Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Рускиня открадна сърцето на победителя в "Хелс китчън" Реджеп Бадев

Ключови думи: Хелс китчън, Реджеп Бадев, рускиня, връзка, любов, победител

Реджеп Бадев е готвач и победител в третия сезон на кулинарното предаване "Хелс китчън". Той е роден във Велинград на 25 септември 1989 година. До 2-годишен живее в Сърница, а след това заминава при родителите си в Сицилия. Там Реджеп пораства и учи хотелиерство, а след това завършва за професионален "Мишлен" готвач в най-известното кулинарно училище в Северна Италия "Алма", позиционирано в Херцогски дворец на Колорно, град Парма.

- Г-н Бадев, как станахте готвач?

- От 12-годишен започнах да работя сезонно в ресторанта на един от преподавателите си в училище. Там се запалих по готвенето, а вероятно съм взел и от гените на майка ми, защото и тя е готвачка. Не бях принуден да работя, но покрай мама много се бях запалил. Първоначално започнах като мияч, след това преминах през студена и топла кухня.

- От колко малък се интересувате от кулинария?

- Откакто съм проходил. Помня, че на около 5 години ходих при майка ми и съм израснал с тенджерите. Никога не съм мечтаел да стана полицай или пожарникар като другите деца. Моята страст винаги е било готвенето, защото аз смятам, че готвачите в днешно време са като артистите. Готвенето ми позволява да пътувам и да изразявам себе си чрез специалитетите си, а публиката ми е целият свят.

- Как създавате специалитетите си?

- За да се получи добър кулинарен резултат, се започва с качествени продукти. Аз работя само с първокласни италиански продукти, които лично внасям всяка седмица с бус от Италия. Съветвам хората да купуват продуктите си от малките квартални магазинчета, защото често там съставките са по-добри.

- Какво готвите вкъщи?

- Всеки ден ядем паста, поне веднъж или два пъти. С жена ми правим стартер, паста и основно ястие с гарнитура. Задължително за обяд и вечеря имаме тристепенно меню.

- Кога заминахте за Италия?

- Заминах за Италия, когато бях на 2 години. Там се развих като личност и изучих. Научих български съвсем скоро. Добре говоря езика от около 3 години, но не мога да пиша и да чета.

- Помните ли родното си място?

- Аз съм бил много малък, когато се преместихме, и нямам кой знае какъв спомен като дете, но Сърница е най-прекрасното място в Родопите. Там е супер за почивка и когато ми е много натоварено, го посещавам, за да си взема глътка въздух. Контактът с природата и планината ми влияят много добре. Имаме къща там и дори мислим да отворим изискан ресторант близо до язовир "Доспат". Това е семейна мечта от много години, която скоро ще се осъществи. Направихме една вила, в която хората ще могат да вечерят и да преспиват там.

- Защо се върнахте в България

- Върнах се заради риалитито и след това реших да остана тук. Никога не бях живял в България, въпреки че почти всяко лято, когато бях малък, сме идвали при дядо и баба, но това идване по 10-15 дни не ми беше достатъчно да се насладя на красотата на страната ми.

- Вярвахте ли, че ще победите в "Хелс китчън"?

- Категорично да! Дойдох за победата. Цял живот съм работил в чужбина и имах много голям опит и знаех, че съм много добър и заслужавам победата.

- С какви трудности се сблъскахте в предаването?

- Езикът беше най-голямата трудност за мен. Втората ми трудност беше, че имаше много добри участници и голяма конкуренция. Изолацията повлия на психиката ми, но се справих, защото от самото начало знаех, че за да спечеля, ми трябват много силна воля и умение да отстоявам себе си.

- С какво се занимавате, след като загубихте ресторантите си?

- След COVID продадох ресторантите си и сега се занимавам с улична кухня. Имам мобилна кухня, а жена ми и брат ми ми помагат. Развиваме се в това направление, защото след пандемията е най-сигурно. Следващата ни цел е да отворим магазини с качествени италиански продукти.

- Как се запознахте с приятелката си?

- Ние сме заедно от 3 години и въпреки че нямаме брак, имаме дете на година и половина. Жена ми Заина е рускиня и е сладкарка. Тя буквално открадна сърцето ми с уникалните си торти. Запознахме се в Пловдив, докато тя работеше в една сладкарница, от която пазарувах. За 30-ия ми рожден ден си поръчах торта и тя ми направи торта с визия на пица. Толкова беше вкусна и красива тази торта, че моментално се влюбих в Заина.

- Планирате ли сватба?

- Сватба ще има, но по-нататък. Искаме, когато попорасне детето, за да може и то да присъства и да има съзнателни спомени от бракосъчетанието ни.

4
Коментара по темата
4.
Деси
09.01.2024 23:24:55
Заира , а не Заина. И те женени вече, има грешка.
3.
Прилича
09.01.2024 03:47:47
На Реджеп Иведик
2.
5789
08.01.2024 22:09:50
Преди време обядвахме на съседни маси и децата ни пожелаха да си снимат с него! Останахме очаровани колко мили бяха и двамата! А приятелката му е наистина много красива - и излъчване, и външен вид! Живи и здрави да са! Много положителни и усмихнати!
1.
Az
08.01.2024 20:15:00
Ами каква друга? Рускини и украинки са в състояние да съблазнят и камък.
  Добави Коментар
Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония
Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев
Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Проблемите със съня при децата водят до психози след пубертета Рискът е, когато се превърне в постоянен и хроничен проблем Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години
Три наши салати в топ 10 на света, бихме италианската "Капрезе" Класацията е на кулинарния пътеводител "Тейст Атлас" Полицаи откриха пребито 19-годишно момиче, издирват нападателя Тя е била отвлечена
Тя е интернет сензацията и звезда в „Хелс Китчън“, но често мисли за самоубийство Къде живеят милионерите и милиардерите с дебелите пачки Ето кои са ТОП 10-те града най-гъсто населени с паралии...