×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пенсионерка от София издуха с мръсна газ дамите от бургаското рали


Пенсионерка от София издуха с мръсна газ дамите от бургаското рали
26 дами взеха участие на превърналото се в традиция състезание
02 Март 2019, Събота, 18:23 ч.
Автор: Флагман.бг

68-годишната Констанца Томова спечели генералното класиране и стана най-атрактивен участник

Пенсионерка от София с Фиат Сенченто разби конкуренцията в тазгодишното издание на женското рали в Бургас. 68-годишната Констанца Томова стана генерален победител в състезанието. 

26 дами взеха участие на превърналото се в традиция за Бургас 23-то рали за жени, което от 2012 г. носи името на неговата основателка Елена Апостолова.

По случай празника на жената тази година съревнованието се проведе на 2-ри март - събота, на паркинга на магазин Метро, със съдействието на Община Бургас, СБА Бургас и Автомобилен спортен клуб "Елена Тийм" - фамилия Апостолови. 

Официални гости на събитието бяха депутатът от ГЕРБ Ивелина Василева, зам.-кметът на Бургас по здравеопазване, социални дейности и спорт д-р Лорис Мануелян, началникът на отдел "Спорт и превенции" към Община Бургас Веселина Деведжиева, президентът на Зонта клуб Бургас Петя Великова и десетки бургазлии. 

И тази година организаторите на състезанието подготвиха скоростно трасе. Състезателките, които бяха разпределени в 4-ри класа, се съревноваваха 2 манша Майсторско управление, от които се зачете най-доброто време на всяка. Дамите премериха сили в Паралелния слалом за Купата на СБА Бургас, като се изправиха една срещу друга, докато остане най-бързата от тях. 

Наградите на призьорките бяха връчени от депутата Ивелина Василева, Васил Михалев – изп.директор на СБА Бургас, Петя Великова – Президент на Зонта клуб Бургас и Стоян Апостолов.

ГЕНЕРАЛНО КЛАСИРАНЕ:
1-во място – Констанца  Томова – с „Фиат“
2-ро място – Росица Костадинова - с „Рено“
3-то място – Зорница Костова - с „Хонда“
4-то място – Виктория Драгатева - с „Сузуки“
5-то място – Биляна Тонева - с „BMW“
6-то място – Жасмина Георгиева - с „Пежо“

ПОБЕДИТЕЛ ПАРАЛЕЛЕН СЛАЛОМ:
Констанца Томова 

КЛАС НАД 1600 куб.см
1-во място – Биляна Тонева

КЛАС ДО 1600 куб.см
1-во място – Виктория Драгатева

КЛАС ДО 1400 куб.см
1-во място – Зорница Костова

КЛАС ДО 1200 куб.см
1-во място – Констанца Томова

СПЕЦИАЛНИ НАГРАДИ:
НАЙ-ГОЛЯМА УЧАСТНИЧКА : Констанца Томова
НАЙ-МАЛКА СЪСТЕЗАТЕЛКА: Йоана Андреева
НАЙ-ПРЕЦИЗНА СЪСТЕЗАТЕЛКА: Жасмина Георгиева
НАЙ-АТРАКТИВНА СЪСТЕЗАТЕЛКА: Констанца Томова


В категории: Бургас


15
Коментара по темата
15.
Кет Балу
03.03.2019 13:50:32
0
1
Ало, Флагман.бг,вие сте пълна породия на информационен сайт.Констанца Томова не е обикновенна пенсионерка,а бивш профи рали състезател.
14.
Иван Петров
03.03.2019 13:36:25
0
0
До Али Баба:научи се да пишеш херметик
13.
да е ясно на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.03.2019 11:23:27
0
0
Това е толкова СПОРТ КОЛКОТО СА СПОРТ""МАЗНИТЕ"""БОРБИ ПО ПАНАИРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
да е ясно на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
03.03.2019 11:16:45
0
0
Това не е СПОРТНО СЪСТЕЗАНИЕ а шоу ////ЗРЕЛИЩЕ////ЛИПСВА ОСНОВНОТО ИЗИСКВАНЕ ЗА ДА Е СПОРТНО СЪРЕВНОВАНИЕ ""ФЕАРПЛЕЯ""честна и справедлива игра.За да е такава е нужно СРЕДСТВОТО ////АВТОМОБИЛА///ДА БЪДЕ ПРЕЦИЗНО СТАНДАРТИЗИРАНО СПОРЕД ТЕХНИЧЕСКИТЕ РЕГУЛАЦИИ НА ФИА И ДА НЕ ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ––СПОРТ Е КОГАТО В СЪРЕВНОВАНИЕТО ОТЧИТА ЧИСТО ЧОВЕШКИ СПОСОБНОСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.
Али Баба
02.03.2019 21:27:16
1
19
Абе кухи журналисти така пише ли се бе.Вие нямате уважение нитобкъм хората нито към журналистиката .Пък сте прости неинфирмирани и плиткоумни.Констанца Томова бе навигаторка на мъжа си на професионално ниво като много млада .Слет смърта на мъжа и бог да го прости човека ,станаха екипаж с Тихомир Златков .Тая жена има очастия на международни ралита като навигатор и състезател.Какво значи Една пенсионерка издуха всички.ИЗДУХАНИ СА ВИ ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ ОЛИГОФРЕНИ ТАКИВА
10.
Петя
02.03.2019 20:40:25
4
3
То пък Биляна една кърачка,с това здухано БМВ,добре че Герганчито и приятелка и другата Петя от Зонтата,не аз!Ама ха де,знаем съ.
9.
do 8
02.03.2019 20:36:41
2
6
знаеш ли какви жени има и как карат ,ще те направят Митко с китката,къде отиваш може би!!!!!!!!!!
8.
Baby
02.03.2019 20:32:46
2
3
Трябваше да вкарате тайно някой меденруднишки с бмв 3 или бмв 5. Да видим тогава кой е по- по- най...
7.
Курти
02.03.2019 20:04:23
0
12
Констанца е ПРОФЕСИОНАЛНА състезателка.Дълги години участваше в ралита и други състезания като навигатор на ТИХОМИР ЗЛАТКОВ.. Състезаваше се на професионално ниво,а сега слезе при аматьорите.Това е некоректно.
6.
G-spot
02.03.2019 19:49:47
1
7
Живко Тъбаков не се ли пусна на ралито?
5.
Бургас
02.03.2019 19:21:21
0
14
Ограничени журналя... поне да бяхте потърсили информация коя е Констанца Томова позната в автомобилния спорт като Кети Томова ! Да ви кажа честно така да уреждате един майстор на спорта си е пълна простота от ваша страна!
4.
*********
02.03.2019 18:45:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Т.
02.03.2019 18:34:10
1
3
който кара фиат
лети като космонавт ,
газ до дупка ,цедка 1,2,3,4,5
фиата ви издухва!!!!!!!!!!!!!!
2.
ни мой поЙчи ши припадна от смях
02.03.2019 18:28:33
0
4
"а-л Фиат“, трябва да е автомобил Фиат ли? Хохохохохо... о свещена простота... език ваш, враг ваш

хахахахах, нимай поЙчи
1.
шопа
02.03.2019 18:24:47
1
5
наше тъпо и некадърно няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бежанските центрове са пълни на 25%, миграционният натиск намалява Бежанските центрове са пълни на 25%, миграционният натиск намалява 12 000 от трети страни са спрени на границата с Турция от януари Любен Дилов с интересна инициатива: Книги на ротация! Любен Дилов с интересна инициатива: Книги на ротация! Ротираме книги, вместо министри, призова той Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк Успех за Приморско! Държавата прехвърли 14 дка на Общината, ще се изгради градски парк Това е сред най-значимите събития за развитието на община Приморско като туристическа дестинация, каза кметът Иван Гайков Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Бургаският знахар Камен цери Румен Радев Почти няма човек от бг-звездите, който да не знае за лечителя и ефективността на неговите методи Българинът предпочита да живее в собствено жилище Българинът предпочита да живее в собствено жилище Собствено жилище обитава най-голяма част от населението на Румъния Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ивайло Вълчев, ИТН: Зелената сделка ще убие индустрията на Европа, ще превърне континента в магнитче за хладилник Ще станем една туристическа дестинация, която не произвежда нищо и е зависима от всички, обяви водачът на евролистата на ИТН Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Вече ще взимат на работа в МВР и хора със затлъстяване Максималният индекс на телесна маса за кандидатите ще е 34,9 По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! По-вкусна и от пица: Тази хайдушка пърленка ще ви остави без думи! Става за 15 минути и си е като за вечеря Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока Става ясно колко кожи ще ни свалят с новата цена на тока "Булгаргаз" ще претендира неустойка в размер на 400 млн. евро към "Газпром „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди „Булгаргаз” ще съди „Газпром” за 400 млн. евро претърпени вреди Това заяви на брифинг служебният министър на енергетиката Владимир Малинов
Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори