМ, КАК ЩЕ СПРЕШ В ЛЯВОТО ПЛАТНО, В ДЪЖД, ТЪМНА ЧАСТ НА ДЕНОНОЩИЕТО. ДАЛИ АВТОБУСЪТ Е КАРАЛ БЪРЗО? ТАМ РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ Е 80. ЕДВА ЛИ Е КАРАЛ С 120.
ПОЧТИ СЪМ УБЕДЕН ЧЕ СЕ Е ДВИЖИЛ ПРАВИЛНО. НО ШОФЬОРЪТ ЩЕ ПОЛУЧИ НАКАЗАНИЕ.
ТЕЗИ ХОРА СА НАТЪЖЕНИ, ПОТЪНАЛИ В СКРЪБ. НЕ МИСЛЯТ АДЕКВАТНО. НЕ МИ СЕ КОМЕНТИРА ЧЕ МАЛКО ОТ ТЯХ СИ ДАВАТ СМЕТКА ЗАЩО ПРАВИЛАТА СА ТСКИВА, А НЕ ДРУГИ! НО ИСКАТ СМЪРТ, ДОЖИВОТ. И ЗАЩО? ЗАЩОТО ДВАМАТА ВОДАЧИ СА СПРЕЛИ НА СКОРОСТНА ОТСЕЧКА, ОТ ЛЯВО И НЕПРАВИЛНО! БОГ ДА ГИ ПРОСТИ! Но НЕ МОЖЕ УЛИЦАТА ДА ДИКТУВА КАК ДА СЕ СЪДИ!
22.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 10:50:30
12
10
21 ти си боклук ПЕНЧО боклука липсват ти първите седем години ти да го ду хаш уроде ГОСПОД ВИЖДА БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА
21.
Асд
04.03.2020 10:45:47
8
28
Бахти дъртия чпбанин ,щял да затваря пътя ,че той сина ти на теб се е метнал такъв кретен ,да прави оглед ппсредата на междуградаки път ,в тъмното и при дъжд ..нямам думи,за мен Шофьора на автобуса е невинен ,добре ,че не е бил лек автомобил ,защото щеше да има още повече жертви .Тогава ,кой щеше да е виновен ,дърт чобанин
20.
До Град Козлодуй
04.03.2020 10:39:15
11
34
БОКЛУК НЕЩАСТЕН,ДА ГО ДУХАШ.....ШОФЬОРА НА АВТОБУСА Е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН,НЕВИНЕН
19.
123
04.03.2020 10:29:58
4
42
Когато починат млади хора,не трябва близките им които са в шок и афектрани от всичко, да се показват по тв и медиите, защото позицията им не може да бъде правоподобна. Те винаги искат смърт за смърт или доживот. А в случая основната вина е на тези не са си махнали колите от тъмната скоростна отсечка. Сега под медийния натиск това момче ще го осъдят наистина доживот
18.
До7
04.03.2020 10:24:44
0
37
Автобусът не ги е връхлетял веднага.Свидетел казва, че 5 минути преди това е минал и е видял ударените коли.Автобусът е тежко превозно средство, не знам спурачният му път при 80 км/ч колко е, но м8жв нещо да го е заслепило, да не е видял навреме.Но, е сигурно че за 5 мин мъртвите са се разправяли, но не са помислили как да се обозначат или изтеглят себе си и колите.Зависи и къде точно са били хората.А, ако не е имало място да ги заобиколи, защото от едната страна има кола, а от другата хора?!
17.
Anonim
04.03.2020 10:15:52
4
19
ти, който искаш злото на шофьора Камен, вярваш, че ще намериш покой, ако отмъстиш ... мъртвите са виновниците, които логично не са мислили, че са шофьори, четейки някои закони, които не са в състояние да действат, означава, че са взели картите на водача с парите жалко, че нямаш мозък в главата си и искаш парите от тях!
16.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 10:14:05
28
6
КАМЕН Е УБИЕЦ
15.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 10:12:45
17
6
ПЕНЧО кретена какви глупости бе изрод хора са загинали що не духаш на баща си щото си се пръкнал такъв голям боклук ПЕНЧО БОКЛУКА ПЕНЧО БОКЛУКА БОКЛУК
14.
Az
04.03.2020 10:08:45
8
5
Този росенски бег може да затвори капака на ковчега само
13.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 10:06:38
0
14
МИР НА ДУШИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА
12.
Пенчо
04.03.2020 10:06:31
6
13
Козлодуй що не вземеш да извъртиш 4-5 свирки и тогава със сит стомах да пишеш глупости?
11.
Anonim
04.03.2020 10:01:15
8
7
Лоши и безмозъчни хора като в България Не се срещнах преди 2 седмици кола от Румъния беше ограбена от вас български хора без души ... поставете се малко в ситуацията на шофьора или ограбени хора, които работят честно за тези пари и сега искате обезщетение от шофьора след руския мъртъв да бъде
10.
Anonim
04.03.2020 09:49:44
4
36
от дами колко лошо, мислите малко логика добри хора .. наистина ли мислите, че шофьорът на автобуса би искал да причини инцидента, а аз съм шофьорът ... тези виновници, които причиниха тази авария, защо не сигнализираха за опасността през рефлекторизиращия триъгълник, защо не са премахнали колите от пътя, защо не са обявили полицията, вместо това са били на пътя, както на булеварда смятате за малко логично и не намирате изкупителна жертва за вината на вашите мъртви, които не са знаели и не са действали правилно. .Бог е страхотен и той ще защитава шофьора и семейството му. И в бъдеще вие, които правите злополуки, вземете предпазни мерки, за да не стане така, както се случи сега ... Бог да е с вас, Камен и семейството ви!
9.
MiB
04.03.2020 09:48:29
6
36
Баба ми, като стоя два часа покрита с чаршаф?!? Сега да отида да спра движението на Миража, защото ми е криво и Румен Радев ми е антипатичен? Тази държава е случила на климат, на природа, на историческо наследство, но се е провалила в опитите си да култивира отговорно съзнание в гражданите си. Причините за подобни трагедии, че ние не сме, като японците. За съжаление.
8.
Аз
04.03.2020 09:35:12
8
80
Шофьорът на автобуса е АБСОЛЮТНО НЕВИНЕН.....Просто на пътя са стояли двама празноглави самоубийци ,без жилетки,фарове и аварийни.....вие какво очаквате?????
7.
Da
04.03.2020 09:31:50
26
121
Генерално живота по нашите ширини не се цени. Докато не стане белята. Не сме свидетели на това колко бързо са се случили нещата след катастрофата и дали веднага не ги е връхлетял автобуса. Но като цяло трябва да се създаде медийна инициатива за това да си пазим животите. В другите държави го има safety first и така нататък. Също не може във всички групи във fb да се предупреждава къде има полицаи. Те са там за да следят спазването на закона. Или премигването с фаровете за да се предупреди за полиция. Ако се предупредим къде има полиция ставаме съучастник на този който кара пиян, надрусан или като комплексар с 120 в града. Нека наистина караме внимателно, бавно. Да спазваме дистанция, да даваме път на пешеходците, да пазим колоездачи и мотористи99ff7 и да си пазим животите.
6.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
04.03.2020 09:28:31
43
6
БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ХОРА а шофиьора на рейса трябва да е в пандиза а коментар 5 да си запази мнението за себе си тоз рейсаджия е убиец даже е съден още 09 година за побой и нанасяне на средна телесна повреда убиец
5.
ХХ
04.03.2020 09:23:01
6
14
полицията е длъжна да го вкара в кауша за самоуправство... и хората ще я подкрепят.
4.
Q
04.03.2020 09:17:47
7
56
Първо синет ти е карал неразумно, ударил е отзад кметицата и е предизвикал първата катастрофа с поведението си като не е спазвал дистанция.
Като направил белята след това да извади триъгълник клетка да се изтегли от лявото платно не- на него всичко му е позволено, закони и превила не го ловят.
Тати така го е възпитал ако има проблем тати ще го оправи,
Законите на физиката обаче са за всички.
Язък че тоя младеж затри кметицата и сега съсипа живота на шофьорчето
3.
Вв
04.03.2020 09:14:07
0
32
Абе кофти ситуация
2.
Аха
04.03.2020 08:30:51
12
64
Те значи повече от 5 минути са били на седянка на платното...няма какво да се коментира!Един видял, друг не.Този баща да беше научил сина си на нещо.
1.
те
04.03.2020 08:22:31
9
8
всички са подкупени БА сиким
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори