×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг! Кои са арестуваните за екшъна в „Бикини”: От присъда с наркобандата на Очите до атаката срещу Куката в „Час пик”


Само във Флагман.бг! Кои са арестуваните за екшъна в „Бикини”: От присъда с наркобандата на Очите до атаката срещу Куката в „Час пик”
Най-активният на кадрите Джендов е сочен от прокуратурата за екслейтенант на несебърския бос
Тема в развитие
Изненада! Вещи лица не разпознават Джендов и компания на записа от "Бикини", обвинените на крачка от освобождаване Изненада! Пуснаха на свобода един от бригадата, атакувала „Бикини”, срещу скромните 1000 лв. гаранция Нови доказателства вадят от ареста един от задържаните за екшъна в "Бикини" Георги Дългия от екшъна в "Бикини" иска на свобода, не можел да спи в ареста Бандата от "Бикини" остава зад решетките, съдът резна плача на защитата Бургаският магистрат съдия Стефан Стойков решава дали да пусне Рочата, Джендов и компания Само във Флагман.бг! Акция в „Меден Рудник“, полиция обсади апартамента на Георги Джендов (СНИМКИ) Районен съд Бургас с железни мотиви за оставянето на петимата от "Бикини" зад решетките, вижте ги! Познават ли се членовете на бригадата от „Бикини” и защо прокуратурата и полицията мълчат? Смелият магистрат Яна Атанасова остави ударната бригада от бар Бикини зад решетките Държавата проверява фирмите, в които работели арестуваните за побоя в Созопол Рочата и Джендов се изкараха жертви на системата, твърдят, че са натопени и дори не се познават Шоу с арестуваните за екшъна в „Бикини”! Рочата е проектант, Г. Недялков - пчелар, а Кр. Апостолов – корабен инженер (ОБНОВЕНА) Бандата на Рочата и Джендов със засилена охрана в Съдебната палата на Бургас, прокуратурата ги иска за дълго зад решетките Само във Флагман.бг! Кои са арестуваните за екшъна в „Бикини”: От присъда с наркобандата на Очите до атаката срещу Куката в „Час пик” Повдигнаха обвинения на Джендов и Рочата за мелето в "Бикини", грозят ги до 5 години затвор (ВИДЕО) Ексклузивно: Вижте екшъна в бар "Бикини" в Созопол (ВИДЕО) Само във Флагман.бг! Христо Бардуков с шокиращи разкрития за екшъна в „Бикини“ Първо във Флагман.бг! Острие на „Господарите“ и бивш общински съветник е пострадал при мелето в бар „Бикини“ Само във Флагман.бг! Джендов и Рочата нахлуха в бар „Бикини“ с още 10 души, потрошиха заведението и пребиха охраната
виж още
скрий
24 Юли 2017, Понеделник, 11:59 ч.
Автор: Екип на Флагман.бг

Срещу петимата задържани вече има повдигнати обвинения

 

Голяма част от арестуваните за мелето в бар „Бикини” са добре известни фигури в бургаския ъндърграунд, показа разследване на Флагман.бг.

Припомняме, че прокуратурата вече повдигна обвинения за хулиганство на петима души. Ако бъдат признати за виновни, те могат да отнесат до 5 години затвор.

Не е изключено обвиненията да се преквалифицират, тъй като към тях най-вероятно ще бъдат прибавени и телесни повреди заради побоя над Христо Бардуков и охраната на заведението. От полицията съобщиха, че сред пострадалите е и 18-годишно момче.

Изключително интересно ще стане, ако прокуратурата докаже твърденията на Бардуков за организирано нападение. Тогава положението на задържаните още повече ще се утежни и присъдите ще бъдат доста по-сериозни - ударната бригада може да отиде на топло за дълго.  (ЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Лейтенант на Митьо Очите - ръководител на група за специални поръчки

Безспорно най-много се отличава и най-дейният в мелето пред дискотеката Георги Джендов. 38-годишният мъж е с изтърпяна присъда като част от групата за наркоразпространение на Димитър Желязков-Митьо Очите.

В началото на 2008 г. Джендов подписва споразумение с прокуратурата и получава 3 години и 6 месеца. Според държавното обвинение той е един от лейтенантите на Очите – ръководител на група за специални поръчки.

Реално Джендов не изкарва и година в затвора. Той е сред първите от бандата, които излизат на свобода. Бургазлията е пуснат през ноември 2008 г., като мотивите на съда за това са, че към излежаването на времето в затвора са прибавени месеците в ареста, докато тече разследването по делото и предходни арести.

Джендов има още прегрешения. Той се забърква в сериозни неприятности в началото на септември 2004 г. Тогава бургазлията е закопчан заедно с още 3 човека. Според ОД на МВР групата атакувала полицай, отзовал се на сигнал за побой в дискотека в сунгурларското с. Порой. Служителят на реда се легитимирал, но независимо от това четиримата се нахвърлили върху него. Униформеният бил принуден да се скрие в патрулката, но Джендов и останалите започнали да трошат возилото с метална тръба. Те ударили полицая и се опитали да му отнемат оръжието. При самозащита той гръмнал Джендов в рамото.

Нападателите избягали с автомобил "Додж", но по-късно са задържани в Бургас. Към този момент Джендов бил с висящо следствено дело за изнасилване от 2000 г.

Към момента на ареста за мелето в "Бикини", Джендов се води реабилитиран за всички тези престъпления. 

Брутална атака с мачете над страховития бос Камен Куката

Не по-малко интересна фигура е Пламен Русев. Той е разследван за мелето в „Час пик” в Слънчев бряг през лятото на 2013 г. Тогава с мачете е атакуван Камен Балбузанов, по прякор Куката. Страховитият плевенски бос и бандата му буквално са пометени от бургаската бригада.

30-годишният Русев отново се забърква в неприятности само няколко месеца по-късно, когато напада с нож 33-годишен мъж.

Според разследващите екшънът, разиграл се в 5 сутринта пред Компаса на ул. „Александровска”, е продължение на конфликт в дискотека. Пострадалият получава две прободни рани в корема, но за щастие се разминава без сериозно последствия. Дълго време се страхува да говори за нападателя си.

Рочата нарушил пробация за нападение на полицаи

Димитър Харалампиев-Рочата също е познат с избухливия си нрав. Бургазлията има няколко прояви в претъпкани заведения, досега минаваше между капките на родното правосъдие. Най-честата причина за това е, че свидетелите или потърпевшите често получават амнезия.

Такъв е и най-пресният случай, в който беше замесен Рочата. Случката е от средата на април м. г. Заедно с него е и близкият му авер Георги Недялков – Дългия, който е и един от петимата арестувани след мелето в „Бикини”.

Тогава двамата са обявени за издирване заради екшън със собственик на пицария на ул. „Морска”. Пострадалият първо посочва нападателите си, но после казва, че се е объркал и съдът се произнася в полза на Харалампиев заради липса на доказателства.

Бургазлията се забърква в екшъна само ден след излизането си от ареста заради атака над полицаи. Въпреки че първоначално е заплашен от до 5 години затвор, Харалампиев се разминава само с пробация за дръзкото деяние. Това обаче ще утежни още повече ситуацията за Рочата, тъй като наказанието изтича в края на следващата година, т. е. то е в сила по време на случката в бар „Бикини”.

Дали и този път на групата ще им се размине - ще разберем съвсем скоро. Едно е сигурно - пострадалият Христо Бардуков е мъж на място, който има смелост и няма да оттегли показанията си, независимо срещу какво трябва да се изправи. Дали обаче само това ще е достатъчно - времето ще покаже.


В категории: Крими


Завръща ли се Нана
Завръща ли се Нана 26/04/2024, Петък 17:41 0
България Всички новини
Завръща ли се Нана Завръща ли се Нана Тя ще повдигне завесата на личния си живот в Америка и ще разкрие пред зрителите интересни подробности за себе си Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Димчо Дебелянов“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност
В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори