Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Марго от Сървайвър се оказа абонирана за родните риалити, вижте в колко формата е участвала

Ключови думи: Марго от Сървайвър, Марго Купър, Сървайвър, новини

Оказва се, че Марго Купър, която напусна „Сървайвър“ във вторник, е абонирана за родните риалитита. Тя е позната на зрителите от романтичното риалити на Нова тв „Фермер търси жена“, където безуспешно се бореше за сърцето на Диман Рохлев през 2015 г. ако съдим по снимките й в социалната мрежа едва ли си е мечтала да зареже конкурсите за красота, за да дои крави на село и да спи в палатка.

След като не успява да пробие в романтично-аграрното риалити, тя се насочва към конкурсите за красота. През 2019 г. тя се окичи с короната „Мис България Свят“. Споделя, че за България най-много й разказвал дядо й, с огромна доза носталгия.

Макар да не е живяла тук, любовта му към родината я е накарала да я обикне. Още от детските си години не само знае кой е Васил Левски, а е научила и вицове за Габрово. В този ред на мисли се чувства пълноценна българка. Остава й само да се научи да готви мусака. Истинското й име е Маргарита Киприянова, но го крие, тъй като не го харесва и иска да звучи по-американско.

Макар майка й да е българка, тя е живяла през целия си живот в Русия. Така и тя се смята за второ поколение българка, която живее извън пределите на страната. Третият й опит за известност бе в „Сървайвър“. Отбелязва, че участието й в риалитито е било неин избор и не е по принуда.

Тя е от хората, които имат късмета да се докоснат до трудностите на живота и борбата с тях в риалити предаванията, но за много хора по света тази борба е ежедневие. Благодарна е за всичко, което има, защото истинските победители са онези, които оцеляват, независимо какви борби са водили и с какви трудности са се сблъсквали в живота си.

Докато бе в „Сървайвър“, Марго отнесе редица критики заради лошия й български. Тя самата не крие, че предпочита да комуникира на английски, но прави опити да научи и родния си език. Категорична е обаче, че езикът на добротата не се нуждае от превод. Източник: Уикенд

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Слави Трифонов се изправи на крака, напът е да пребори множествената склероза Шоуменът се подложил на експериментална терапия, която давала учудващо добри резултати Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г.
Козунак от Александрийско тесто! Уникален е! Приготвянето става бързо и лесно, а вкусът е повече от уникален – всички го харесват 110 лева - цената великденската трапеза за 4-членно семейство Това показват наблюдения на Института за социални, синдикални изследвания и обучение
Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗП-Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход
Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето
Хапвайте това на закуска и кажете „сбогом” на излишните килца Днес сме решили да ви кажем какви неща трябва да включите в менюто си за закуска, ако искате моментално да се сбогувате с мазнинките Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Хайде на бас, че не сте яли такъв картофен разкош Това картофено хлебче няма общо с пататник, много по-вкусно е!