Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

С тези пържени банички - никой не е останал гладен

Ключови думи: банички, закуска, рецепта,

Пържените банички са класическа закуска, която е предпочитан избор, когато времето не стига, но ви се иска нещо топло и засищащо. Тази рецепта за банички на тиган е бърза, лесна и перфектна за моментите, в които искате да поднесете нещо вкусно на цялото семейство или приятели. С няколко основни съставки и малко внимание към детайлите ще създадете изкушение, на което никой няма да устои.

Необходими продукти

За да приготвите вкусни пържени банички на тиган, ще са ви нужни следните продукти:

Кори за баница – половин пакет
Сирене – около 100-150 грама, натрошено
Яйца – 2 броя
Щипка сол
Масло – 50 грама, за намазване на корите
Олио – за пържене

Как да приготвите баничките?

Разбийте яйцата в купа и добавете натрошеното сирене, като разбъркате добре. Това ще бъде плънката за баничките. След това разгънете корите за баница и разделете всяка една на половина, за да получите правоъгълни парчета, подходящи за навиване.

Вземете половинка от кората и я намажете с разтопено масло. Поставете малко от яйчената смес в горната част на кората, след което прегънете двата края на кората към средата, за да се получи правоъгълна форма. След това навийте кората с плънката до края, като така ще създадете малка баничка. Повторете същия процес с всички кори и плънката, докато се изчерпат.

Загрейте тиган с достатъчно количество олио на умерена температура. Когато олиото е готово, сложете баничките в тигана и ги пържете от двете страни, докато станат златисти и хрупкави. След като баничките са изпържени, ги извадете и поставете върху кухненска хартия, за да попие излишната мазнина.

Тези пържени банички са идеални за сервиране с кисело мляко или топъл чай. Те са бързи за приготвяне, а вкусът им е неустоим и засищащ. Можете да ги поднесете за закуска, обяд или дори като вкусна вечеря, когато нямате време за нещо по-сложно.
 

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Обявиха причината за смъртта на легендата на кеча Хълк Хоган Американецът почина от остър инфаркт Пътят за Гърция през Маказа ще е затворен за два часа поради протест Алтернативен маршрут няма
Срутване в голяма медна мина в Южна Америка, миньори са в капан Земетресение вероятно е причинило инцидента Екшън в страната - разбиха черепа на мъж с дървен кол Жестока свада в Белоградчик
В родни планини ще превали, жегата на Балканите обаче е осезаема Около 30 градуса в София днес Зевзек попадна насаме с актриса от филми за възрастни и много голи мъже, шашна ги с реакцията си Шегаджията им се подиграл сериозно, юноша пък опитал да се възползва от Бони на промоция
Модел със смущаващо признание: Отказах да правя секс с баскетболна звезда и охраната му се отнесе лошо с мен Тя твърди, че е изоставена на остров Победителката в "Ергенът" Адриана се пробва в музиката (ВИДЕО) Велчева има талант в пеенето
Продават на търг светлинния меч на Дарт Вейдър, цената се очаква да е огромна Ценният артикул предизвиква голям интерес, наддаването ще е голямо Златно правило - колко време трябва да ни отнема ходенето по малка нужда 21 секунди е прието за най-нормално
Как да се отървем от паяците у дома Пускайте прахосмукачка редовно, особено в ъглите и зад мебелите Майка уби сина си, насече тялото му с брадва и го е укри в бидон Трагедия в Италия