Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новото меню на DOCK 5 изненадва с предложения за всеки вкус (СНИМКИ)

С новия ни десерт ще завършите по неповторим начин всяка вечеря, обяд и ли ароматна кафе пауза през деня, гарантират от ресторанта
Ключови думи: dock 5, пролетно меню, морска гара Бургас

С началото на любимата пролет ресторант в DOCK 5 отново са ни приготвили нещо специално! Страхотно пролетно меню, което ще те накара да усетиш свежестта, аромата, щастието от пъстрите цветовете в чинията и спиращите дъха вкусове на всяко едно ястие.

„От 21 март ще имате възможност да се насладите на прекрасните пролетни ястия с разнообразие от вкусове, постарали сме се да се харесат на абсолютно всички“, издават от кухнята.

Майсторите и технолозите на DOCK 5 са ви подготвили една малко по-нетипична салата от спанак с ягоди, карамелизирано козе сирене, кедрови ядки, френски тост от козунак и малинов дресинг, както и една по-стандартна пролетна зелена салата с поширано яйце, чери домати и билкова фокача.

За любителите на месото те представят звездите в слънчевото меню: агнешкото и заешкото месо. Крехко приготвени, ароматни и сочни – да си оближеш пръстите! Няма как да пропуснем да споменем и деликатесът, готвен и харесван по цял свят – охлювите.

Разбира се в техните предложения може да откриете и безмесни ястия като спаначени кюфтенца върху катък с овче сирене и конфитирани чери домати.

„Иии...далеч не спираме до тук! Любимата част на може би повечето от вас е десертът. Страхотен, топящ се в устата, баски обгорял чийзкейк с бурбонска ванилия и карамелен сос. Този десерт ще завършите по неповторим начин всяка вечеря, обяд и ли ароматна кафе пауза през деня“, гарантират от ресторанта.

Ресторант DOCK 5 ви очаква. Посрещнете пролетта с широки обятия, слънчево настроение и много вкусна храна. За резервации: 088 512 2225.

 

За какво служи оранжевата дръжка в багажника? Скритият механизъм спасява човешки животи Пребиха учителка по време на час България на моменти е като сцена от уестърн
Общинският съветник от БСП Явор Костов кани бургазлии на среща в приемната си Гражданите могат да поставят своите въпроси и предложения на 15 октомври от 16:00 ч. в централата на партията на ул. "Фердинандова" 60 Затварят се за месец част от ул. „Дебелт“ в Бургас В участъкът от ул. „Георги С. Раковски“ до ул. „Васил Левски“.
Почина турският журналист, ранен при нападение в Истанбул Хакан Тосун се лекуваше в интензивно отделение Ето кой ще е домакин на мачовете от Евроволей 2026 в България Това решение взе БФО на извънредно заседание
Кой етаж е опасен за живота ви Какво показват различни изследвания Заплата в държавния сектор вече е с 200 лв. по-висока от тази в частния Твърдението е на икономисти икономистите Румен Гълъбинов и Никола Филипов, спрямо брутната възнаграждение в двата сектора 
Поради ремонт се ограничава пътен възел "Зимница"- Ямбол Движението се пренасочва по Път I-7 до 18 октомври   Повдигнаха обвинение на младежа, стрелял по дете в Ямбол, грози го затвор до 2г. 19-годишният Т. С. е задържан за 72 часа
Как се прави турският кашкавал на конци Това сирене е не само вкусно, но и истински символ на изкуството на млекарството в Турция България затвърждава позицията си сред световните винени дестинации с рекорден брой отличия  Престижният конкурс за вино Concours Mondial de Bruxelles 2025 се проведе в Бургас