×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора!


Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора!
Приятелите на 33-годишният Евелин поискаха доживотна присъда за убиеца му
Тема в развитие
Близките на велосипедиста Евелин от Царево ликуват! Осъдиха убиеца му на 17 години затвор Изплуваха нови подробности около инцидента с прегазения велосипедист Евелин Дуков в Приморско Лошата карма застигна Владимир Колев, който прегази колоездача Евелин в Приморско Съдят шофьор, прегазил велосипедист в Приморско (СНИМКА И ВИДЕО) Владимир, който уби Евелин в Приморско, се оплете в абсурдни твърдения (ОБНОВЕНА) Владимир шокира за убийството на Евелин в Приморско: Не бил там, нямал нищо общо Близки на пометения от пиян шофьор Евелин на протест в Бургас, искат 30 години затвор за убийците на пътя (ВИДЕО) Дават на съд 59-годишния Владимир Колев, който пиян на кирка прегази велосипедист в Приморско Близки на прегазения Евелин искат затвор за убиеца му, гледайте НА ЖИВО във Флагман.бг протеста им пред съда Приятели на прегазения в Приморско Евелин: Пияндурникът, който го уби, трябва да изгние в затвора! Близките на колоездача Евелин: Искаме справедливо наказание, това не е катастрофа, това е убийство! Убиецът на велосипедиста Владимир се оказа брутален рецидивист, имал 10 присъди Вижте пияния Владимир, който уби велосипедист в Приморско и избяга (СНИМКА) Очаквано: Циганинът, помел и убил 33-годишния велосипедист в Приморско, бил пиян до козирката Ужас! 33-годишният велосдипедист от Царево загина след катастрофата, арестуваха извършителя Извънредно! Тежка катастрофа в Приморско: Шофьор прати велосипедист в кома и избяга
виж още
скрий
10 Декември 2017, Понеделник, 01:11 ч.

Искаме доживотна присъда, защото този човек е карал с близо 3 промила алкохол в кръвта и е карал с над 100 км/час, казаха те



Пияндурникът, който го уби Евелин на пътя Царево - Приморско, трябва да получи доживотна присъда. Това казаха пред камерата на бТВ приятели на младият колоездач, който бе блъснат от пиян шофьор през миналата седмица.

Припомняме, че 33-годишният Евелин бе пометен в Приморско. Шофьорът е карал с 2,7 промила алкохол. Той има над 10 присъди за кражби. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

По пътя Царево – Приморско се е движел Евелин, когато е бил блъснат от пиян шофьор. По това време светофарът не работи. Шофьорът е карал колата си с висока скорост, изпреварил е една кола, продължил е в насрещното и е блъснал младия мъж, без да спре. Открит е по-късно благодарение на очевидци.

Тази сутрин десетки хора от Царево и Приморско се събраха на мястото, където Евелин е прегазен. Те не искат да се примирят с това, че още един млад живот е отнет толкова нелепо.

„Държим това злодеяние да се класифицира като убийство, а не като пътен инцидент, тъй като този човек е тръгнал да убива с близо 3 промила алкохол в кръвта. Карал е с над 100 км/час. Държим да получи доживотна присъда“, заяви един от приятелите на Евелин.

Това е убийство по особено жесток начин. Всички в Царево познават Евелин като отговорен млад човек, който винаги се е отзовавал на помощ. Направил е всичко за себе си и за съпруга си и в един момент се появява един пияндурник, който го убива, добавя приятел на велосипедистът.

Повече от 10 години настояваме да има кръгово движение тук, което да убие скоростта, заяви един от жителите на Приморско, излезли на пътя, за да протестират срещу войната на пътя.
Евелин е бил част от колоездачната общност в Царево.

Това е поредното убийство, коментира Стоян Чайков от велоклуба в Царево.

„Евелин бе изключително опитен колоездач, спазваше правилника за движение и беше добре екипиран. Винаги караше с каска и с подходящите светлоотразители. Имаме един апел към нашите управници – нека се вземат в ръце и да помислят как да ни обезопасят“, добавя Чайков.

На въпроса дали кръстовището е опасно, той отговори, че има риск за живота на колоездачите навсякъде заради безумието на шофьорите.

Няма никаква толерантност на пътя, каза още Стоян Чайков.


В категории: Приморско


Флагман.БГ Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда 21/05/2024, Вторник 11:32 0
3
Коментара по темата
3.
Керванът си върви
13.12.2017 10:24:46
0
2
Ще оправят светофара, ще пребоядисат маркировката. Нещо ще направят. И така до следващата катастрофа, когато пак ще има протести. И пак - всяко чудо за три дни. Животът продължава... Жалко само за момчето!
2.
до 1
12.12.2017 16:27:21
0
1
Не е само той виновен! Виновни са и тези, които са оставили кръстовището без контрол и всеки прави каквото си иска. Вижда, че няма светофар и надува газта.
1.
Приятел.....
11.12.2017 16:44:12
0
5
Този боклук не трябва никога да излезе от затвора!Гадно изчадия,да пукне в адски мъки!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас Трите вечери предложиха незабравима емоция на участниците и публиката Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата Забравете за такива спасители, тази година дядовци ще ни вадят от водата 70-годишни ще работят като лайфгардове  Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Внимавайте с бързите кредити, има ръст на делата за отпуснати заеми Златното правило е, че размерът на задълженията към кредитни институции не трябва да надвишава 30-40% от нетния доход, припомни Десислава Николова Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Очаква ни лято, изпъстрено с фестивали и събития, ето защо да изберете Южното Черноморие Южното Черноморие, освен богато културно-историческо наследство, притежава и изключително красива природа – едни от най-красивите плажове Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Пепи Усмивката стреля по зет си и запали дома на сестра си Той е затворник, сега е върнат в килията и го чакат нови обвинения „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз „Битката на мозъците“ отново ще срещне най-знаещите ученици и студенти в Бургас, включете се в големия куиз Третото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 27 май в Международен конгресен център – Бургас ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден ЦИК пак забрани представянето на резултатите от вота преди края на изборния ден Могат да бъдат анкетирани само вече гласували избиратели Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Забъркай тази вкусотийка с яйца и зелен лук, всички ще лапат и ще искат още Ето я рецептата НАП тръгна по петите на производителите на череши НАП тръгна по петите на производителите на череши Те трябва да декларират реколтата си Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Министър Цоков проговори за гафа с матурите по английски език в Бургас, записът бил добър Заради проблеми с разпечатване на ПДФ файлова пък всички зрелостници ще получат като бонус 4 точки на изпита по български език 
Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори