Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

С тези пържени банички - никой не е останал гладен

Ключови думи: банички, закуска, рецепта,

Пържените банички са класическа закуска, която е предпочитан избор, когато времето не стига, но ви се иска нещо топло и засищащо. Тази рецепта за банички на тиган е бърза, лесна и перфектна за моментите, в които искате да поднесете нещо вкусно на цялото семейство или приятели. С няколко основни съставки и малко внимание към детайлите ще създадете изкушение, на което никой няма да устои.

Необходими продукти

За да приготвите вкусни пържени банички на тиган, ще са ви нужни следните продукти:

Кори за баница – половин пакет
Сирене – около 100-150 грама, натрошено
Яйца – 2 броя
Щипка сол
Масло – 50 грама, за намазване на корите
Олио – за пържене

Как да приготвите баничките?

Разбийте яйцата в купа и добавете натрошеното сирене, като разбъркате добре. Това ще бъде плънката за баничките. След това разгънете корите за баница и разделете всяка една на половина, за да получите правоъгълни парчета, подходящи за навиване.

Вземете половинка от кората и я намажете с разтопено масло. Поставете малко от яйчената смес в горната част на кората, след което прегънете двата края на кората към средата, за да се получи правоъгълна форма. След това навийте кората с плънката до края, като така ще създадете малка баничка. Повторете същия процес с всички кори и плънката, докато се изчерпат.

Загрейте тиган с достатъчно количество олио на умерена температура. Когато олиото е готово, сложете баничките в тигана и ги пържете от двете страни, докато станат златисти и хрупкави. След като баничките са изпържени, ги извадете и поставете върху кухненска хартия, за да попие излишната мазнина.

Тези пържени банички са идеални за сервиране с кисело мляко или топъл чай. Те са бързи за приготвяне, а вкусът им е неустоим и засищащ. Можете да ги поднесете за закуска, обяд или дори като вкусна вечеря, когато нямате време за нещо по-сложно.
 

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Проговори за раздялата (ВИДЕО) Фейгин признава, че егото ѝ е било наранено след като е била заменена броени дни след края на връзката ѝ с Георги Всички си мислят, че съм взела този турски бюрек от пекарна, а рецептата е толкова елементарна, че я правя всяка събота Имам рецептата от изселничка
Зрители негодуват - „Бригада Нов дом“ ремонтира жилище на хора с пари Трима души в това семейство работят, а Бригадата им направи ремонт без пари, недоволстват фенове на формата Това са най-уравновесените зодии В компанията им винаги ще се чувствате комфортно, казват астролозите 
Зуека прибира 50 000 лв. хонорар за финала на "Капките" След тригодишна пауза актьорът се завръща на сцената – за една вечер и срещу солидна сума Задържаха македонец и българин за опита за убийство на Димитър Стоянов-Митко Русия и сина му Престъплението беше извършено на 1 септември 2024 г.
Грабвайте велосипедите, Greenburg+ ви канят на велотур на 18 май Целта на събитието е да насърчи използването на велосипеда като устойчив, екологичен и здравословен начин на придвижване Мария Елена прави най-вкусните и здравословни кюфтета от тиквички С тази диета отслабнах с 10 кг за един месец, споделя тя
Съдбовните години в живота на всяка зодия, след тях никой никога не е същият Важните години в живота на човек могат да бъдат изпълнени както с добри и приятни събития, така и с трудни и разрушителни, казват астролозите Безсмъртният полк премина по центъра на Бургас по случай Деня на победата Днес се навършват точно 80 години от краха на Нацистка Германия
Приключвала с публичните демонстрации на... Никога повече не искам да говоря публично за мъжа в живота ми, отсече Светлана Каза тежки думи Косара не е на себе си от ревност