×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На харизан кон зъбите не се гледат, но джипките на Гранична, дар от Великобритания, сдадоха багажа


На харизан кон зъбите не се гледат, но джипките на Гранична, дар от Великобритания, сдадоха багажа
Този джип едва запали пред погледа на Бойко Борисов през май на ГКПП Малко Търново. Още тогава бе ясно, че с тях ще има проблеми
13 Септември 2016, Вторник, 10:23 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

Или българските граничари са ги карали душманската в последните четири месеца, или бившият британски премиер ни е подарил трошки

Голяма част от джиповете „Ланд Роувър“, подарени от бившия британски премиер Дейвид Камерън на българската гранична полиция, издадоха багажа и в момента са пратени в гаража на ГПУ Малко Търново, довериха запознати с процесите по българо-турската граница.

За проблема призна и вътрешният министър Румяна Бъчварова. При последното си посещение в региона Бъчварова съобщи, че част от всъдеходите се ремонтират, но в никакъв случай не били всичките 40 джипа. Имало проблеми, но те щели да се решат скоро, категорична бе Бъчварова.

„Ланд Роувър“-ите са от модел „Дефендър“, произведени са през 80-те години и според твърдението на премиера Бойко Борисов били свалени директно от британската армия и пратени в България.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

На харизан кон зъбите не се броят“, отговори премиерът на въпрос: Знае ли на колко години са джиповете? При приемането на дара от Великобритания една от джипките-ветерани за малко да не запали пред погледа на Бойко Борисов(ВИЖ ВИДЕОТО).

Експерти са категорични, че „Ланд Роувър“-ите са железни машини и било невъзможно да се счупят. Главините и осите на този модел са по-големи и здрави от тези на камион, те нямат никаква електроника, а раздатката е уникално здраво, категорични бяха през май специалисти.

Оказа се, че могат да се потрошат. Не е ясно дали затова са виновни българските граничари, или просто е време 30-годишните ветерани да излязат в запас.

Припомняме, че сега българската гранична полиция очаква нов подарък на джипове и автобуси. Този път от Германия.



В категории: Политика


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
потрес
13.09.2016 21:48:39
2
4
жалка картинка, жалка държава, жалки хора!!! Това е абсолютна подигравка с България! Тия педали си хвърлиха тука боклука и Бойко с отворен гъз и уста ги прие най- любезно!!! Свга сигурно и ще пратят някой да ги ремонтира щото са много специални и ние не можем сами и ще искат няколко милиона лева за ремонта! Ама нали наште безродни олигофрени са съгласни с всичко само да ги ебат анално...
14.
до фитипалди
13.09.2016 17:38:13
1
0
Ти виждал ли си някога здрав джип?Не може всеки недоносен глупак да се изказва неподготвен.Здрав джип, означава компанията, която го е продала да поеме поддръжката за целия гаранционен или лизингов период.След това машините се продават, защото вече са навъртели поне 300 000 километра и са достатъчно амортизирани и на тяхно място се доставят нови.Всичко останало са глупости на търкалета.
13.
Аз
13.09.2016 15:31:14
0
5
Е то това е целта - сега ще си купуваме части от тях да ги ремонтираме
12.
Ko
13.09.2016 14:44:32
0
2
Futbolista n7 ko prai tam do n00
11.
фитипалди
13.09.2016 14:42:42
6
5
Аве малоумници коментатори
тия дефендъри са най-здравите джипове и са точно за планински райони

30 годишен джип нормално да му се счупи нещо все пак ги карат български чобани които не са минали специално обучение как се кара на пресечен терен

малко подръжка малко уроци как се кара и няма ядове може да се катерят до върха на странджа
10.
Кмета на Симитли
13.09.2016 13:50:01
2
9
Всичко, което се експлоатира се амортизира.Този дар от издъхнала скрап си е чиста подигравка.По важно беше да се снимаме с Камерън.Поддръжката на тези боклуци ще излезе повече от колкото да бяха купили нови .За пример мога да посоча подобно дарен мерцедес за една година по него заминаха за поддръжка 32000 лева.Частите за тези английски боклуци са значително по скъпи.Нали се сещате от къде ще бъдат доставени.
9.
1234
13.09.2016 13:18:34
0
3
az karam 25 g ford i oshte 25 shte si go karam samo da iskam..
8.
бай хуй
13.09.2016 13:10:27
1
10
А УАЗ-ките произведени 60 -70 те години още си вървят.
7.
нали?
13.09.2016 12:35:32
0
11
Нали управляващите знаеха, че джиповете са за каране в планински район, т.е. трябва да са годни и здрави! Защо приемат "дарение", годно за скрап? Същата история се повтаря и с остарелите кораби от Белгия, дошли в Атия! ЗАЩО И ДО КОГА???
6.
МТ
13.09.2016 12:28:29
0
2
Нарочно,че да ги вземат за малко пари.
5.
:D
13.09.2016 12:20:46
6
12
Представям си тея чобани как ги карат по горите
4.
Ми флагман престанете
13.09.2016 12:02:36
2
10
Ще пишете само за БСП, реформаторите и другите там , те ГЕРБ са безпогрешни , стига сте се гъбаркали с Татовия ученик. Засрамете се вече!
3.
eee bravo
13.09.2016 11:48:42
2
8
е ми ДА НЕ ГИ ХВЪРЛЯТ ни ги дават на нас
2.
гггг
13.09.2016 11:41:04
11
12
флагман спрете с вашите прости заглавия да ви еба майката
1.
alberto
13.09.2016 11:36:21
2
8
narochno gi chupqt za da gi opravqt v tehnite servizi I da tochat kinti
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова Ще има ли ляво обединение за изборите – отговорите на Ваня Григорова и Мая Манолова След призива на Корнелия Нинова Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори