Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Линда започва нов бизнес

Ключови думи: Линда Петкова Маккензи, новини, Кирил Петков, Флагман

Нова година – нов бизнес за жената на Кирил Петков. Канадката Линда очевидно е решила да се развива в кулинарен аспект и работела върху откриването на гурме ресторант, издават нейния приближени, пише Ретро.

Досега тя въртеше единствено малка кокетна сладкарница на столичната ул. „Сан Стефано“. Там се предлагат само торти, сладкиши и печива, които са без глутен, захар и лактоза. Всички кулинарни предложения на Линда са изцяло здравословни и диетични, тъй като самата тя имала алергии и се хранела по този метод от години. Заведението на Линда обаче е тясно и няма къде човек да седне да изпие дори едно кафе. Пред сладкарницата си тя вади само една-две маси, а клиентите ѝ основно си вземат от сладкишите ѝ в кутии за вкъщи.

Многото свободно време на канадката, откакто мъжът ѝ остави семейството си на заден план и започна да гради политическа кариера, родило в главата ѝ идеята да си отвори ресторант. Тя вече усърдно работела по менюто, което щяло да включва гурме ястия, основно с морски дарове. Част от рецептите Линда вече е тествала и дори повикала професионален фотограф, който да ги заснеме за принтирането на менютата. Първата фотосесия била в дома им в центъра на София, а втората – в морския курорт Лозенец, където Петкови имат собствена лятна резиденция. Там те посрещнаха Нова година, а междувременно Линда и фотографът ѝ успели да снимат и деликатесите. От кадрите се вижда, че в менюто си канадката ще предлага две от най-изисканите, скъпи и снобски блюда – омари и миди Сен Жак. Оскъдните порции от 100 грама започват на цени от 50 лева в елитните софийски ресторанти. Вероятно и нейният ценоразпис ще бъде в този регистър. Освен това бившата премиерша щяла да внася морските дарове директно от родината си от фирма с доказано качество на продуктите.

Все още обаче не е ясно къде Линда е решила да открие заведението си. Двата варианта били столицата и морският курорт Лозенец, където семейството прекарва летните месеци. Там те имат десетки приятели, с които обичат да купонясват до малките часове на нощта. Заведенията по морето работят сезонно, което ще позволява на канадката да върти паралелно с това и сладкарницата си в София. Въпреки че е колкото кибритена кутийка, заведението ѝ има свой персонал, който се увеличи в последната година. Допреди това тя се трудеше наравно с работниците си, но в последно време минава само да ги провери, досущ като истинска началничка. В момента фокусът ѝ бил върху новите ѝ бизнес проекти, които искала да реализира.

4
Коментара по темата
4.
Дрон
18.01.2023 15:06:43
И двамата са противни изроди!
3.
я
18.01.2023 13:49:50
Госпожата се е споразумяла с Кирето затварям си очите за парапета ама половината от комисионните от газа са за мен
2.
Хахахах
18.01.2023 12:48:42
Дреме ми на сапа!
1.
*********
18.01.2023 12:38:10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
  Добави Коментар
Очакват се валежи в страната Максималните температури ще бъдат между 25° до 30°, за столицата ще е около 24 Посочиха най-здравословното място за живеене Край морето, според американски учени
На 131 години почина най-възрастната жена в Турция Тя има 7 деца и 110 внука Отиде си голямата германска спортистка Далмайер Тя бе едва на 31 години
Жандармерия пази къщите на евакуираните от Плоски, хората говорят за чудо след пожара Над 300 души са били принудени да напуснат домовете си и още не могат да се върнат в селото Кремъл осъди декларация на българския парламент Размяна на "любезности" между София и Москва
Японската "Баба Ванга" предрекла днешното цунами и коронавируса Ето подробности Олио или свинска мас: Коя мазнина да изберем за пържене? За готвене при високи температури експертите препоръчват да се използват мазнини с висока точка на димене
Куп комплименти полетяха към Лиз Хърли - фенове не могат да повярват, че е на 60 Известната дама се показа по леопардов бански костюм Сексуално насилие над деца в интернат, карат ги и да чистят дворове на съседите Почти 40 градуса е температурата в стаите в дома на ужасите, матраците са изтърбушени, а тоалетната чиния - счупена
Певица бе убита от съпруга си при семеен скандал в Узбекистан, звездата имаше 3 деца Трагедия с Зебойи Жахон Скрита функция на двигателя пести гориво Принудителната работа на празен ход с включена предавка е много полезна при спускане