×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мартин с абсурдно обяснение за палежа на апартамента на бившата си в Камено – ритнал бутилка и си хвърлил фаса


Мартин с абсурдно обяснение за палежа на апартамента на бившата си в Камено – ритнал бутилка и си хвърлил фаса
Младият мъж не направи дори опит да закрие лицето си пред репортери, призна за пресъплението, но „обвини” злоупотребата си с алкохола
Тема в развитие
виж още
скрий
01 Декември 2019, Неделя, 16:30 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ, снимка: Емел МАХМУД

Младежът остава в ареста, извършил престъплението по време на изпитателен срок, грозят го до 8 години затвор

23-годишният Мартин Георгиев, който е обвинен в умишления палеж на апартамент в Камено тази сряда, даде абсурдни обвинения пред магистратите от Районния съд в Бургас. Днес се разгледа мярката му за неотклонение и той бе оставен за постоянно в ареста.

Младежът напълно призна за извършеното, но с малко „уточнение”. (ВИЖ ТУК) Той хвърли цялата вина върху собствената си злоупотреба с алкохола и се закле пред съда и Библията, че повече нямало да пие.

„Отидох до апартамента на бившата си приятелка пиян. Позвъних няколко пъти, но никой не ми отвори и се ядосах. Ритнах шише с течност и си хвърлих фаса на земята”. С това абсурдно обяснение младежът опита да оправдае деянието си, подчертавайки, че е бил в състояние на афект. Не става ясно обаче каква е била течността в бутилката и възможно ли е тя да се запали действително от неизгасен фас, след като кино митът за това, че разлят бензин се възпламенява от цигара бе опроверган преди години. 

Той и защитата му поискаха „домашен арест”, но съдът, в лицето на съдия Николай Гемеджиев, бе категоричен – престъплението е квалифицирано като тежко и ако бъде освободен, младежът може да се укрие или да извърши друго престъпление. Прокуратурата подчерта също, че Мартин има богато съдебно минало и дори с влязла в сила от септември т.г. присъда за кражба на автомобил.

23-годишният младеж е заплашен с ефективна присъда за палежа, която може да бъде в срок от 1 до 8 години, ако бъде признат за виновен. 
 


В категории: Темида


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
До 5
01.05.2020 13:52:00
0
6
Пич уш голямата батка не е психопат като Мартин като си има законен ред каква ножка като Мартин много кратно посещаваше Гергана с ножове и заплахи по време на палежа нямаше никой в Апартамента и ти значи си същия убитак за да си враг на децата си
Мишока от Бургас първо не се е заключвал след като вече Мартин се увери че срещу него няма как да тръгне и направи тази женска постъпка даже не е женска защото днешно време жените са повече мъже от него
5.
Катурата всеки ме знае в моят грат
27.03.2020 23:03:21
0
0
Добре да речем че той е запалил апартамента но би трябвало да има пречи на само хората покрай него я знаят
И аз да бях на негово място и аз бих постъпил така защото знам за какво става въпрос
Момчето се доказа нека този които беше в апартамента уш колямата батка от Бургас големият бияч за ко се закльчи във апартамента като мишок а не излезе зако не са осъдили този дето е бил вътре - (Човека със ношката долния мишок от Бургас)
4.
xxx
09.12.2019 08:04:29
8
0
Марто е изключително добро момче ! Само това мога да кажа
3.
до 1
01.12.2019 18:33:10
13
3
поне имаме твърди п.....и ,не кат вас мекици тц,тц .
2.
Браво
01.12.2019 16:44:43
1
4
Вие четете ли какво пише точно в статията. Какъв словоред само, нямате ли нормални редактори
1.
ЦЦЦццц
01.12.2019 16:33:10
4
10
Ей само мушмуроци в това Камено!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти  Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме, 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори