Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Пълнени пилешки рулца Фантазе на фурна: Всички са във възторг от рецептата!

Ключови думи: пилешки рулца, фантазе, флагман

Днес приготвяме вкусни пилешки рулца с пълнеж. Тези сочни горещи рулца могат да се сервират както на празнична маса, така и за семейна вечеря, допълнени с гарнитура.

Приготвянето е лесно и бързо. Ето необходимите продукти за Пилешки рулца Фантазе:

Необходими продукти: 

7-8 бр. пилешки пържоли от бут
70-100 гр. твърдо сирене по избор (или кашкавал)
2 скилидки чесън
2 с.л. заквасена сметана (може и майонеза)
връзка зелени подправки по избор
1 с.л. растително масло
1 ч.л. сол
1/2 ч.л. червен пипер
черен пипер на вкус
Начин на Приготвяне:

За тези рулца използвам пилешко филе от бут. Покрийте го със стреч фолио и го начукайте с чук. Можете да използвате пилешки гърди, като първо ги нарежете по ширина на три тънки пласта. Добавете сол и черен пипер на вкус.

За плънката настържете сиренето на едро ренде, добавете две скилидки чесън, прекарани през преса. Добавете нарязани билки, аз използвам магданоз. Подправете всичко с майонеза или заквасена сметана и разбъркайте. Пълнежът за рулцата е готов.

По желание можете да използвате зеленчуци или пържени гъби за пълнеж. Поставете плънката върху ръба на филето и го завийте на руло. Ако е необходимо, закрепете краищата с клечки за зъби. Повторете процеса с останалите филета.

Вземете тава за печене и я намажете с растително масло. Готовите рулца нареждаме в тавата плътно едно до друго. Можете да го приготвите във  фурната или на тиган.

Сега нека приготвим соса за намазване на рулцата. Към една супена лъжица растително масло добавете половин лъжица чаена сол и половин лъжица сладък червен пипер. Разбъркайте старателно. Намазваме всичките си пилешки рулца с получения сос.

Тавата се поставя в предварително загрята на 200 градуса фурна и се пече 30-40 минути. Извадете рулата от фурната и сервирайте с картофено пюре или друга гарнитура.

Получава се много вкусно и сочно пилешко месо, което буквално се топи в устата.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
В родни планини ще превали, жегата на Балканите обаче е осезаема Около 30 градуса в София днес Зевзек попадна насаме с актриса от филми за възрастни и много голи мъже, шашна ги с реакцията си Шегаджията им се подиграл сериозно, юноша пък опитал да се възползва от Бони на промоция
Модел със смущаващо признание: Отказах да правя секс с баскетболна звезда и охраната му се отнесе лошо с мен Тя твърди, че е изоставена на остров Победителката в "Ергенът" Адриана се пробва в музиката (ВИДЕО) Велчева има талант в пеенето
Продават на търг светлинния меч на Дарт Вейдър, цената се очаква да е огромна Ценният артикул предизвиква голям интерес, наддаването ще е голямо Златно правило - колко време трябва да ни отнема ходенето по малка нужда 21 секунди е прието за най-нормално
Как да се отървем от паяците у дома Пускайте прахосмукачка редовно, особено в ъглите и зад мебелите Майка уби сина си, насече тялото му с брадва и го е укри в бидон Трагедия в Италия
За какво служи малкото копче на предпазния колан Основната функция на това интересно дизайнерско решение е доста полезна Тигър уби работник в зоопарк в чужбина Починалият бе ръководител
Разкриха последното желание на трагично загиналата Лаура Далмайер Тя не е искала тялото й да бъде местено при фатален инцидент в планината Не е за вярване каква заплата получава Осимен в Турция Галатасарай позлати централния нападател