Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Шампионът на Бургас в кулинарния формат „Хелс китчън“ гостува в Utopia Garden

38-годишната Валентина Вълкова доказа в 4-ти сезон на предаването, че има уменията и характера на топ готвач
Ключови думи: Валентина Вълкова, хелс китчън, Utopia Garden

Най-гледаното кулинарно шоу „Хелс китчън“ е в разгара си! Следим го, вълнуваме се и изживяваме всичко с участниците! Но за да разберем какво наистина е „Хелс китчън“ трябва да се срещнем с действащия шампион от предаването шеф Валентина Вълкова.

На 27 април бургазлии ще имат тази възможност, защото тя ще гостува в ресторант Utopia Garden и ще покаже как се печели най-трудното кулинарно състезание в България! От реномирания бургаски ресторант продължават линията, която налагаха през последните месеци, да канят най-известните шеф-готвачи в България. Припомняме, че през кухнята на ресторант Utopia Garden минаха Петър Михалчев, Андре Токев и Севда Димитрова. „Чрез всички тези лимитирани събития се стараем да даваме преживяване на нашите клиенти, каквото на друго място в региона не могат да получат. Радваме се, че събитията винаги се разпродават бързо, което показва, че бургазлии са ценители на кулинарните преживявания“, коментираха от Utopia.

Шеф Валентина Вълкова от девет години живее и работи в Германия. В момента е втори шеф в престижна верига от немски ресторанти. Определя се като усмихната, силна, издръжлива и щастлива! Шеф Вълкова е големият победител в четвърти сезон на „Хелс китчън“ България и победител в "Черешката на тортата", където се състезава с победителите в предните три сезона.

Организаторите предупредиха, че за това събитие пускат лимитиран брой места и апелират към всеки, който желае да резервира своето място да побърза, тъй като местата бързо се запълват. За резервации може да се свържете с ресторант Utopia Garden на телефон + 359 877 996 530.

Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Пребиха мъж в магазин и го замеряха със стока Екшънът се разиграл в Павликени
Много важна информация от АПИ за пътуващите по АМ "Тракия"! До 30 май движението от 157 км до 162 км ще е двупосочно в платното за София, ограничението е 50 км/ч! Най-вкусните пилешки бутчета стават с тази тайна рецепта Те се приготвят бързо, но знайте, че се изяждат още по-бързo
Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Признание за Созопол от голямо международно туристическо изложение Форумът за поредна година събира в град Русе представители на бизнеса, сдружения, занаятчийски камари, музеи и дестинации
Ужас! Майка държала 2-годишното си дете в клетка Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в апартамента, в който живеели Лекар: Не пробивайте ушите на бебетата! Опасно е! Оказа се, че има точна възраст в която е най-добре да направим това
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" и Черноморският институт със съвместна инициатива Висшето училище предостави една от новооткритите си зали за стартиране на първия панел от честването – „Морето – образование – наука“ България е с едни от най-високите нива на енергийна бедност в ЕС Икономическият растеж през 2023 г. се забавя до 1.8%, се казва в Годишния доклад на учените от ИИИ
Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Вкусна закуска на бърза ръка: Направете тези памук-охлювчета - меки като душичка Няма как да сбъркате с тестото, винаги се получава перфектно