Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новото бижу на Бургас - ресторант „Plan B”, отвори официално, събра светския елит

Ресторант "Plan B" предлага европейска и средиземноморска кухня, готвачите приготвят храната пред очите на клиента, като са готови да се съобразят с най-изтънчените вкусов
Ключови думи: бургас, комплекс нептун, валентин димитров, здравословно хранене, собственик, PLAN B, ресторант, бул. Богориди, златна котва, откриване, гости, вальо тигъра, средиземноморска кухня, красив интериор, добро обслужване, флагман
Новото бижу в светския живот на Бургас - ресторант „Plan B”, официално отвори врати на бул. "Богориди" в центъра на града, само на метри от Морската градина. След като през лятото се наложи  като изискано и модерно заведение, ресторантът е готов да посрещне в уютна обстановка клиентите си и през зимните месеци. Официалното откриване събра светския и бизнес елит на Бургас и региона. Бляскавата вечер започна с чаша шампанско, поднесено от красиви промоутърки, и вкусни хапки, приготвени специално от главния готвач.

Гостите бяха посрещнати от домакина – бизнесмена Валентин Димитров, който е собственик и на комплекс „Нептун“, както и на ресторант „Златна котва“. Той получи многобройни поздравления и подаръци за новото заведение.


За настроението се погрижиха музикантите от бургаската група „Силует“, които бяха приготвили неповторима палитра от джаз изпълнения.

“Plan B” е на два етажа, разполага с просторна градина, а местата са общо 160. Обзаведен е уютно и модерно, за да се чувстват клиентите комфортно, обслужвани от качествен и любезен персонал. Кухнята може да удовлетвори и най-претенциозния вкус.

Залагайки на всеки детайл, заведението е в готовност да посрещне клиентите си и да предложи подходяща атмосфера както за бизнес обяд, така и за романтична среща, семейна вечеря, следобеден десерт с приятели или просто усамотение.

Бляскавата вечер започна с чаша шампанско и вкусни хапки, приготвени специално от главния готвач


Менюто е богато и разнообразно. Ресторантът предлага европейска и средиземноморска кухня,  готвачите се съобразяват с предпочитанията на всеки клиент. Предястията и деликатесите са разнообразни, клиентите имат възможността и удоволствието да се насладят и на вкусни био храни от собствената градина на „Plan B”, приготвени и поднесени с много любов и професионализъм от шеф-готвача Георги Христов.

Заведението се намира на централната улица „Богориди“, точно до ресторант „Златна котва“. Телефонът за резервации е: 0877 42 65 65








48
Коментара по темата
48.
пресен клиент от днес
26.09.2015 21:55:50
Безобразно обслужване и недопустим пропуск - поръчаната вечеря не беше сервирана (вероятна разсеяност на сервитьорчето). Определено няма да ги посетя друг път. И ще споделя с многобройните си приятели.
47.
klient
10.11.2014 20:10:05
Прави впечатление,че масово обслужващия персонал се държи с пренебрежение към клиентите/просто неосъзнават,че за това получават заплата/
46.
Посетител
07.11.2014 11:55:32
В това "бижу" ядох лятото и няма да повторя, поне докато не уволнят обслужващия персонал, бяха нелюбезни, ужасно невъзпитани и нагли. В Нептун е същата работа, сервитьорите те гледат, все едно трябва да им се извиниш, че ги ангажираш да работят.
45.
1
05.11.2014 21:07:51
ама то всичко ни е такова:Искаш да влезеш в Дискотека-....лв. ВХОД-нали имаш фейсконтрол бе ГУНьО,хостеси-това са хората които трябва да преценяват кой да влезе и който е само на водичка-АУЛТ/да ходи на кино/.Хората пари дават да вкарат клиенти вие искате,а като ги сложите тия Батки на входа още да те стряскат...За персонала пък...нямам думи,на повечето места се надуват повече от клиентите,без да си дават ясната представа,че са просто обслужваш персонал.Неодобрявам и другата крайност на Макдоналдс и Хепи,който ако им кажеш ''Извинете-пръднах,добре ли замириса?...отговора сигурно ще е даааа,а картофки желаете ли?....ПФФФФФФФФФ
44.
Www
05.11.2014 18:22:42
Аве то целия град е спрял бре хора :).Един читав ресторант/дискотека/бар няма.
43.
klient
05.11.2014 13:23:40
i na Bakardi e mnoo sprqla rabota
42.
onq
05.11.2014 13:14:28
na Planeta sa mn. nagli i nahalni
41.
flagB
05.11.2014 06:40:20
PlanB objavjva konkurs za naj-mqrzelivite servitqori i servitqorki. Osnoveni konkurenti +Na kejq+ i +NEPTUN+
40.
ГОСТ
04.11.2014 10:25:25
Не е лошо заведението ,един съвет към собственика-да се разграничи от Общинския "елит",че много се набива на очи вече.
39.
ole
04.11.2014 10:19:45
Не съм посещавала заведението, не мога да коментирам менюто. Ще коментирам тва журналистическо чудо наречено "платен репортаж". Тъй поканили ги, почерпили ги няколко хапки и следователно трябва да се кажат няколко добри думи за мястото - тва е напълно естествено. Ама то думи, хиперболи, то елити... Шефа бучкал клечки на хапките - да бе да... Ще посрещнели и най-претенциозния вкус - да бе да, като ми подават шампанско на вратата, не от табла!!!, а споменатият елит надига чашката, стоейки на същата тази врата!!! Сервитьорът налива вода от еднолитрова пластмасова бутилка!!! Като ще се пише положителна презентация за заведение - всички тези неща се цензурират. Щото уважаеми, тва което се сътворили е негативна рецензия и който ви е платил да си иска парите обратно.
38.
gb
03.11.2014 21:55:12
Абе Касабова .. отдавна не сме чували за вашите приятели от Рубаят-а ... забравихте ли ги, разлюбихте ли ги ...или спряха да плащат.
И онова украинско човече мениджъра им събития не сте го изтипосвали скоро да му правите метани .. да не е зает с опаковане на оборудването от освободените поради неплащане на наеми помещения :)
37.
Бургас
03.11.2014 21:34:59
Ами да ви кажа честно в "Бургаска среща" е по-вкусно, от колкото в "Нептун" и в пиано бар "Приморец" е много по-яко, от колкото в пиано бар "Нептун"!!!
36.
gb
03.11.2014 20:25:26
Само да не стане така след 1-2 месеца да викате Шеф Манчев да ви оправя ресторанта :)
35.
Другата страна
03.11.2014 13:24:25
Това че собственика е един и същ не значи,че трябва да слагате всички заведения под един знаменател.Всеки обект е индивидуален и ако не ви допада едното място не е задължително и на останалите да не ви хареса.В ресторантите има основни неща,които се предлагат навсякъде,но и много различно меню един от друг
34.
Ххх
03.11.2014 07:50:02
Хейтър,това все пак са некърниците от Флагман.Щом ги четеш би трябвало знаеш че обичат да се изхвърлят и да пишат глупости..Забавлявай се с тях или не ги чети.Аз ги чета и се забавлявам.ТЯ това с храната е преувеличено,но определено не отговаря на нивото за което претендира ресторанта ви с ценит,обстановка и т.н.Не че съм опитвал всички ястия за да изкажа мнение,но това което съм,освен с някое гръмко име с друго не съм го запомнил.Безвкусна мръвка що годе добре поднесена на клиента.Ако е сервирано в някоя квартална кръчма да кажеш майната му,но при вас някак си не подхожда.Успех с новия ресторант все пак.
33.
Не съм Хейтър
03.11.2014 07:13:43
Колко по-добре щеше да звучи всичко, ако бяхте пропуснали да споменете това с Елита, а простичко кажехте: Нова готина кръчма в Бургас.

Ами научете се да пишете статии.
32.
ТЯ
02.11.2014 23:42:20
Относно 28: Хейтър
Уважаеми клиенте не се притестявайте да носите очилата си в нашия ресторант ,ще ви помогнат да се справите с късоглетството си и няма да се чувствате излъган с грамажа.Менюто го има качено и в сайта и всеки може да види че плато сухи мезета е 200гр. За всички който пишат че не им допада храната,МОЛЯ не ни ангажирайте с изказванията си,ЗАЩОТО едно такава изказване храната е лоша само по себе си не значи нищо.Кое е лошо ,защо е лошо и с какво го сравнявате за да стигнете до това заключение не става ясно.
Относно това,ЧЕ ГЛАВНАТА ГОТВАЧКА Е ПРОВАЛИЛА ЕДИН РЕСТОРАНТ ВЕЧЕ мога да кажа че ресторанта затвори осем месеца след като тя го напусна !
Относно това че е скъпо-цените също са обявени на страницата и всички може да се уверите, че е достъпно.
Ще поздравим интериорния дизайнер за обстановката.
31.
do 4itatelja
02.11.2014 13:27:30
Alo tapako znae6 li 4e v Burgas i okolo nego jiveat dosta milioneri a da ne govorim 4e e ful s bogati rusnazi
30.
Бург
02.11.2014 11:36:05
Я да видим Кой "оперира" с парите на ДПС? Колко рязко някои хора просперират с подкрепата на правилният Господар! ;)
29.
етикет
02.11.2014 10:22:39
ПО етикет,никога вино не се държи в ръка да се подаде а ЗАДЪЛЖИТЕЛНА НА ТАБЛА!!!!!!!!!!!!!!!оТ ТУК МИ Е ЯСНО КОЛКО РАЗБИРАТЕ
28.
Хейтър
02.11.2014 08:46:43
На миналия 15 юли съм в Нептун. В менюто имат обявено плато сухи мезета общо 300 гр. Носи сервитьора 10 парченца мек, мокър суджик -отврат. Намокрен беше 150 грама. После ми се извинява, че не разграл поръчката ми??? В менюто е посочено - микс сухи мезета 300 гр.. Селски соц номера, жалко за обстановка и детския кът. Малко места за семейни хора има. Никога няма да посетя повече.
27.
Манчев
02.11.2014 08:23:02
Вземете ме за готвач! Иван Манчев от телевизията. Ще ви оправя всичко! Всички ямболии, сливенлии и даже и бургазлии ще са доволни....
26.
Klient 1
02.11.2014 00:17:43
До 25 Клиент Може ли да сте толкова неграмотни и да правите толкова тъпи публикации.Едвали човек като вас със такова ниско интелектуално ниво може да си позволи да посещава такива заведения!!!
25.
Клиент
01.11.2014 23:30:52
Какви ли не хвалби за този Нептун не чух, френски пастети, дон Периньони, консерви с гръцки сос...всичко в кръга на майтапа. Седнах веднъж с жена ми поръчах ме по 3 салати тя вече не ппмня какво и поръчах ме, някакъв телешки стек беше. А аз някаква скара. Донесоха плръчката и след 15 минути си тръгнах ме. Порциитв бяха цели. Нищо особенно, нито вкусно, нито каквптп и да било. Платих 120 лева за нищо. И от тогава на луксора 300 пъти по евтино, вкусн. Не знам какво го хвалят толкова този Нептун! Хора не си давайте парите за глупости!
24.
бургазлия
01.11.2014 21:10:19
След като зорлем затвориха всички кръчми и бирарии в центъра, сега започнаха с "елитните" "бижута" за "елитни" и "VIP" гости.
Бургас е ПЪЛНА дупка в кулинарно отношение.
Сравнен с Велико Търново, Пловдив, дори и Варна. За София е излишно да се споменава.
Остана един капан, няколко кръчми по кварталите и останалото не са места където нормален човек да си прекара приятно вечерта.
23.
Никол
01.11.2014 19:33:38
Колко пъти ще го ткриват? А и тоя който е сложен уж за управител/с костюма,на входа/ веднъж не се забеляза да поздрави някой от уговорените гости...Поне да беше сложил още 10-15 хапки на Краси Стойчев,че той много обича такива маси
22.
мишо
01.11.2014 19:26:10
Е щом е за Елита. Да си пълни Вальо ресторантите с Елита. А простолюдието ще си посещава другите кръчми и капани. Чао Вальо
21.
Стойчо
01.11.2014 19:11:30
к'во значи неможем да си го позволим-напротив позволяваме си много повече от твоята чашка винце и 1 салатка....и дремеш като кибик цяла вечер някой да се завърти около теб да плати после диското,че остават ти пари,колкото за такси/ако никой не върже/-слизе до магазина за домати-посна се,че си на шооооопинггг:)
20.
BELISSIMA
01.11.2014 18:43:43
Хейтърчета и малки нищожни душици, живейте си жалкия животец изпълнен с завист и омраза
19.
BELISSIMA
01.11.2014 18:35:12
Ne vi haresvat takiva mesta shtoto nemojete da si gi pozvolite i e po lesno da pluete :) Lisicata kato nemoje da stigne grozdeto kazva che e kiselo pove4e nqmam kakvo da dobavq a osven che vartite na karchmite i mirizlivite i mizerni kuhni sa otvoreni za vas ...
18.
Петър
01.11.2014 18:33:51
що не смимахте,как цяло лято беше празно,то така на кьор софра лесно се пълни заведение..а и Нептуна не е нищо особенно като кухня-готвачката им вече провали 1 ресторант
17.
Бат Бойко
01.11.2014 18:04:44
Боби Турбото от Сарафово какъв елит цяло Сарафово Знае с какво се занимаваше цял живот и малката Рижа ли беше там , че несте го снимали
16.
Бат Бойко
01.11.2014 18:04:39
Боби Турбото от Сарафово какъв елит цяло Сарафово Знае с какво се занимаваше цял живот и малката Рижа ли беше там , че несте го снимали
15.
Плам
01.11.2014 17:34:48
Няма такъв завистлив народ.Ето как го е описал великия Радой Ралин:
Срещнали се на полянка
Прабългарин и славянка.
Цуни муни вади тури
Народили чукундури
Хем мързеливи,хем ебливи
но най вече ЗАВИСТЛИВИ!!!
14.
nevidima
01.11.2014 17:26:02
http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g635766-d6782445-Reviews-Neptun-Burgas_Burgas_Province.html
13.
nevidima
01.11.2014 17:19:05
4eti ,koito moje da 4ete e winagi w predimstwo,.....ako moje6 izob6to da pro4ete6 ne6to...66666toto to e na 4ujdi ezizi
12.
nevidima
01.11.2014 17:15:07
....eто и за нептуна
http://www.tripadvisor.co.uk/Restaurant_Review-g303648-d1787821-Reviews-Neptun-Nessebar_Burgas_Province.html
11.
До nevidimata
01.11.2014 17:14:14
Много си смешна с тоя tripadvisor! На всеки му е ясно че в Нептун храната е отврат.... Обстановката е 6 ама кухнята е ужас! Има къде по хубави ресторанти
10.
nevidima
01.11.2014 17:00:00
Изглежда че негативните коментари не са навикнали на кухня по-различна от шопска салата и мешана скара и обстановка по-различна от кварталната кръчма.Ето и линк от европейския рейтинг http://www.tripadvisor.de/Restaurant_Review-g635766-d6940877-Reviews-Plan_B_Wine_Dine-Burgas_Burgas_Province.html#REVIEWS
Ich wünsche das Team von Plan B viel erfolg und viele nette Gäste!
9.
бс
01.11.2014 16:48:10
Що ве Ванка?Що трябва да е от злоба. Нептуна като обстановка е супер,но като кухня не е нищо особено....да не кажа зле.
8.
Tutu
01.11.2014 16:05:40
Ами то елита от село , ама ние всички сме от там:))))
7.
Иван
01.11.2014 16:04:12
Бахти колко трябва да сте злобни и завистливи ,че да правите такива изказвания за Нептун. Няма оправия тази държава от злобари.
6.
ко, ко каза?
01.11.2014 16:03:29
Светския елит?????????????????
5.
Wwww
01.11.2014 16:00:20
Много ми харесва Нептун и със сигурност ще посетя този нов ресторант
4.
Петров
01.11.2014 15:01:37
То пък и едно обслужване...
3.
пфффф
01.11.2014 14:02:34
напълно измислен и безмислен ресторант,който едва ли ще издържи 2 год.-същите изсмукани от интернет рецепти и като съдържание и като изпълнение каквото е на Нептун...
2.
читател
01.11.2014 13:38:42
Да ви имам елита,от Странджа и от Саакар-мякаши и плякашти
1.
Хаха
01.11.2014 12:50:42
Като им знам отвратителната кухня в Нептун на безбожно скъпи цени , не ви го препоръчвам
  Добави Коментар
Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол Съставени са 3253 фиша и 801 акта 
Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май
Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент Мъж изпи 25 чаши вино, докато тича в маратон Том Гилби дегустира на сляпо различни чаши вино по време на всяка миля от Лондонския маратон
Руснаците, избягали в чужбина, се завръщат, подпомагат военната икономика на Путин Обратната миграция с голям принос за икономическия растеж на Русия през 2023 г.  Защо в Гърция въвеждат 6-дневна работна седмица? Много гърци работят на две или три места, за да свързват двата края 
Ивет Лалова показа новородения си син Благодарим ви за вниманието и милите пожелания, написа лекоатлетката И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП
Инфлацията у нас бие средната в еврозоната Според експерти често обясненията за по-високата инфлация у нас не са пазарни, а става въпрос за изкривявания, за които държавата би трябвало да следи. Украйна най-после заговори за преговори с Русия В момента и двете страни се надпреварват за "най-благоприятната позиция"