Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Тенденции в сватбените менюта

Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите
Ключови думи: храна, сватби, мода, сезон, гости, степени, локация, навици

Новият сватбен сезон е на прага. Какви са тенденциите, колко степенни трябва да са блюдата ви, какво да съчетават те, разказва най-голямата международна платформа, foodpanda.

Блок маса или индивидуално меню? Въпросът, пред който са изправени всички младоженци. Отговорът му се крие в предпочитанията на младата двойка, както локацията и часа, който са избрали за начало на веселбата. И двете крият своите предимства и недостатъци. Каквото и да изберете е необходимо да знаете колко от вашите гости имат специални хранителни навици – вегани, вегетарианци, колко от тях са диабетици или са алергични към нещо конкретно. Ако не сте сигурни може да заложите въпроса в поканата. По този начин ще отдадете специално внимание към близките си в най-важния ден от живота ви.

Пролетно-летните сватби предполагат по леки храни, но и достатъчно засищащи за 5-6 часовия маратон по танци. Ето защо foodpanda предлага да заложите на богата и разнообразна салата, която би задоволила предпочитанията и на най-капризните.

Предястието би могло да бъде пролетни рулца или гриловани тиквички, с мус от крема сирене. За основно, най-предпочитано сред месата си остава пилешкото – печено или на руло с плънка от зеленчуци. Свинското и тази година ще се среща, като другото най-често предлагано ястие. Каквото и месо да изберете, гарнирайте със зеленчуци, най-добре гриловани или задушени. Следястията са нещо полезно, тъй като практиката показва, че след много танци и наздравици, гостите огладняват така, сякаш не са хапвали нищо. Класически, десертът си остава най-чакания и жадуван момент, който е отреден за вкусния ритуал със сватбената торта.

Пет степенните менюта си остават на мода и през този сватбен сезон. Заложете на комбинация от месо и зеленчуци за основно ястие и не пренебрегвайте следястието. Не забравяйте, че трябва да нахраните първо очите, след това небцето и чак накрая стомасите.
0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Толкова пиян шофьор скоро не е хващан в Бургас Дрегерът едва не се счупи Учителка съблазни ученик, ще лежи в затвора Драма отвъд океана
Не правете тази грешка зад волана, може да е фатална Защо не трябва да държим волана с една ръка? Българи юнаци! "Лъвовете" доминират в индивидуалните класации на Световното България е на осминафинал на Мондиала
Конър Макгрегър се отказва от надпреварата за президент на Ирландия Макар да се отказа от политическата сцена, той обеща да продължи да работи за доброто на страната 1156 българи с доход над 1 млн. лв., декларираха ги пред НАП Нашенец изкара 70 млн. лв. от продажба на акции
БМВ за половин милион вози Деси! Радев мълчи И от НСО не обелват дума за придобивката Гала стана копие на Донатела Версаче Тв водещата прилича на сестра-близначка на модната дизайнерка
Училищните дворове в Созозопол отново оживяха, 95 първокласници поеха по пътя на знанието С тържествена атмосфера и подаръци от кмета, новата учебна година започва с усмивки, вяра и надежда Министър Мирослав Боршош откри учебната година в Професионалната гимназия по туризъм „Пенчо Семов“ в Габрово Това, че учениците могат да се обучават в реална среда, е огромно предимство, посочи Боршош
Звънецът удари и зад решетките, новата учебна година започва в ЗО – Дебелт Лишените от свобода рецитираха стихове и демонстрираха стремеж към промяна и личностно развитие Лесна и вкусна панирана коприва, която става за минути Ето я рецептата