Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

1 яйце, чаша брашно и кисело мляко, слагам каквото саламче има в хладилника и става бомба закуска

Ключови думи: бухти, флагман, бухти с колбаси, рецепта за бухти

Бухтите са истинска „помощ” за заетите домакини. Обичаме ги с голямо разнообразие от пълнежи, но особено със саламче. В края на краищата саламът винаги е добра комбинация и с филийка черен хляб, и в салата, и в пълнеж за пица. И със сигурност ще направи и най-мързеливите бухти, обилни и наистина вкусни.

Необходими продукти за бухти с колбаси:
150 г колбас
250 мл кисело мялко
1 яйце
1 ч.л захар
240 г брашно
0,5 ч.л сода
40 мл вода
0,5 ч.л сол
растително масло за пържене

Начин на приготвяне:
Рецептата за мързеливи бухти с кисело мляко открихме в кулинарния YouTube канал на Наталия Калнина. Приготвянето им не е трудно, а след охлаждане не се спаружват,а остават меки и буйни.
И така, смесете кисело мляко и вода в тенджера. Сложете на огъня и загрейте до около 40 градуса.

Изсипете киселото мляко и водата в купа. Добавете сол, захар, яйце и брашно.

Замесете гъсто тесто. Не трябва да се отцежда, а бавно да се плъзга от лъжицата.

След това добавете содата за хляб и нарязания на малки кубчета колбас. Разбъркайте всичко до гладкост. Като алтернатива шунката или колбасите могат да бъдат настъргани на едро ренде. Вместо колбас за пълнежа можете да използвате яйца и зелен лук или копър и сирене фета, каквото ви се яде

Загрейте растително масло в тиган.

Оформете бухтите с лъжица.
Поставете ги в тиган и запържете от двете страни до златисто кафяво. Закуската за цялото семейство е готова за чай!

Те отдавна са пържени с яйца и подправки, пиле, зеле, ябълки, горски плодове. Но във всеки случай, както и да наречете ястието, и семейството винаги ще се радва на бързо и вкусно лакомство.

Приятен апетит и нови кулинарни открития, скъпи приятели!

Правилно приготвеното тесто е основната тайна на това ястие. А пълнежът за него може да се прави всеки път различен.

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Продадоха най-скъпата Лабубу, милиони хора работят цяла година за тези пари Цената е над 10 бона в американски долари 2-годишно дете бе натоварено в куфар и натикано в багажното на автобус, шофьорът спаси живота на мъничето Ужасна ситуация в Нова Зеландия
Почитаме светица, чието има означава "добра воля", личен празник имат хора с редки за България имена Евдокия, Евда, Дочка, Донка, Доко и Дочо могат да почерпят за имен ден По морето ще е предимно слънчево В сутрешните часове на места по Черноморието ще има временни увеличения на облачността
Ето защо кафето е полезно: Ново проучване разкрива изненадващи ползи за здравето Пиенето на до три чаши кафе на ден може да помогне за защитата на сърцето и да намали риска от инсулт Изпомпват вода от Струма за квартали с режим в Кюстендил Така ограничението на водоподаването на практика е отпаднало, казаха живеещи в най- засегнатия квартал „Герена“ в областния град
Всички с климатици трябва да знаят: Това е срокът за допълване на фреона Важно е да се избере оптимална температура за комфорт, като се съобразяват индивидуалните нужди и външните условия Сърна търси малкото си в опожарения Пирин (ВИДЕО) Данните на Държавните горски предприятия показват, че са изпепелени повече от 60 хиляди декара гори
Обявиха извънредно положение в 39 гръцки общини Причината е сушата Правете тази процедура при разширени вени и ниско кръвно Процедурата има благоприятен ефект върху цялото тяло, релаксира организма и нормализира съня
Изловиха Силвия Кацарова зад волана да... Гласовитата звезда на родната популярна музика прикова вниманието с това, което направи Рязък обрат с времето до часове, гръмотевични бури удрят тези части на България Най-голяма е вероятността за по-сериозни явления в понеделник, предимно в крайните западни райони