×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стадион "Лазур" - общински? Появи се огромна пречка, вижте отговора от кмета Димитър Николов


Стадион "Лазур" - общински? Появи се огромна пречка, вижте отговора от кмета Димитър Николов
Кметът на Бургас Димитър Николов очаква подкрепа от председателя на ОбС Костантин Луков(вляво) и Общинския съвет за разрешаването на казуса
22 Ноември 2017, Сряда, 12:44 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: Флагман архив

Стадионът е запориран заради дълговете на "Спорт пропърти мениджмънт", водят се дела и на този етап е невъзможно да се откупи


Стадион "Лазур" няма да бъде разрушаван и Общината в никакъв случай няма да допусне там да има нещо друго, различно от стадион. Това гарантира в "Спортно шоу Гонг" кметът на Бургас Димитър Николов. 

Градоначалникът за пръв път взе отношение по темата след стартирането на мащабната кампания на привържениците, които настояват Община Бургас да откупи спортното съоръжение от Митко Събев.

Димитър Николов обаче бе категоричен, че това трудно ще се случи, защото стадионът е в капитала на "Спорт пропърти мениджмънт" АД, а фирмата е затънала в дългове.

На практика към днешна дата няма пълноправен субект с когото може да се разговаря, за да се откупи "Лазур". Спортното съоръжение е запорирано и докато не се изчисти собствеността му разговорите са безпредметни.

"За първи път чувам, че някой има намерение да събаря стадион "Лазур". Нито градоустройственият план, нито нищо позволяват да има нещо различно от спортно съоръжение там. Пълна безсмислица е, ако някой тръгне да събаря стадиона и да строи небостъргач, защото няма да получи разрешение.", каза Димитър Николов по отношение на абсурдните слухове, че съоръжението ще се събаря.

"Има влязъл в сила общ устройствен план в тази част на града и това са несериозни небивалици, че ще се руши стадионът", допълни още той. 

Едно от исканията на феновете е общината да откупи обратно стадион "Лазур" от настоящия му собственик. Димитър Николов разясни при какви обстоятелства може да се стигне до такава сделка.

"Стадион "Лазур" е собственост на частна фирма, имах разговор с Митко Събев. Той ме увери, че заради делата около собствеността не може да го продаде. Когато юридически влезем в хипотеза да може да се продаде стадионът, ще влезем в разговори. Сега се говори за суми от порядъка на 130 млн. лв., но ние искаме да седнем при разумна цена за продажба.", каза Димитър Николов и уточни, че Общината е готова веднага да седне на разговори, но трябва да е сигурна, че стадионът ще се продаде без тежести.

"Готови сме за преговори стига да има кой да седне насреща с необходимите документи за продажба. Общинският съвет може да узакони една такава сделка, аз с голямо удоволствие бих помогнал, с каквото мога", заяви градоначалникът на Бургас и говори за самия Нефтохимик.

"Миналата година направихме всичко възможно да осигурим максимално висок бюджет за Нефтохимик. Винаги сме помагали и ще продължа да помагам. Ако усетя допълнителна подкрепа от общинските съветници и обществеността, ще е много по-добре.", припомни Николов.

Той призова да не се стига до противопоставяне между футболните клубове в града и гарантира, че Общината е готова да помага на всички, но при ясни правила.

"И новата зала ще стане, и новият басейн ще стане, дано се случи и с футболната инфраструктура. Бяхме осигурили достоен бюджет за А група, но в спорта невинаги добрите намерения се покриват с необходимите резултати", завърши Николов.

В категории: На терена , Спорт


41
Коментара
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
41
Коментара по темата
41.
до40 както казах по ДОЛУ
23.11.2017 16:49:14
0
1
КОМЕНТАРИ ОТ "БОЛЕН МОЗЪК"ДЕПУТАТА ОТ БСП ВИ НАРИЧА "ДЕБИЛИ"ЦАРЯ НЕ МОЖА ДА ВИ СМЕНИ "ЧИПА" ЗА БОЙКО СТЕ ЛОШ"МАТРЯЛ"–НО СЕ РАЗБИРАТЕ "ВИИ СТЕ ПРОСТИ И АЗ СЪМ ПРОСТ"И ТЕ ТАКА
40.
*********
23.11.2017 16:20:33
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
до 38 БОЛЕН МОЗЪК
23.11.2017 15:53:38
3
0
Съжденията ти са неверни защото РЕАЛНОСТТА ПРЕЧУПЕНА ПРЕЗ ПРИЗМАТА НА БОЛНИЯ ТИ МОЗЪК/МАНИЯ/ПРИЕМА ЖЕЛАНОТО ЗА ВЪЗМОЖНА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ/ПРЕНЕ БРЕГВАЙКИ ФАКТИТЕ–ИКОНОМИЧЕСКИ И ПРАВНИ/
38.
Бургас
23.11.2017 15:10:43
0
7
Доживях да видя грамотен мазут, които да може да пише няколко изречения подред в логична последователност без да вкарва псувни или др. нецензурни изрази на всеки ред или през. Малко остана да ме убеди колко е хубаво Общината да плати от нашите пари нещо на един отбор, който като цяло е едно от най-мразените неща в Бургас. Обществена подкрепа освен децата, които ще закарате насила и тук-там някой родител, друга няма как да има. Освен ако няма някакво перо предвидено и затам. Защото като гледам грамотния мазутен трол колко е активен явно е на надник тук. Да са живи и здрави, щом имат и такива пера в кампанията.
37.
до 35 д–р Фройд
23.11.2017 13:52:08
0
0
Явно си ПСИХО–аналитик ХАХА.Термина за човек неразбиращ СМИСАЛА Е ИДИОТ И ПРИЧИНАТА Е УМСТВЕНА НЕДОСТАТЪЧНОСТ А НЕ РАЗМЕРА НА БУКВИТЕ/коментара ти е нескопосан опит за отклониние на вниманието /
36.
до ТАРАНКА
23.11.2017 13:30:14
0
2
Тема 4:Цитат"всички горни РАЗСЪЖДЕНИЯ –ВНУШЕНИЯ важат само ако има желание СПОРТА да се развива в Бургас" ЕДИНСТВЕНИЯ СПОРТ КОЙТО ПРАКТИКУВАШ г–нТАРАНКА Е "ПЛУВАНЕ"В МРЪСНИТЕ ВОДИ НА ДАЛАВЕРАТА.!!!110 СА СПОРТНИТЕ ФЕДЕРАЦИИ /регистъра на министерството на спорта/СПОРТА Е ЗА СПОРТУВАЩИТЕ–ПАРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАСОЧВАТ КЪМ ТЯХ А НЕ КЪМ"ДАЛАВЕРАТА".КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК СА СЪС СТАТУТ ЛЮБИТЕЛИ/С ДИАГНОЗА МАНИЯ/САМО АКТИВНО СПОРТУВАЩИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА ПРЕДЯВЯВАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СРЕДСТВА ЗА СПОРТ.
35.
До 34
23.11.2017 13:02:14
2
3
Първо започни да пишеш с малки букви като за начало , че ми е трудно да вникна в разсъжденията ти. После ще ти кажа че , футбол , баскетбол , волейбол , опера , театър са места които имат за цел не да печелят а да създават развлечение за хората в иначе толкова сивото и забързано ежедневие. Когато 4-тия по големина град в България няма собствен стадион е все едно да няма театър , кино , опера , летен театър . Незнам каква далавера надушваш , но аз надушвам че ти си един силно незадоволен емоционално човечец , имаш липса на човешки емоции и това трябва да разрешиш много бързо.
34.
до ТАРАНКА
23.11.2017 12:51:49
1
3
Тема 3:Чии ПОТРЕБНОСТИ ЩЕ ЗАДОВОЛЯВА ТОВА СКЪПО СЪОРЪЖЕНИЕ–НА 30 ЧОВЕКА ОТ ЕДНАТА АГИТКА И ТОЛКОВА ОТ ДРУГАТА/А ЦЕЛИТЕ ИМ ДА СА ТАМ СА ДА ПОЛУЧАВАТ ЕМОЦИИ КАТО СЕ ДРАЗНЯТ/БИЯТ И ИЗВЪРШВАТ ХУЛИГАНСКИ И ВАНДАЛСКИ АКТОВЕ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ/ЗАЩОТО С НИСКОТО КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКТА/СЕЛСКИ ФУТБОЛ/НЕ МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ ГРАЖДАНИТЕ ТЪРСЕЩИ ЕМОЦИЯ ОТ МАЙСТОРСКИ ИЗПЪЛНЕНИЯ !!!!!ИСКАТЕ ДА ПОСТРОИТЕ /КУПИТЕ/МОЛ "счужди пари"БЕЗ НЯКОЙ ДА ПАЗАРИ В НЕГО/предварително фалирал/ТАРАНКА ТОВА МИ НАМИРИСВА НА "ДАЛАВЕРА"
33.
до 32 -малоумника
23.11.2017 12:27:35
6
2
Ако ти наричаш БЕЗСМИСЛЕН един стадион , значи живота ти досега е бил безсмислен на този свят. Дано не се раждат хора като теб с мозък като охлюв. Стига с тея данъци които и без това не внасяте смешници.
32.
до ТАРАНКА
23.11.2017 12:24:34
4
3
Тема2:Въртиш сучиш–КАК ДА ВЗЕМЕМ ЕДНИ МИЛИОНИ ОТ ДЖОБА НА Бургазлии и да ги "УСВОИМ"чрез едно БЕЗСМИСЛЕНО СЪОРЪЖЕНИЕ
31.
до ТАРАНКА
23.11.2017 12:16:08
3
4
КОЯТО ВЗИМА БУРГАЗЛИИ ЗА ШАРАНИ.Тема1:Явно се Опитвате чрез ХИТРОСТ и "властови"ПОЗИЦИИ ДА ЗЛОУПОТРЕБИТЕ С ОБЩЕСТВЕНИ СРЕДСТВА/с парите на 280000 Бургазлии
30.
Жельо Желев
23.11.2017 11:36:08
5
2
Как реши че градския отбор е черно морец само не мога да разбера аз? Макар че историята ви събрана под името черноморец е много по-малка от 98 години , но айде от мен да мине - успехите ако виключим ПСФК от което се отричате стават амиии едно 4-то място. Извинявам се ама най-успешния клуб е друг в Бургас и той е зелен ;) успехи. Евала Коце , Евала Марков ама си глупаво момче.
29.
БУРГАЗЛИЯ 12-то поколение
23.11.2017 11:22:20
7
5
Селяци от Странджа , вашите данъци от панелките няма да бъдат барани не се безпокойте. Даже и буркани ще можете да си варите пред блока още дълго време спокойно. Просто не се месете в дела за които се иска малко повече от спредно-специално в ЛУСК , Корабостроене и т.н Община Бургас ще откупи най-красивия стадион в България който носи името Нефтохимик а не Лазур както се натрапва. Там Бургас е постигнал най-големите си футболни успехи в цялата история. Съжалявам ама онези 240 или там колкото и да са декара в Акации стават за отглеждане на ориз поради благоприятните влажни и мокри условия на терена но не и за стадион. Така че успокойте топката и не се превъзбуждайте. Има едни будни БУРГАЗЛИИ които отстояват КАУЗА ЗА БУРГАС . Целувки Бургазлията .
28.
ТАРАНКА
23.11.2017 11:17:19
6
2
Най-обичам когато една таранка се превъзбуди и напише 121342 коментара от едно ip и си мисли че създава впечетление за сила. Драги ми смехурко син , фен на ченоморец 12 , онзи новия със старата емблема а не другия предния ... да де разбра ме. Та ще ти обясня не много кратко но ЯСНО и ТОЧНО.
Митко Събев 10 години ви лъга, още ли вярваш на тези приказки? По една или друга причина, преглеждал съм, поради естеството на работата ми, документите и за стадион "Черноморец", и за "Нефтохимик" и за Колодрума. Последния, освен, че е частен, след минала публична продан, вече се парцелира на по-малки имоти и се търсят шарани да ги купуват и да строят жилищни сгради, офиси и магазини. Стадион "Черноморец" е такъв само на думи. Там стадион вече няма. Останали са насипите и малко железа, неразграбени още от жителите на квартала. Там няма какво да се възстановява и укрепва, всичко е за изриване и започване от нулата. Даже под нулата, което ми напомня, че има сериозен проблем и с нивото на терена и по естествени причини е обречено да се наводнява. По-сериозният проблем, обаче, е друг. Там вече собствеността върху залите и терена е различна, а дълговете на дружеството, в което е апортиран стадиона са близо 50 млн, които в най-добрия случай могат да се редуцират до около 23-24 млн. И сега най-важното - лесен, магически начин града да си върне собствеността няма. Лесно беше само харизването на Събев и хората около кмета. Само неграмотни хора вярват, че може нещо да се върне в изходно положение. Не става! Запомни го! И никой сериозен човек в града, независимо на кой отбор е привърженик, независимо дали е спортно изкушен, не е казал нещо друго. Там е тотално изгубена кауза, има стотици кредитори и десетки милиони задължения. Единствения вариант да се изчисти всичко е просто да се плати. И понеже изчистваме възможностите, изчерпателността изисква да кажем, че за да го придобие общината ще се наложи да участва на публична продан или на преговори със синдик (според случая) и цената, която ще трябва да се плати е от порядъка на 35 млн (смятам, че за тази сума основните кредитори ще приемат сделката). Срещу тези пари, града ще придобие гола земя и амортизирани съоръжения, които трябва веднага да бъдат изринати. Далеч по-изгодно би било изграждането на изцяло нов спортен комплекс някъде до Джъмбо или където се реши, поне няма да се плаща за общинска земя, а само за изграждане на нов стадион. Ориентировъчната цена, при положение, че спортна зала за лека атлетика струва 35 млн, за стадион ще бъде пак поне толкова, може би и повече. И цената ще е такава, независимо къде се изгражда - т.е. за нов стадион "Черноморец" - 35 млн. за земята + 35 млн. (минимум) за строежа = 70 млн. Това е сметката. И сега, стигаме до стадион "Нефтохимик". Беше най-модерното съоръжение в страната през 1997г., вече е на 20 години и започна да остарява. За съжаление не би могъл да отговори на съвременни изисквания за паркоместа (няма къде в Лазур), тренировъчната база също е ограничена. Все пак, обаче, стадиона още си е много приличен, лицензиран е за международни мачове, а само преди 2 години на него се проведе и финал на европейско първенство за младежи. За около 1-2 млн. ще светне, а това са парите са саниране на един блок. Стигаме и до цената му: Ако е вярно, че се продава за 4 млн., това си е изключително изгодно и несравнимо по-евтино от всички други варианти. За тези пари Бургас ще има собствен стадион, а както написах, с още 1-2 млн. ще е като нов. Пак за сравнение - новата зала за лека атлетика (кой гледа лека атлетика въобще) ще струва около 35 млн. Затова и дори цена от 6-7 млн. за стадиона (напомням, че базата е 45 дка) е изключително изгодна. Само като земя, ако утре общината реши, може да го разпродаде за повече.
Всички горни разсъждения, обаче, важат само, ако има някаква идея и желание да се развива спорта в града. Ако няма такова желание, насила не става. Града е длъжник, защото стадионите и Колодрума не станаха частни без съдействието на управляващите и безплатно. Така че, подобна инвестиция следва да се разглежда като възстановяване на справедливостта, а не като излишни харчове.
Това говорят сухите сметки. Това говори и прагматизма. Разбира се, емоциите ще надделеят и няма да се случи нищо. Привържениците ще се обиждат взаимно и Бургас ще остане без стадион. А без стадион (хубав или лош) футбол не може да има.
27.
ГРАНДЕ "МАФИОЗО"
23.11.2017 10:44:34
1
3
Евала кмете добра е СХЕМАТА–РАБОТИ!!!!!!Бургазлии са ОВЦЕ –КОЛКОТО ГИ СТРИЖЕШ ПО ХУБАВО ИМ СТАВА .Евала Ники машала Джамбо и lAWYER– /мозъка/в сянка
26.
до 19 Коча ПРАВ СИ
23.11.2017 10:15:21
1
2
ТОВА Е ЕВРОПЕЙСКАТА ИКОНОМИЧЕСКА/ПАРИ/ЛОГИКА ЗА СПОРТА А НЕ КАК/5 тариката използващи една шепа вресльовци/ ДА ВЗЕМАТ ОТ ЕДНИ ЧУЖДИ ПАРИ–НА 280000хБургазлии без дори кмета да ги пита/А ПОВЕЧЕТО УЛИЦИ СА ЗА РЕМОНТ/ТОВА Е НЕТЪРПИМО !!!!!!
25.
Питане
23.11.2017 09:49:16
1
3
ако стадиона мине към общината, тя похарчи пари да го откупи, а Нефтохимик номер 4 играе там, кой ще плаща сметките? Общината ли пак????????
24.
Корупцион Корупционов
23.11.2017 09:29:44
0
3
КАКВИ 130 000 000???????Съдия изпълнител го продаваше за 10 000 000 и нямаше дори запитвания.КМЕТОКРАДЕЦО изчезни.
23.
Nazi
23.11.2017 08:55:00
1
4
Тези тарикати пак ще изклатят кмета и общинарите, т.е. нас. То стадиона да им го купят явно няма как да стане, ама да вдигнат малко пушилка и още една година да им отпуснат да гушкат наши пари, все си е файда. Няма да се учудя, ако кмета им е дал акъл да вдигат цялата тази иначе много смешна гюрултия.
22.
Az
23.11.2017 08:37:57
2
5
"Миналата година направихме всичко възможно да осигурим максимално висок бюджет за Нефтохимик. Винаги сме помагали и ще продължа да помагам..."
И тоя почна като началника си да говори от 1-во лице, единствено число и забравя и забравя, че тези пари всъщност са наши, а не негови.
А къде останаха клетвите, че Общината взима акции от този футболен урод, при условие, че няма да участва във финансовата му издръжка.
Ама то общата пара - куче влачи диря няма.
21.
Дааа
23.11.2017 07:49:54
2
1
Големите пътувания на суджуците ,а държавата и хората каква полза имат , инвестиции за държавата има ли ? Или харчи парите на държавата и данъкоплатците за разходки и екскурзии до екзотични места на държавна издръжка.
20.
Христов
23.11.2017 07:35:55
1
3
Модела “КОЙ“ , братко и батко да са на хубавите службички със професионални качества и подготовка. Държавата на родата за държавните службички със обажданки по телефона или есемеси, съобщения по пощи за назначения на нашите хора , а другите да дишат замърсения въздух от лайната им- мадафака! Дебили тъпи , крадливи...
19.
Коча
23.11.2017 02:49:29
4
11
Искам да попитам кмета и другите тъпънари от ОС до кога ще продължават да забатачват общината?След като вече я набутаха с отбор,който уж нямаше да издържат,сега ще откупуваме стадион за милиони,който на това отгоре ще коства на общината стотици хиляди годишно за подръжка и вместо общината да прибира местни данъци такси от частния собственик ще трябва да се бърка,за да може няколко човека дето водят 50 глупака за носа да продължат да си въртят далаверите на гърба на бургаския данъкоплатец.Кмете ако тези пари бяха дадени на сериозни компании, които да инвестират и отворят работни места в Бургас нямаше да ти се налага да се занимаваш с глупости и налице щеше да се хем повишение на жизнения стандарт,хем повече приходи за общината,хем щеше да е налице и сериозен бизнес,който можеше да инвестира и в бургаския спорт,а сега просто ще се потурчат едни пари без никаква възвращемост заради 50 вресльовци и 5 тариката
18.
Nazi
23.11.2017 02:08:45
10
11
Нека в Общината да се сетят, че градския отбор е един и е Черноморец, а не Нефтохимик и да помислят какво правят за единия и какво за другия отбор.
17.
Кур за всички
23.11.2017 00:11:20
5
10
Тва няколкото отбора с името Нефтохимик колко пари потрошиха, не е истина и кмета пак им дава, измисля им схеми, лъже, маже, подменя документи само и само да източва в тая посока
16.
до 1
22.11.2017 23:50:48
1
5
Лазур е втория градски стадион ползван и от Бургаския Черноморец и от Нефтоформациите!Не знам защо вдигат пара последните-явно за пари-щото изпапаха всичко и няма балами да дават!
15.
Гордън
22.11.2017 23:13:10
5
8
Феновете на Нефтохимик са жени. При това прости.
14.
Джо бързия
22.11.2017 22:43:52
6
14
Всеки трезвомислещ ще акцентира върху базата на Черноморец.там са 240 декара и общината ървбва върху тях да наблегне.едно теренче в лазур не решава проблема на футбола в бургас.коло ограничен и неук трябва да е човек да иска за футбол стадиона в лазур а не този в Акациите.а и все пак бургаския отбор е Черноморец.
13.
Нилолай
22.11.2017 22:27:30
7
5
до 12. мишкар никой от изброените даже не знаят какво предстои, а ти разтвори хриле да ти го набутам 3 ката в рибешката кратуна.
12.
Митко Събев
22.11.2017 22:01:18
4
8
Ах, каква изненада :))
Между другото протестите са много куул. Евала Ники, машалла Джамби. Дерзайте.
11.
Бъдеще
22.11.2017 21:50:54
4
11
Важно е стадиона в Акациите да се запази.не този в лазур.е ако може и двата е по добре
10.
Dinko
22.11.2017 21:26:18
3
5
Mimitu iska da opravi rodata da sa v upravlenieto ,utre pak glasuvaite za nego
9.
gradski
22.11.2017 21:24:25
0
10
А бе то и в центъра има ОУП влязъл в сила ама е само за обикновените хора.....
8.
Честмир Трънка
22.11.2017 21:22:57
1
13
Донякъде има логика в това, че собствеността е проблемна. Факт е, че Събев го занулиха и е безгласна буква в момента. Обаче, Николов да твърди, че за първи път чувал как ще бъде събарян стадиона... Хайде по-сериозно, целия град знае какво се гласи там, а Митко е главно действащо лице. Разбира се, събарянето ще бъде извършено след края на мандата, но багерите чакат на полусъединител.
7.
Бургас
22.11.2017 21:16:23
5
15
На майка та п*****а е на Нефтохимик, сельо
6.
Barabata_London
22.11.2017 21:13:48
10
6
Ларш ли си марш ли си не те знам , ама какво общо има отбора на Черно море с Бургас. А може да си недохранен наркоман , да си гладен и да си изял една буква , айде лягай да спиш , че те е време.
5.
1
22.11.2017 21:13:48
2
13
Мазен цайс иска да не ти шуми до кооперацийката от този стадион, все пак е лукс сграда няма да викат там някакви тъпанари
4.
ГФ МАЧКА
22.11.2017 21:06:23
15
11
Данчо ларж ли си, марш ли, ще ти разширя халката, ако ми го изпееш на живо. ;) Бургас е на Нефтохимик
3.
Бургазлия
22.11.2017 21:02:34
4
14
Тоя тъпанар пак ни връзва
2.
Андрей Рунчев
22.11.2017 20:58:47
6
18
Кмете а 130 декара ги подаряваш на Митко Събев в квартал Акациите
1.
Данчо Ларша
22.11.2017 20:57:21
13
15
От площада тройката до хотел България синьо знаме ще се вие ЧЕРНОМОРЕ ЩЕ СЕ ПЕЕ БУРГАС Е СИН
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори