Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Откакто научих тази рецепта, не ям тиквичките по друг начин

Ключови думи: кюфтета от тиквички, рецепта

Ето една страхотна идея за приготвяне на вкусни тиквички без брашно. Винаги се стремя към простота в готвенето. Предпочитам лесни рецепти с лесно достъпни съставки. Особено през лятото, когато не искате да стоите до печката. Тази рецепта просто се хвърля и приготвя в тиган и е вкусна, сервирана гореща или студена.

Необходими продукти:
• 2 тиквички (малки)
• 2 скилидки чесън
• Малък куп зеленина
• 3 яйца
• Сол, черен пипер (на вкус)
• 3 с.л.овесени ядки (инстантно)
• Растително масло за пържене

Начин на приготвяне:
Добавете яйцата и овесените ядки в купа, разбъркайте и оставете настрана.

Вземете тиквичките, решете сами дали да премахнете кората или не. Ако тиквичките са млади, това не е необходимо.

Добавете зелените към тиквичките без течност (аз използвах зелен лук и копър) и пресовайте чесъна на вкус.

След това добавете овесени ядки с яйца.

Сол, черен пипер, разбъркайте и основата е готова.

Поставете сместа от тиквички в тиган и ги запържете на умерен огън от двете страни до готовност.

Сос от сирене:
Повечето рецепти с тиквички включват сирене. Не го добавям към основното ястие, но сосът със сирена го правя отделно. Става бързо и много вкусно.

• За да приготвим соса със сирене ще ни трябва:
• Топено сирене 4 филийки (65 грама)
• Масло 10 гр.
• Прясно мляко 50 мл.
• Чесън 1 скилидка
• Щипка захар

В малка тенджера или тенджера се налива мляко, изстисква се чесънът, добавя се щипка захар и 4 филийки (около 65 грама) топено (крема) сирене. Можете да използвате сирене не в чинии.

Поставете на огъня, оставете да заври и изчакайте, докато сиренето се разтвори напълно. Това отнема не повече от една минута.

Сосът е гъст и много вкусен.

Може да добавите твърдо сирене директно към основната смес, но на мен ми е много по-добре със сос.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Млад мъж от Бургас изпадна в отчаяние: Жена ми иска секс по два пъти на ден, не издържам вече Сутрин още не съм си отворил очите, тя вече е над мен, споделя анонимният мъж Българка снима еротичен филм с африканци на плаж в Халкидики, полицията ги арестува погрешка Според репортажа на SKAI, снимките на филма са приключили и екипът е прибирал техниката и се е приготвял да се прибира
Защо кухнята изглежда мръсна Все повече домакинства признават, че дори и при редовно чистене, мястото за готвене не излъчва онази свежест, която очакваме Ще бъде въведена наредба за временните места за палатки и кемпери извън морските плажове и къмпингите С наредбата ще бъдат уредени условията и процедурите за обособяване на такива места в зони „А“ и „Б“ на Черноморското крайбрежие
Топ 5 на най-лъжливите зодии: На тях не трябва да се доверяваш за нищо на света Астрологията откроява пет знака, за които лъжата не е грях, а инструмент – за оцеляване, забавление или просто удобство Истината за тази риалити звезда Непрекъснати, несекващи подмятания и подигравки години наред
Това са най-завистливите зодии В света на астрологията обаче има знаци, които са много по-склонни да завиждат и да търсят потвърждение на собствената си стойност чрез сравнение с другите Звезден актьорски състав в "Кошмарна комедия" разсмива Бургас до сълзи На 3 юли от 20:30 ч. публиката ще се наслади на блестящото представление "Кошмарна комедия" от майстора на френския хумор Жан Поаре
Отказа се от грима, но не и от имплантите Момичето с червен бански, което тичаше по плажа и възбуждаше мъжките фантазии, е останало в миналото. За добро или лошо обаче е тази промяна? Топ 5 на най-арогантните зодии и как нараняват другите Ето кои са най-често посочваните
Готви ли се за сватба Фолкпевицата сподели интересен кадър Всяка събота правя най-пухкавите мекици без мая по тази рецепта Въпреки че тестото не съдържа мая, то трябва да почине, за да стане еластично, в това е и тайната