Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Най-накрая свекърва ми издаде тайната си за тестото за неустоимите й бисквити

Ключови думи: бисквити, рецепта

Опитвала съм всякакво тесто за бисквити, но това надмина всичко! Бисквитките се разчупват леко, след като ги опитате.

Харесвате ли ронливи бисквити? Тогава ги пригответе! Ще ви трябват:

Краве масло – 250 грама (на стайна температура)
Пудра захар – 0,5 чаша
Олио (без мирис) – 1/3 чаша
Нишесте – 4 супени лъжици
Брашно – 3,5 чаши
Ванилова захар – 1 пакетче (10 грама)

Приготвяне:

За тази рецепта не са ви нужни нито яйца, нито бакпулвер. Смесете маслото на стайна температура, захарта и олиото. Разбийте всичко добре с миксер. Добавете нишестето, разбъркайте отново с миксер.

Добавете чаша брашно и смесете с миксера. След това добавете още една чаша брашно, но сега разбъркайте с лъжица. Изсипете още 1 чаша брашно и замесете тесто. Месете, докато се получи еднородна маса. Добавете последната половин чаша брашно. И домесете.

Разделете тестото на 3 части. Всяка част оформете на руло и нарежете с нож на парчета. Поставете парчетата тесто върху хартия за печене. Печете при 180 градуса до покафеняване (от 10 до 15 минути, в зависимост от фурната). Овъргаляйте бисквитките с пудра захар, най-добре докато са все още горещи. Разбира се, бъдете подготвени за това, че бисквитките са ронливи. И когато ги опитате… определено ще се насладите на нещо много вкусно!

В допълнение, няма проблеми да ги охладите в хладилника. С една дума, тези бисквити ще станат вашите любими!

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Нова ера на зарядните устройства Смартфоните и лаптопите ще разполагат с един общ порт Новите съседи се завръщат, Амадор е успешен бизнесмен Най-новият 16-и сезон стартира у нас на 28 декември (неделя) и ще се излъчва всяка събота и неделя от 20:00 ч., превръщайки България в първата страна, в която епизодите ще дебютират международно
Наш 70-годишен околосветски пътешественик счупи мачта На помощ се е притекъл корабът на Българския морски флот "Странджа", който е пътувал към столицата на Уругвай Монтевидео Грипът настъпва, яжте кисело зеле и туршия Това е съветът на проф. Кантарджиев
Гроздоберачката от двулевката си отиде в нищета На 81 години почина Кина Гърбова, чийто образ красеше соцбанкнотата Румен Гайтански разпродава всичко в България и се изнася от страната Според източниците Гайтански вече дори е напуснал България и трайно се е установил в Базел, където притежава просторно имение
Мъж се задави с десерт и почина на коледната трапеза Когато сервирали традиционния италиански коледен сладкиш, панетоне, той си взел малко, но изведнъж не можал да диша Чирозът на стана по-скъп от калкана: Цени до 45 лв. за кг на рибната борса в Бургас Цената на чироза е повишена, защото по принцип за сушенето и веянето на риба се изисква труд и майсторлък
Експерт съветва как да се движим безопасно в снежна и заледена обстановка Извадете ръцете си от джобовете! Умерен ръст на жилищните цени в България през 2026 г.: Как еврозоната променя пазара Дори и предлагането да се повиши, то няма да изпревари търсенето, тъй като няма предпоставка за по-ниски доходи, а напротив – купувачите ще се стремят все повече да  подобряват качеството си на живот
Регистрационните таблици в София - от „С“ до „ОХ“: Как стигнахме до края на азбуката Въведени са нови буквени комбинации с допустими символи за сериите на автомобилните табели Заради еврозоната българите пазаруват повече. Страхуват се да не изгубят парите си И бързат да ги обърнат в стоки