×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След Асеновград и Смолян на протест - цигани пребиха с дървени колове млад мъж, лекари се борят за живота му


След Асеновград и Смолян на протест - цигани пребиха с дървени колове млад мъж, лекари се борят за живота му
Пребития мъж три пъти е вадил богоявленския кръст от река Бяла
07 Юли 2017, Петък, 22:30 ч.

Кървавият екшън е станал до ученическия пансион над Строителния техникум


Протестно бдение в смолянския квартал "Устово" се организира в социалната мрежа. Ето какво са написали организаторите във Фейсбук: "Като българи сме длъжни да изкажем гражданската си позиция! Искаме да живеем в нормална държава и правилата да важат за всички. Не на циганския терор и своеволия! Омръзна ни да храним тези, които след това ни бият до смърт!"

Поводът е следният: Вчера около 13 ч. на ул. "Братан Шукеров" в родопския град двама мъже са нанесли зверски побой над 27-годишен смолянчанин. В момента той е настанен за лечение в МБАЛ "Св. Георги" в Пловдив. За саморазправата са задържани двама хасковлии на 21 г. и на 23 г. Причините за нападението все още се изясняват, съобщават от Районното управление на полицията, цитирани от asenovgrad.net.

Организаторите на протеста уточняват, че става дума за 27-годишния Георги Кадиев. Мъжът е известен с това, че три пъти е вадил богоявленския кръст от река Бяла. Кървавият екшън е станал до ученическия пансион над Строителния техникум. Георги, по прякор Гейзера, бил там с момиче и още няколко приятели. В същото време край групата се оказали двама мургави младежи. В един момент 15-годишното девойче решило да си тръгне. Тогава единият от тях направил опит да го спъне. Георги реагирал остро и нанесъл няколко удара с юмрук с думите: "Ние тука си пазим момичетата". Ромите побегнали и всички си помислили, че историята е приключила. След малко обаче те се върнали, въоръжени с дървени колове и започнали да млатят жестоко Кадиев. Свидетели са станали няколко младежи от квартала, но никой от тях не се намесил в мелето.

Състоянието на пострадалия е тежко. „Пациентът е настанен за лечение в Клиниката по неврохирургия, като е с фрактура на черепа и базата на черепа. “, съобщиха от УМБАЛ "Св. Георги"-Пловдив. От прокуратурата са издали заповед за 72 – часовото им задържане, като ще внесат в съда и искане, те да останат за постоянно в ареста. „Това, което знаем до момента е, че скандалът между двете групички е възникнал заради момиче. Първо пострадалият е посегнал срещу двамата задържани, при което двамата избягали, но в последствие се върнали с дървени колове в ръцете и пребили жестоко 27 – годишният младеж. Продължаваме работата по случая“, коментира районният прокурор на Смолян Георги Карпаров. Според държавното обвинение, тепърва ще се изясняват и какви са отношенията на момчетата с момичето, като от данните до момента ставало ясно, че и двете групички имали афинитет към нея.

Решилите да протестират ще се съберат утре, 8 юли, в 18:30 ч. в "Хаджичоневата къща " до църквата "Свети Никола".

В категории: Крими


9
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
9
Коментара по темата
9.
Абе стига с тия протести
10.07.2017 16:22:44
0
1
, грабвайте дърветата и бой по чуторите на човекоподобните уроди
8.
ханс
10.07.2017 07:15:21
0
2
Само БХК смятат циганите за хора .Те са излишна биомаса която трябва да се унищожи .
7.
Данчо
09.07.2017 18:01:03
0
2
В селата, където няма цигани, е спокойно!
6.
без бой
08.07.2017 12:11:55
0
8
Дарявайте им хляб със стрихнин
5.
Dido
08.07.2017 10:42:36
0
9
Защо трябва да пребият някой за да има реакция на заспалото ни общество?Сигурно защото е заспало.Поредния пет вековен сън.
4.
Daa
08.07.2017 03:56:53
1
9
И сега ще трябва да ги храним в загвора. Само разстрел е решението!
3.
manqka
07.07.2017 23:12:22
0
8
E sa im sa eba maikata
2.
Mangal
07.07.2017 21:57:02
2
2
Taka tohno taka dobre he Valeri ni zakrolia boi boi isamo boi lalalala .Dokato Simionkata e na vlas samo taka ste e I boi kutek
1.
xaxo
07.07.2017 21:55:19
0
40
Циганина не трябва да го биете ей така с два-три юмрука.Трябва да се пребива почти до смърт.Едвам да мърда.Само от това разбира.Иначе се връща с катуна и с брадви и колове търсят отмъщение.Не разбрахте ли че, всички тези проблеми с циганите дето ги пишат из новините стават след ударен шамар/юмрук на циганин.Пребийте си го като хората, начупете му ръцете и краката, гръмнете с пушката два-три пъти към махалата и ха да видим дали ще имат куража другите да се репчат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори