×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Основателят и лидер на форума в Давос Клаус Шваб се оттегля
  • Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно Сумска област
  • Русия показа новите коли "Волга", които всъщност са изцяло китайски
  • Подобрява се състоянието на жената, пострадала при катастрофата на входа на Аксаково с автомобил на НСО
  • Прокурорската колегия освободи апелативния прокурор на София Радослав Димов и го награди
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бети Митева: Със съпруга ми се извършва безпрецедентна гавра


Бети Митева: Със съпруга ми се извършва безпрецедентна гавра
Д-р Георги Митев е жертва на долнопробна клеветническа атака от бивш служител на агенцията, твърди съпругата му Бети
Тема в развитие
виж още
скрий
28 Август 2019, Сряда, 11:10 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Страхувам се, че ще направи инфаркт заради доноси на човек без съвест и морал, казва съпругата на арестувания тази сутрин директор на ОДБХ Бургас д-р Георги Митев

"Това, което се случи тази сутрин в дома ни, последвано в болница, а сега и разпитите, които вървят в сградата на Областната дирекция по безопасност на храните(ОДБХ) е вследствие от постоянен тормоз, в който съпругът ми живее от доста време", заяви пред Флагман.бг Бети Митева, съпругата на арестувания при зрелищна операция на ГДБОП в Бургас д-р Георги Митев.

По думите й спецагентите на ГДБОП са атакували дома им около 7:00 часа. Те настояли веднага да изведат д-р Георги Митев, показали заповед за арест.

По това време обаче докторът се е намирал в болница, тъй като през последните три дни не можел да заспи от нервно напрежение. Снощи положението станало критично - сърцето му започнало да прескача и не можел да диша.

Арестуваният шеф на Агенцията по храните в Бургас е областен лидер на СДС, скандалът е и политически

„Състоянието му беше прединфарктно. През този месец той почти не се е прибирал у дома заради ежедневните му ангажименти из цялата Бургаска област, свързани с епидемията от чума по свинете. Вчера бе в село Соколово, където с часове трябваше да убеждава един дядо да предаде домашните си животни. Отделно натискът срещу него е огромен – час по-скоро да предаде списъци с имена на онези стопани, чийто животни са евтаназирани, за да получат компенсациите си. Прибра се късно вечерта след тежко заседание на Епизоотичната комисия в Област Бургас. Но всичко това не му тежеше, а нещо друго, което е от доста време. Известно ми е, че от доста време бивш служител на Агенцията опитва да смачка съпруга ми с долнопробни доноси и постановки. Залети са всички възможни институции с помия. Това, което му причиниха днес е продиктувано имено от тези доноси, на които бургаската съдебна система не обърна достатъчно внимание, въпреки настояването на съпруга ми. Ако нещо му се случи – няма да простя никога“, каза Бети Митева.

Тя не знае къде в момента е съпругът й – дали в болница, или на разпит при спецпрокурорите и полицаи.

Бети Митева работи като експерт в Областната дирекция на Държавен фонд „Земеделие“. На нея спецпрокурорът, който показал заповед за арест й казал, че спокойно може да отиде на работа.

„Не съм в състояние да направя каквото и да е било и се намирам в дома си“, завърши Бети Митева, настоявайки за помощ от близки и приятели.


В категории: Крими


Флагман.БГ Вдигат паметник на гларуса във Варна Вдигат паметник на гларуса във Варна 23/05/2024, Четвъртък 16:54 0
Бъдещето на ERP системите
Бъдещето на ERP системите 23/05/2024, Четвъртък 12:44 1
42
Коментара по темата
42.
До Диляна
02.09.2019 09:10:20
0
11
Диляна, д-р Митев е назначен по времето на управлението на ГЕРБ без конкурс, т.е назначението е политическо. Във всички областни дирекции е така, а също и директора на централата на БАБХ е назначен по този начин. В тази държава ръководни длъжности трябва да се заемат от хора, които да се назначават с конкурси, които да не са за "наш" човек, а за истински кадърните. В ОДБХ Бургас има най- малко 10 държавни служители, които също са назначени без конкурс, някой са и по времето на Г. Митев. Да, той няма вина, защото централата е в София, а той е само директор на дирекция, но защо не се противопостави, може би за да запази поста. В държавните структури се ценят "наши" хора, а не хора, които имат знания и са креативни. Държавната система може да смачка и унижи тези, които се опълчат притив нередности и да изкара невинния виновен, но случая с д-р Митев не съм сигурна, че невинен. Познавам лично търговци в Поморие, които са платили наистина да не са обезпокоявани и проверявани, а също и собственик на Бърза закуск в гр. Китен, на който е отказана регистрация, защото не са сключили договор с фирмата за отпадъци и им е бил разработен НАССР не от препоръчания човек на д-р Стойков и д-р Затикашвили. Също има и лице, което е писало жалба срещу въпросните двама инспектора и лично д-р Митев се е обадил и е казал на дамата да не подава сигнал до централата на БАБХ и полицията.
41.
Диляна
01.09.2019 16:16:13
5
2
Нв си ли под опеката на Герб,всички ме застрашени.Манипулативни,алчни и безкомпромисни.Българският народ живее в прага на бедност и нищета,а достойните лидери се отстраняват,с лъжи и клевети.Няма спасение от ръката на Октопода-Герб!!!
40.
Бойка
01.09.2019 16:11:13
7
1
Мръсната сган от Герб,отрязаха главата на д-р Митев.Няма по-достоен за неговото място!
Живеем в мафиотска държава!
Събудете се българи,утре може да е ваш близък.......!
39.
градски
31.08.2019 12:01:56
0
5
тоз некадърник докато работеше като "ветеринар" ми умори кучката заедно с кученце вътре в нея.
38.
Tomi
30.08.2019 22:40:08
1
8
Истинското лице на СДС в Бургас.
37.
аз
30.08.2019 14:10:18
3
22
Уважаема г-жо Бети,ако на мъжът ти му е било тежко-има един изход-молба за напусканее,ама кокалът.....Като ги арестуват всички се разболяват
36.
Отговор на коментари 34 и 35
30.08.2019 09:45:06
0
34
Уважаема г-жо Бети, хората не са нещастни, органичени и бездействащи. Поздравявам тези, които са подали сигналите, защото те са хора с будна съвест. Не може да се рекетира бизнеса от държавни служители и те да си мълчат и да не реагират. Не може Вашият съпруг и другите там да вземат пари от хора, които се опитват да оцеляват в родината си. Знаете ли г-жо Бети, на хората им писна от държавни рекетьори. Трудят се, и като им се изредят всички инстанции да искат подкупи им идва много. Лично познвам дама от руски произход с бизнес с храни по черноморието, която е платила голяма сума за да не бъде проверявана и притеснявана. Сумата е предадена на доверено лице на ОДБХ. Не е единичен случай. Знаете ли, че има обекти, които са получили разрешително преди да са изградени?! Отрудените хора искат справедливост и това, че някой си търси правата не значи, че е ограничен и нещастен, напротив. Относно бюджетите, Вие нямате право да отнемате от бюджета на другите за да се облгадетелствате. Искане на пари за такса "спокойствие", насочване към лица, които пишат "Системи за самоконтрол" и др. са корупционни дейности уважаема госпожо Митева! Деразайте, смирете се и се помолете за здравето на съпруга си. Никога не е късно човек да се покае.
35.
Луда ЗА Връзване
29.08.2019 16:34:05
23
7
Хубаво и показателно е,пе модераторите трият определени коментари.
А,тези с Яснотата за Семейният бюджет на сем.Митеви?
Кои сте вие,да навлизате в нечия територия ,къде работи съпругата,и колко коли имат?
Как давате определения за непознати личности,далеч от мирогледа ви,който се състои единствено от натрупана ограниченост и фриволност в уж живота ви?Ще се посмея два пъти,че много сте ,,отрудени'' и много смешни
34.
Идеалната
29.08.2019 16:04:04
23
4
Толкова ли сте нещастни,че бълвате толкова злъч и ненавист?
Толкова ли вашият оскъден живот Ви е дотегнал?
Ами вземете работете,но първо учете,вземете висшата си титла,и създайте бизнес.Докажете се,стъпете и на по-горна инстанция,и отново работете.Безспирно,с ум,воля и хъс.
Но...не Ви се отдава,по-лесно е,да мразите и плюете срещу непознати животи.Колко трябва да сте нещастни..?
33.
Zashto
29.08.2019 16:00:16
17
2
Ne moga da razbera tova,koeto proqvqvate ili e zavist,che choveka si izkarva chestni pari i e muj s golqma titla ili prosto vie ste mnogo glupavi hora,koito ne mogat drugade da pishat osven zad klaviaturata i anonimnosta.Suhtite tezi kleveti sa ne ot drugo,a ot zavist!Nqkoi,koito zavijda na Doktora iska da go nakleveti i da mu vzeme posta!!!No Bog e s nego!Chestnite hora vinagi pechelqt!
32.
Дебела Кожа
29.08.2019 15:57:31
26
8
Най-ерудираният лекар в Бургаска област,най-добрият.Интелект и мъжка дума,малко е нужно да завидят завистниците и онеправданите аутсайдери.Бог е с теб д-р Митев
31.
Бс
29.08.2019 15:53:56
20
9
Как може да има такива хора!Защо плюете човека без да знаете какво му е на него и на близките му!Тези коментари само показват колко неблагодарен и лош народ имаме!Засраме те се!
30.
Komandosa
29.08.2019 15:52:55
19
7
Колко е лесно зад клавиатурите да пишете безумни клевети,и да агресирате...Колко трябва да сте жалки?
Колко?
29.
Кики
28.08.2019 20:46:20
5
22
Искам да попитам, как и цялото име на въпросната госпожа Бети? На мен ми се връзва с Бинка, Бонка.... Малко хора в Странджата си кръщават децата Бети. Даже, аз лично не познавам таквиз
28.
Ха ха
28.08.2019 19:36:36
3
14
Незнае къде е,където е бил снощи,там е и сега,не се бойте няма да направи инфаркт,ще го получи ако го уволнят сега,че ще му изтънее протмонето,там
Е проблема,
27.
*********
28.08.2019 19:23:23
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
мнение
28.08.2019 15:21:31
2
16
ЮРИСТКАТА НА Д-Р МИТЕВ Е В ОСНОВАТА НА ЦЯЛАТА ДАЛАВЕРА ,НО УМЕЛО СЕ Е ПРИКРИЛА ЗА ДА НЯМА СЛЕДИ ВОДЕЩИ ДО НЕЯ !!!!ДАНО ПОЛИЦАЙТЕ УСЕТЯТ НИШКАТА НА СЪЗДАЛАТА СЕ АФЕРА !!!!!!!
25.
Маги
28.08.2019 15:04:20
4
39
Бях подала сигнал миналата година за груби нарушения в едно заведение за хранене.Мотивът на г-н Митев беше ,че е извършена проверка на място ,но заведението не работело.Пълни глупости,заведението си работи с пълна пара.Прибрал е доста голям рушвет.
24.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
28.08.2019 13:52:02
1
5
АЗ СЪМ ПАСИВЕН ВУАЙ
23.
Митю с питоня от арбанаси
28.08.2019 13:48:36
3
23
Бети ще я поря заедно с мадети
22.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
28.08.2019 13:47:49
2
21
КОЛЕЛОТО НА ЖИВОТА ВИНАГИ МОЖЕ ДА СЕ ОБЬРНЕ МУТРИ ИЗНУДВАЧИ РЕКЕТЙОРИ ШАНАДЖИИ БИЯЧИ ПО КРОТКО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИНЕ МЕТЬРА НА ГОСПОД
21.
ГРАДКОЗЛОДУЙ
28.08.2019 13:43:35
4
30
БЕТИ НЕ БЬДЕТЕ НАГЛИ СТИГА С ТИЯ МУТРЕНСКИ НОМЕРА ПО КРОТКО ДА Я КАРАТЕ ЗАЩОТО БОГ ВИЖДА БОГ БАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ ВСИЧКО СЕ ВРЬЩА НА ТОЗИ СВЯТ КАТО БУМЕРАНГ БЕТИ ПО КРОТКАТА
20.
Бургас
28.08.2019 13:37:59
4
60
Нормално е госпожа Митева да е притеснена,тъй като няма да ходи като Световна шампионка,да парадира колко са велики,а пък и да се храни на аванта,а и да се върне към живота си преди 5-6 години! Доктора,какво да се каже за него: Супер нагъл човек,от както е на този пост и си помисли че е Господ !!! Не така ! Не забравяйте от къде идвате!!!
19.
003
28.08.2019 12:49:00
1
65
Държавните служители малко да им прилошее и стават нетрудосписобни- визирам госпожата, която заради сърес не е отишла на работа.Сигурно е в болничен.Госпожо, ние как ходим на работа и гледаме по 2 деца и работодателят не го интетесува спал ли съм, не съм ли, боли ли ме глава, имам ли проблеми и т.н.
18.
Специално до Катя Касабова
28.08.2019 12:43:23
2
67
Защо изтрихте коментар номер 10 с основание " Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася. "

Точно по темата е, че доктора има два скъпи мерцедеса, кара служебен скъп служебен автомобил, с който парадира и ползва за лични нужди, също така е с буркан, което е забранено със закон. Ветеринарната му клиника е прехвърлена на някоя пионка, работи си и дори печели обществени поръчки, което си е чист конфликт на интереси.

Това, че Касабова се познава с Митев, не означава, че трябва да се прикриват РЕАЛНИ ФАКТИ за въпросния корумпиран държавен служител!
17.
Психодесен
28.08.2019 12:37:15
2
52
Защо така тези уж десни, пък все на държавната баница. Обл.седесар в агенция по храните, жена му във фонд Земеделие. Нали уж за по-малко държава се борели, пък все на държавно гледат да се уредят.
16.
Иванова
28.08.2019 12:10:10
6
96
Уважаема г-жо Митева, как така точно Вие сте на рабора в ДФ "Земеделие"?! Вие ли сте най- кадърната?!
Д-р Георги Митев е искал "такса спокойствие" от много собственици на различни видове обекти за храни. Отделно участва в схеми със свои служители, които изнудват дребни търговци със суми до 1000 лв. Нима не сте усетили, че се е увеличил семейния бюджет?! Как не Вие с срам да пишете и да давате интервюта, поне навдете глава и се засрамете!
15.
Собственик на закусвалня
28.08.2019 11:47:55
6
59
Този покрай изборите пуска хората да носят агитационни материали по заведенията. Ако откажеш да разпространяваш диплянки, да лепнеш плакат и прочие, следват заплахи за проверки, затваряне глоби и т.н... Някои колеги и изгоряха наистина.
14.
Бурназов
28.08.2019 11:33:52
3
61
Корупция отвсякъде, не го пускайте
13.
*********
28.08.2019 11:33:52
2
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
10
28.08.2019 11:31:52
0
66
Наредени на държавна хранилка и двамата! Некадърници!
11.
ко стана бре Флагман
28.08.2019 11:31:48
3
58
Защо махнахте писанията за отличника? Колко хора са унижавани и тъпкани от тоя вагабонтин бивш костовист, а сега жалби за милост.
10.
*********
28.08.2019 11:31:39
0
28
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
9.
Мустафа
28.08.2019 11:28:16
0
77
Е как пък жената не работи като касиерка в някой супер маркет ,ами е на ръководна държавна длъжност
8.
Asas
28.08.2019 11:26:00
47
23
С доноси и клевети се съсипват човешки животи в България. Така е в полицейските държави . Който не слуша в кауша .
7.
хм
28.08.2019 11:25:54
2
21
Тоз на снимката да вземе да прочете предната статия и да вземе да си „откупи” частично греховете като дари 20000 долара.Дори „безсърдечната” мафия Италия и Хамерика го прави!
6.
Комунист
28.08.2019 11:23:28
7
56
Богатее докато трови българския народ ! На бавен огън да се пече, малко ще му е. Онкологията е пълна от този и такива като него
5.
брях
28.08.2019 11:21:07
2
47
Я пък си мислех,че крадливото племе на Костов е в частния сектор,пък виж ти още се подвизават на бюджетни заплатки.
4.
*********
28.08.2019 11:21:01
5
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
!!!!!!!!!!!!!!
28.08.2019 11:20:22
3
26
Зо стенатаааа.... Зарееее...ди .......
2.
*********
28.08.2019 11:18:53
4
14
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
хахо
28.08.2019 11:17:04
8
72
Тоз уредил цялата рода на държавни службици.Мъкаааа....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас За екипа ми няма задна скорост, отсече Иван Гешев и представи листата на КП „Граждански блок” в Бургас Партии в България няма, те са търговски дружества, които целят само едно - търговия с власт и влияние, каза лидерът на Коалицията Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Акад. Николай Денков, ПП-ДБ: За 3 години напреднахме 3 пъти по-бързо, отколкото за 12 г. с ГЕРБ и Борисов Делян Пеевски и Бойко Борисов "дръпнаха ръчната спирачка" на държавата и затова отиваме на избори. България може да се управлява и без ГЕРБ, категоричен е доскорошният премиер След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша След няколко часа скандали: СОС няма решение за рестарта на лифтовете на Витоша Скандалът започна, след като преди дни собственикът им обяви, че и последният работещ доскоро лифт на Витоша- Симеоновският, окончателно спира работа Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стана ясно кой е самоубиецът, скочил от Моста в Бургас Стойчо Ст. решил да сложи край на живота си  Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Нов скандал в СОС - Прошко Прошков изкара извън нерви съветниците от ПП/ДБ и "Спаси София" Спорът се разрази около приватизационния договор с “Витоша ски” Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Извънредно! Мъж скочи от Моста в Бургас, вадят тялото му Жертвата още не е идентифицирана  Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви Тя изпя хита на 90-те, а сега телефонът й лъсна в секс обяви "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения "София е под вода - жалко, че не намерих кану": Заседанието на СОС стартира с бисери и обвинения Скандалите започнаха още при обсъждането на дневния ред Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами Сгъваме хартиените бюлетини за изборите като оригами  По-лесно е да гласуваме с машини, отколкото да намерим хлебчетата в супермаркета, възкликна водещата Мария Цънцарова Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита Не се къпете по време на буря! Мълнията може да ви изпържи, предупреждава експерт по мълниезащита  Инж. Радослав Калчев разказа как токът от мълнията преминал от единият контакт във вилата му до другият, който бил на 12 метра от първия
Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Русия мести едностранно границата си в Балтийско море, за сметка на Литва и Финландия Настоящите географски координати, установени от Съвета на министрите на СССР през 1985 г., „не отговарят напълно на сегашното географско положение“, твърдят авторите на проекта Той задмина по богатство майка си Той задмина по богатство майка си Имението Сандригам и замъкът Балморал са най-ценните активи Рейтингът на Джо Байдън се срива Рейтингът на Джо Байдън се срива Падна до най-ниското си равнище за последните две години Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Руски дипломат размаха пръст на ЕС, Брюксел ще си върне това, което възнамерява да "открадне" Кирил Логвинов коментира плана за подаряване на Украйна печалбите от замразените руски активи  Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Украйна загуби и Клещеевка, а от Генщаба заговориха и за „маневри“ край Покровск Руски дронове поразиха енергийни обекти и оставиха на тъмно части от Сумска област. Очаква се и там настъпление на окупаторите Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Телецът може да спечели много пари, а Овенът да се пази от досадници и насилници! Хороскоп за деня – 22 май 2024, сряда Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня - Разделихме се с жената!
- Вземи бутилка, да "удавиш" мъката!
- Не става!
- Защо, пари ли нямаш?!
- Пари има, мъка НЯМА!...
Виц на деня Виц на деня -Както казва Кобилкина: Има два вида рускини - вменяеми и невменяеми.
По време на с*ксове едните викат "в меня", а другите - "не в меня".
Статус във фейсбук Статус във фейсбук 9. Наистина харесвам обувките си. Удобни са, когато тъпчеш хората.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори