Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

На Джино не му върви у нас, фалира и ресторантът му

Ключови думи:

На Джино Бианкалана не му върви в бизнеса у нас. Преди 4 години двукратният шампион във „ВИП Брадър” отвори заведение в столичния квартал „Манастирски ливади”. Младият татко много искаше да превърне ресторанта в актуално и посещавано заведение, като не се притесняваше дори лично той да сервира на гостите. Гостилницата първо започна да работи само през деня, когато имаше клиенти за обяд, а вечер затваряше, защото стоеше празна. От няколко месеца заведението е хлопнало кепенци и няма изгледи да отвори.

Ресторантът бе тип „пъб“, в американски стил, а интериорът бе дизайнерски. След откриването му Джино сподели, че първокласни готвачи се грижат за менюто с американската кухня, а звездата лично одобрил ястията в „Чикаго”, както се казваше заведението. Според думите му, той инвестирал над 200 000 лева в ресторанта.

„Никой не идва, вътре вече има паяжини. Зарязаха този ресторант и отвори друг в „Драгалевци”, които се опитва да разработи, но не е лесно. Джино наистина се старае, но все още няма много клиентела” – коментираха запознати пред „Уикенд”.

Тази пролет риалити героят, който два пъти спечели  „ВИП Брадър" през 2015 и 2017 година, стана хотелиер и ресторантьор. Самият Джино признава, че никога не е очаквал, че ще се занимава с такъв бизнес, но определено му харесва.

„Никога не съм очаквал, че ще ми се случи. Но така стана, че заложих на хотел и ресторант. Има много конкуренция в София, не е лесно, но съм убеден, че ще се справя. Харесва ми, че тази работа е контактна с хора, аз обичам да говоря с хората. Обичам да се срещам с различни личности и никога не си сам в тази работа“, сподели бившият годеник на фолк певицата Джена.

„Имаме пиано вечери, сръбски вечери, български. Всичко правим. Моят ресторант е малко по-различен. Малко по-старинен стил е, не е модерен. Малък е, имаме 18 стаи в хотела. Ресторантът е голям и градината е голяма. Наблягаме на хубава храна, доста различен е“ – заяви риалити звездата, който съчетава работата с грижите за малката Данаила, която се роди в началото на тази година.

Припомняме, че Бианкалана и съпругата му Кристиана Канева бяха разделени и имаха проблеми в брака си, но се събраха и сега отново са щастливи заедно.

14
Коментара по темата
14.
ами,
08.08.2023 18:56:16
На този с фалшивото име" Джино Бианкалана" като не му върви в бизнеса у нас,свят широк.Да се пробва в чужбина.След като два пъти Тупарев и Тушев му дадоха едни пари за участието му в долнопробно шоу той си въобрази, че е нЕкаква ''звезда'' и всичко трябва наготово да му се дава.Да,ама не!
13.
*********
07.08.2023 13:25:26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Бс
07.08.2023 08:46:19
Бях преди време в хотела му. Честно казано преди да се запозная с него не ми беше приятен и имах лошо мнение без да го познавам лично. Ами излезе много готин пич и нищо общо с представянето му по телевизионите предавания.
11.
Уахахахахаха
07.08.2023 06:07:26
Ресторантът бе тип „пъб“, в американски стил, а интериорът бе дизайнерски
----

Ресторантът бил тип кръчма, но с дизайнерски интериор?! Уахахаха, ни моу пойчиии... уахахаха
10.
ми ко са чудиш ве
07.08.2023 03:28:56
до 9
два пъти е печелил биг брадър.....
за да го спечели тоя, то е близо до акъла,че и журито,което го е оценявало и публиката са от ония 80 %-а за които спомена навремето проф. Христов ,т .е . дебили.
..същото е и за тАпанарите дето ги спомена....сульо и пульо станаха брокери....егати и държавата,егати и чудото...???
9.
Тоз
07.08.2023 00:24:39
Таз работа не става така Ходи се на училище учи се всичко учи се осихология.Не може всеки втори глупак да става хителиер и рестирантьор Може да има пари но щом си се ридил прост е много трудно да поумнееш
8.
бургазлия
06.08.2023 23:36:35
Ни моа да повярвам! Потресен съм! Този ерудиран ресторантьор,не ми го побира акълът. Как е възможно?
7.
Че
06.08.2023 22:59:15
Той си е боклук
6.
ФЕС
06.08.2023 22:16:17
нормално ... то и аз ако знам че даден ресторант е на тоя миняк няма да вляза даже
5.
Всеки е хотелиер и ресторантьор. Никой не ще да ко
06.08.2023 22:12:37
Затова туризмът ни е на това ниво, щото такива са ни и хотелиерите
4.
Жигулито рапара
06.08.2023 21:48:50
Махларън ок ама тоз часовник
Audemars Piguet Royal Oak Offshore Chronograph струва 40 000 €
Ако е същия
3.
Софито и Гринго
06.08.2023 21:20:33
Хубава работа ама.....
2.
ДЖИНГИБИ
06.08.2023 21:19:38
Той изобщо е сбъркал,че се е върнал у кенефа БГ.....па и бизнес да завърти пак тук......???
Пиши го бегАл.....!!!
1.
Рамзи
06.08.2023 21:09:50
Не го знам този джин , ама като го гледам картофи не е белил , лук не е рязал и риба не е чисти ... Кръчмата си иска кръчмар , цирка си иска клона!
  Добави Коментар
Синоптици с тревожна прогноза: Иде още по-студено и опасно време Обявен е жълт код за валежи Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42 г., Нелина на 51 г. 100 Кила също влезе в клуба на образованите, завърши гимназия на 37
Мъж от Твърдица простреля с арбалет свой съгражданин Пострадалият дължал пари на извършителя На всеки 10 минути един българин получава инсулт Национален план за борба с болестта все още липсва
Кола падна в 40-метрова пропаст край Златоград Тестът за употреба на алкохол на водача бил отрицателен 5 зодии, които най-често се влюбват в приятел Кои от тях го показват явно и кои го крият до последно
Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя Водачът е летял с много висока скорост по правия булевард, а след удар в дърво автомобилът буквално е разполовен Digital4Burgas представи дигиталното бъдеще на региона Технологиите играят значителна роля за подобряване на отношенията със служителите, това стана ясно по време на панелната дискусия за привличане и задържане на кадри в Бургас
Докога ще продължи силната магнитна буря, ударила Земята Ще наблюдяваме ли отново полярни сияния? Греховно вкусни пълнени мекици с извара и кашкавал Тестото се получава много меко и нежно, дори след като мекиците са преседели няколко часа на масата
Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли