×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия”


Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия”
Още не можем да повярваме, той бе изключителен човек с прекрасно семейство, коментират жители на с. Вишна
Тема в развитие
Шофьорката, причинила касапницата с шест жертви на АМ "Тракия", се разплака в съда и изригна... (СНИМКИ) Пострадал от автобусното меле на магистралата: Не видях седалката да има колан Цяло село се събра, за да изпрати гурбетчията Юмер, който намери смъртта си в катастрофата на АМ "Тракия" Състоянието на пострадалите в автобуса на "Юнион Ивкони" остава същото Изписаха жена, пострадала при катастрофата на АМ "Тракия" Оцелял в автобуса-ковчег на "Тракия": Чуваше се шум на стъкла, ламарини, викове! (ВИДЕО) Съсобственикът на „Юнион Ивкони”: Полагахме усилия пътниците да слагат колани, ефект нямаше Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" От последните минути: Прокуратурата с извънредна информация за жената, която предизвика страшната трагедия на "Тракия" Шефът на "Юнион Ивкони": Хората гледат с насмешка към предупрежденията за колани Свидетел на автобусната катастрофа с шест трупа със скандално разкритие! Шофьорката, блъснала автобуса на АМ "Тракия" - с отнемана книжка за алкохол Нов удар за Руен: Майка на три деца от с. Вресово сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия” България скърби: Обявиха ден на национален траур след касапницата на АМ „Тракия” Пуснаха пълен СПИСЪК на пострадалите при зверския инцидент, окървавил АМ "Тракия" МВР откри кризисни телефони за близки на пострадалите на АМ „Тракия“ Първият пътник, слязъл от автобуса, разказа за кошмара (ВИДЕО) 16-годишната Мила е загинала в автобуса Бургас-София на "Тракия", вижте има ли бургазлии сред жертвите Вижте отвътре 60-годишната гимназия „Иван Вазов”. Флагман се срамува Шофьорът на автобуса-ковчег проговори и разкри причината за кървавия ужас на "Тракия"! (ВИДЕО) Черен петък! Зверско меле с автобус на "Тракия", има жертви и 20 ранени (СНИМКИ) Пет жени и един мъж са загиналите при ужасяващата катастрофа на АМ "Тракия" Само във Флагман.бг: Вижте кой е шофирал автобуса-ковчег по време на зверското меле на "Тракия" Първо във Флагман.бг! 7 пътници тръгнали от Бургас с катастрофиралия автобус, всички били в него по време на мелето Ужас без край! Жертвите на катастрофа с автобуса Бургас-София станаха 10 (ВИДЕО) От Юнион Ивкони пред Флагман.бг: Катастрофиралият автобус е чисто нов, изключено е да е техническа неизправност Автобусът-ковчег пътувал от Бургас за София, броят на жертвите расте (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
13 Април 2018, Събота, 00:03 ч.
Автор: Георги РУСЧЕВ

Мъжът е родом от с. Вишна, върнал се от гурбет във Франция и на фаталния петък 13-и тръгнал за София


Руенското село Вишна скърби и е в шок след като по-рано днес стана ясно, че 46-годишният Юмер Юмер е единственият загинал мъж в жестоката катастрофа на АМ „Тракия”, която вчера по обяд погуби 6 човешки живота. Информацията потвърдиха паралелно за Флагман.БГ Исмаил Осман – кметът на Община Руен и Мехмед Мустафа - кмет на с. Вишна, които по-рано днес са говорили с близките на загиналия.

46-годишният мъж е баща на две деца. Прибрал се бил в началото на годината от чужбина, където работел. Качил се на автобуса-ковчег рано сутринта вчера, за да се придвижи до София, откъдето трябвало да отпътува обратно за Франция след кратка почивка в България.

Кметът на село Вишна Мехмед Мустафа разкри пред репортер на Флагман.БГ, че Юмер бил изключителен човек. „Цялото село е в шок, хората не могат да повярват. Всички го познаваха, беше невероятно дружелюбен и мил млад човек. Миналата година дъщеря му се ожени. Малкият му син пък учи в Руен и е пълен отличник. Юмерови са страхотно семейство, но съдбата се намеси по най-лошия начин”, каза още Мустафа.

Тялото на Юмер се намира в Катедрата по съдебна медицина в София. То все още не е разпознато от близките, но по информация на Флагман.БГ това е така, първо защото мъжът е бил буквално смазан от падналия в канавката автобус и второ, защото то все още не е освободено от аутопсията.

Информацията обаче за жалост е сигурна и единствената жертва мъж от мелето на АМ „Тракия” действително е 46-годишният Юмер от руенското село Вишна.

В категории: Руен


9
Коментара по темата
9.
ikonomist
14.04.2018 13:59:26
1
12
ЛИПСАТА на МАНТИНЕЛА в този участьк е ПРИЧИНАТАза тежката катасрофа .НЯКОИ герб хитрец строил-НЕдостроил магистралаТракия иСПЕСТИЛ от материали/Железена мантинела/
Автобуса е влязьл в 40-50 см отводнителен изкоп които е ПЛЬТНО до шосето но при липса на преграда-мантинела и наи-малката грешка е фатална ето до кьде водят ИКОНМИИТЕ с материали това евсе едно да постриш 18ет блок и да забравиш да сложиш преградни сьоражения на терасата
8.
до 5
14.04.2018 12:18:53
4
13
Незнам какъв автопарк имат Ивкони , но явно го крият . Аз съм редовен клиент на тази фирма за жалост . Те имат най - много часове , така че ща неща ги ползвам . Мога да ти кажа , че почти никога шофьорите не са двама , че някой от тях карат само на газ и спирачка , ще спират на магистралата ,което е абсолютно забранено . Нооо спират за да слязат пътници !!! Отделно самите автобуси са прашни , без климатици , вътре няма въздух , колани ако има не се слагат и никой не ти го дири , това . Не спазват чановете в които тръгват , не спазват маршрута . Хората изпускат полети и прегледи редовно ! Шофьорите са агресивни и си търсят почерпка !!! Ето това представлява фирма Ивкони !
7.
N
14.04.2018 12:13:06
0
8
Двамата шофьори които са се сменили са син и баща .
6.
789
14.04.2018 11:33:59
4
9
Експерт по тв каза,че най-вероятно освен осуркването предна дясна част на автомобила има контакт със задна гума на автобуса и така се повдига и обръща.Жалко за хората.Съболезнования.
5.
До номер 1
14.04.2018 11:16:38
7
7
Много неуместен коментар. Не виждам защо шефа на фирмата да е спестил от шофьор при положение , че са се сменили на Сливен. А и не знам автобусна фирма да пуска двама шофьори за дестинация Бургас - София. Не е толкова дълъг маршрут. А, че си е купил БМВ или каквото и да е няма нищо общо. Изкарал си е парите купил си е! Въпросът е , че автобусът е чисто нов и в случая не става дума за техническа неизправност. Може да плюете Ивкони, но е факт , че обновиха голяма част от авто - парка си с чисто нови автобуси! А такива като тебе могат само да хейтват в интернет пространството, кой каква кола си е купил, а ти си седиш и си караш старата кола и не правиш нищо по въпроса да постигнеш нещо. Трагедията е огромна! Не знам защо модераторите на дайте не са изтрили коментара!
4.
Льони
14.04.2018 10:55:17
4
5
Само аз ли долавям сарказма на 1? :)
3.
Ал Бънди
14.04.2018 10:50:38
4
13
Първи номер ,много си прост сериозно ти го споделям това..
2.
до 1
14.04.2018 10:27:09
1
25
На какво да се усмихна? На това че човека е загубил нелепо живота си или на шльокавицата която си издрискал като коментар?
1.
*********
14.04.2018 10:17:06
21
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка 
Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори