×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели


След сигнал до депутат: Екип на екоинспекцията в Бургас пратен при бедстващи щъркели
Ася Пеева (вдясно) получила сигнала, а Ивелина Василева задействала РИОСВ-Бургас
22 Март 2018, Четвъртък, 11:47 ч.
Автор: Лъчезар Лисицов

РИОСВ следва да информира единствения Спасителен център за диви животни, който се намира в Стара Загора, смята Ивелина Василева


Екип на Районната инспекция по опазване на околната среда в Бургас се е задействал след сигнал за бедстващи щъркели. Депутатът Ася Пеева (ГЕРБ) получила информация от граждани за проблем с птици покрай пътя от Бургас за Елхово след Средец.
Щъркелите се намирали на поляна, близо до мост след отбивка наляво за село Росеново.

Пеева казала на колежката си в парламента Ивелина Василева – бивш министър на околната среда и водите, която се обадила на шефката на РИОСВ-Бургас Тонка Атанасова.

„Екип от РИОСВ се е задействал. Тръгнали са, за да предприемат съответните действия”, каза за „Флагман” Ивелина Василева.

Според нея в този случай от РИОСВ следва да информират единствения Спасителен център за диви животни, който се намира в Стара Загора.

Напомняме, че вече на няколко места в Бургаско граждани съобщават за бедстващи щъркели заради лошото време и снега.

От РИОСВ обаче зоват да не се създава паника и птиците да не бъдат притеснявани. Мерки следва да се вземат само при очевиден проблем със състоянието на щъркел.

В категории: Бургас , Средец


Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
17
Коментара по темата
17.
*********
22.03.2018 19:05:45
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
до всички дебили
22.03.2018 19:03:25
0
0
прочетете истината от съветите на специалиста в статията""бургазлия с ценен съвет.........""
15.
Кали
22.03.2018 18:40:10
0
0
А какво стана с ония разбирачи дето викаша срешу лифта? Що не дойдоха да помагат?
14.
До Дарвин
22.03.2018 18:19:01
0
1
Вие ли ще ми говорите за култура ,дето на " Лебедово езеро" сте тръгнали с въдица.
13.
до ПСИХОанализатора
22.03.2018 18:08:05
0
0
вземи прочети "и тъЙ рече Заратустра ""за за схванеш истината за живота извън ""измислЕните""обществени ценности нужни за ОБЩЕСТВЕНАТА СПОЙКА НО ПРОТИВ ПРИРОДНИТЕ ПРАВИЛА.
12.
Валери
22.03.2018 18:03:09
2
0
Къде са Зелени Балкани, къде са хората на мошеника Белев, къде? Платени протестери станаха всички.
11.
123
22.03.2018 17:37:49
0
3
Видях един смешник и паляк как ми лапа ръкава, пендел който убива гадинки, това споррд Фроид е нарцистично
10.
до ти да видиш ГОЛЯМ ТЪПАНАР
22.03.2018 17:14:58
0
2
ГОЛЕЕЕЕМ СИ БЕ ГОЛЕЕЕЕМА ЗАДКЛАВИАТУРНА МИШКА .ИДИ И ГО НАПРАВИ НЕ РЪСИ МОЗЪК ДЕТО ГО НЯМАШ––НАРОДА ЗА ТАКИВА Е КАЗАЛ""ПРОСТ ЧЕ МУ Е ЛЕСНО""""
9.
до ти да видиш ГОЛЯМ ТЪПАНАР
22.03.2018 17:14:58
1
2
ГОЛЕЕЕЕМ СИ БЕ ГОЛЕЕЕЕМА ЗАДКЛАВИАТУРНА МИШКА .ИДИ И ГО НАПРАВИ НЕ РЪСИ МОЗЪК ДЕТО ГО НЯМАШ––НАРОДА ЗА ТАКИВА Е КАЗАЛ""ПРОСТ ЧЕ МУ Е ЛЕСНО""""
8.
до 123–Тъпанара
22.03.2018 17:08:25
0
1
ти май си писател–чукча а не "читател"ясно съм написал че важното е човека""БИЗНЕСМЕН""ДА НЕ ИМ УНИЩОЖАВА МЕСТООБИТАНИЯТА.А и при най голямо желание лично ти на колко щъркела помогна бе клавиатурна мишко
7.
ти да видиш
22.03.2018 17:01:53
0
2
Икво има да му мислят не е нужно да си учил в БСУ или да имащ след дипломна квалифицация в Харвард това е лесна зада4а за 1 класници намират наи-близката кравеферма плевня или склад хале за сено и растителми торове и настаняват щьркел4етата вьтре
НЕе нужно да ги водят на СПА Приморец или рехабилитационен центьр сьс топла минерална вода на Мин.Бани просто временен заслон за2-3 дни докато се стопи снега
6.
До 5
22.03.2018 15:14:29
5
6
Ами помогни, няма лошо, ама си плати от собствения си джоб за целта! Не искай парички от бюджета на най-бедната държава в ЕС за щуротии, които са съвсем нормални процеси в живата природа!
5.
123
22.03.2018 15:07:35
6
4
До Ч. Дарвин и неговия анализ за произхода на видовете. Прочутата фраза " оцеляване на най-приспособения" обвързва определението на термина с размножаването на индивида маймуно. Това не означава ,че не трябва да се помогне на тези гадинки при неблагоприятни атмосферни условия.
4.
господа МРЪНКАЛНИЦИ!!!!!!!!
22.03.2018 14:56:31
4
3
ПРОБЛЕМА СЕ НАРИЧА ЕСТЕСТВЕН ПОДБОР ПРИ КОЙТО ЩЕ ОСТАНАТ ЧИТАВИТЕ И ПРИСПОСОБИМИ ЕКЗЕМПЛЯРИ///ПОПУЛАЦИЯТА СЕ САМОРЕГУЛИРА//.СЪОТВЕТНО ТЕ ЩЕ ПОДОБРЯТ ГЕНО ФОНДА.ПО ВАЖЕН Е ПРОБЛЕМА ЧОВЕКА ДА НЕ УНИЩОЖАВА МЕСТООБИТАНИЯТА ИМ /ХРАНА И ГНЕЗДЕНЕ/НО АЛЧНОСТА НА ""БИЗНЕСА""ИМЕНО ТОВА ПРАВИ. ПРЕСЕН ПРИМЕР Е ВЕТРОПАРКА В ДОБРИЧКО ПРЕЧЕЩ НА ПРИДВИЖВАНЕТО ИМ ПО МАРШРУТА ИМ "виа понтика""и на ""КОЙ"ВЪРЗАН С ВЛАСТА Е СОБСТВЕНООСТ ЗАРАДИ КОЙТО НИ ГРОЗЯТ ГЛОБИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА"////КОИТО ЩЕ ПЛАТИМ НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ///ЩО ГО ПОТУЛИХА.ИСЕГА ТЕЗИ СЪЩИТЕ """БИЗНЕСМЕНИ""ЧРЕЗ ПЛАТЕНИТЕ СИ ТРОЛОВЕ НАСЪСКВАТ ОЛИГОФРЕНИТЕ СРЕЩУ ДОБРОВОЛНИТЕ //С ИДЕАЛНА ЦЕЛ//ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ––ЗАЩОТО ИМ ПРЕЧАТ ДА УНИЩОЖАВАТ ЗАРАДИ ПЕЧАЛБА НАШАТА ПРИРОДА.ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.
Запознат
22.03.2018 14:35:40
7
10
Двете мъдри депутатки, случайно да са чували нещо за естествен подбор и естествена смъртност при дивите животни в природата?! Няма 100% преживяемост при подобни атмосферни условия. Оцеляват най-силните индивиди. Нека сега двете умници да се бръкнат и да заплатят разходите на държавния бюджет за малоумието, наречено "спасяване" на диви животни от чиновници-аматьори! В град като Бургас, дето дишаме всички мъзгиите на промишлените замърсители явно "спасяване" на бедстващи гадинки от служители без съответната квалификация не се счита за административно малоумие. Зелените мошеници това и чакат, по този начин прибират десетки хиляди лева от изтънелия държавен бюджет. И не е луд тоя, дето яде баницата! Пожелавам на двете депутатки да реагират така загрижено, когато някой бургаски гражданин ги сезира за зловонни миризми!
2.
А
22.03.2018 14:27:31
4
2
Защо щъркелите отлитат на юг?
- За да могат и негрите да имат деца.
1.
nashis
22.03.2018 14:13:29
2
2
По добра традиция, ще кажат, че нищо няма и щъркелите са отлетели на юг.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Има ли право Кирил Петков да използва кола на НСО Според бившият заместник-ректор на академията на МВР Милен Иванов колата, в която е пътувал бившият премиер, не се е движила много бързо Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му? Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?  Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се е подготвил с опасни вещества, но такива не са открити Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Преписването невъзможно? Над 800 квестори на матурата в Бургаско Момичета, които се явяват на държавния зрелостен изпит, споделиха, че се надяват да им се падне „Приказка за стълбата“ Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде Драмата в Пловдив приключи, барикадиралият се бивш полицай се предаде След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Късмет за Везните, а Лъвът да внимава с парите Хороскоп за деня – 17 май 2024, петък
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори