×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

16-годишната Мила е загинала в автобуса Бургас-София на "Тракия", вижте има ли бургазлии сред жертвите


16-годишната Мила е загинала в автобуса Бургас-София на "Тракия", вижте има ли бургазлии сред жертвите
Единственият мъж, намерил смъртта си след мелето е 46-годишният Юмер Юмер от руенското село Дъскотна
Тема в развитие
Шофьорката, причинила касапницата с шест жертви на АМ "Тракия", се разплака в съда и изригна... (СНИМКИ) Пострадал от автобусното меле на магистралата: Не видях седалката да има колан Цяло село се събра, за да изпрати гурбетчията Юмер, който намери смъртта си в катастрофата на АМ "Тракия" Състоянието на пострадалите в автобуса на "Юнион Ивкони" остава същото Изписаха жена, пострадала при катастрофата на АМ "Тракия" Оцелял в автобуса-ковчег на "Тракия": Чуваше се шум на стъкла, ламарини, викове! (ВИДЕО) Съсобственикът на „Юнион Ивкони”: Полагахме усилия пътниците да слагат колани, ефект нямаше Най-младата жертва от кървавия автобус Бургас-София била отличничка, след броени дни Мила щяла да празнува рожден ден Айтос потъна в скръб! 50-годишната Фатмегюл е шестата жертва на автобуса-ковчег на "Тракия" От последните минути: Прокуратурата с извънредна информация за жената, която предизвика страшната трагедия на "Тракия" Шефът на "Юнион Ивкони": Хората гледат с насмешка към предупрежденията за колани Свидетел на автобусната катастрофа с шест трупа със скандално разкритие! Шофьорката, блъснала автобуса на АМ "Тракия" - с отнемана книжка за алкохол Нов удар за Руен: Майка на три деца от с. Вресово сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия” България скърби: Обявиха ден на национален траур след касапницата на АМ „Тракия” Пуснаха пълен СПИСЪК на пострадалите при зверския инцидент, окървавил АМ "Тракия" МВР откри кризисни телефони за близки на пострадалите на АМ „Тракия“ Първият пътник, слязъл от автобуса, разказа за кошмара (ВИДЕО) 16-годишната Мила е загинала в автобуса Бургас-София на "Тракия", вижте има ли бургазлии сред жертвите Вижте отвътре 60-годишната гимназия „Иван Вазов”. Флагман се срамува Шофьорът на автобуса-ковчег проговори и разкри причината за кървавия ужас на "Тракия"! (ВИДЕО) Черен петък! Зверско меле с автобус на "Тракия", има жертви и 20 ранени (СНИМКИ) Пет жени и един мъж са загиналите при ужасяващата катастрофа на АМ "Тракия" Само във Флагман.бг: Вижте кой е шофирал автобуса-ковчег по време на зверското меле на "Тракия" Първо във Флагман.бг! 7 пътници тръгнали от Бургас с катастрофиралия автобус, всички били в него по време на мелето Ужас без край! Жертвите на катастрофа с автобуса Бургас-София станаха 10 (ВИДЕО) От Юнион Ивкони пред Флагман.бг: Катастрофиралият автобус е чисто нов, изключено е да е техническа неизправност Автобусът-ковчег пътувал от Бургас за София, броят на жертвите расте (СНИМКИ/ВИДЕО)
виж още
скрий
13 Април 2018, Петък, 15:38 ч.
Автор: Флагман.бг

Загинали са и 49-годишната Антоанета, както и 43-годишната Виолета


Станаха ясни самоличностите на част от загиналите в зверската катастрофа на АМ "Тракия" с автобуса от Бургас за София. Най-младата сред жертвите е 16-годишната Мила от Стара Загора, съобщава "24 часа".

Единственият мъж, намерил смъртта си след мелето, е 46-годишният Юмер Юмер от руенското село Дъскотна. Загинали са и 49-годишната Антоанета, която живее в Габрово, както и 43-годишната Виолета от Стара Загора. Последната жертва е и 31-годишната Станислава от Сливен. Друга от загиналите пък все още не е идентифицирана.

На този етап не се съобщава за загинали хора от Бургас.

Припомняме, че днес, малко преди обяд, след удар с плевенско Рено в канавката на магистралата край Вакарел се преобърна автобус на Юнион Ивкони. На място загинаха шестима пътници, над 20 души са ранени. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

снимка: frognews.bg

В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Щерю от Щръклево
15.04.2018 17:31:09
0
2
Къде са щетите от удара по автобуса,ако това е автобуса от произшествието?При скоростта при която е станало трябва да ама доста по сериозни щети
10.
Анонимна
14.04.2018 21:01:49
0
2
А това невинно дете, което остава завинаги на 16г.! Как ще го понесе тази майка,която повече няма го види? Нямам думи! Съболезнования!
9.
Анонимна
14.04.2018 20:57:49
1
2
Както е обяснила водачката на Рено-то,че е чула някакъв шум от предната лява страна и се е навела да спре звука на радиото,за да чуе откъде идва този шум! Ами това радио се питам в краката ли и е било,че се навела да го спре и се удря в автобуса! И сега какво? Много ранени,6-ма убити,кой ще им върне родителите на тези деца,които остават сираци? Виновна е и да си отговаря за последствията! Жалко и за пострадалите,дано се възстановят бързо и повече да не им се случват такива неща! Съболезнования на семействата и близки на загиналите! Поклон пред светлата им памет!
8.
nana muiler
14.04.2018 09:08:51
4
2
jalko sa tesi xora i te ca imali plan sa jivota ci....
7.
Пътник
14.04.2018 07:22:43
8
22
Шофьорът се е паникьосал от удара на реното и да предпази колата е завил рязко на дясно и тия скапани канавки които ги направиха навсякъде,а не са поставили предпазни мантинели ,това е истинската причина!
Ако беше по опитен шофьорът можеше да избегне трагедията!
6.
Явор
14.04.2018 01:38:23
16
12
Съдете държавата и транспортната фирма до дупка. Защо държавата? Защото не е пуснала търг за конлуренция по трасето Бургас София и само непрофесионални фирми го обслужват фирми без ресурси и бази за тренинг.
Привикайте германския посланик.
Кажете му че искаме Deutsche Bus националната им компания да ни обслужва ще си плащаме но искаме качество и НИКОГА вече катастрофи.
5.
Истината
14.04.2018 01:31:51
23
9
Не може автобуса да се преобърне от някаква кола.
Няма ли изпитания за тези автобуси и за тези шофьори?
Мисля трябва да се съди фирмата производител на автобуса. Явно е че хората ще съдят Юнион и ще ги банкрутират.
Важното сега е да се направи публична конлуренция за превозвачи по Бургас София във Европейски мащаб. Нека германска фирма да го вземе това трасе и да сложи 50 лева билета но автобусите да са модерни с интернет и тоалетни и да може да се купиват билети по интернет.
Автобусите да са проверени и тествани при екстримни условия.
Също време е да съдим авиолиния Българиян Аир която премахна полетите София Бургас.
Сега половината хора можеха да се движат с самолети където няма кой да те изпреварва, няма извинения.
4.
Коварни комунисти чикиийообрязни
14.04.2018 01:25:40
7
1
Време е да има въораженни стражи както в Китай на всеки километър.
3.
.
13.04.2018 23:28:01
0
17
Бог да ги прости.
2.
*********
13.04.2018 21:49:59
3
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Бонго
13.04.2018 21:43:22
4
66
Какво значение има ,бургазлии,варналии или откъдето и да е!Важното е,че са млади хора!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали 
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори