Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Валентина от Хелс Китчън разкри как ще похарчи парите от наградата

Ключови думи: Валентина Вълкова, новини, Хелс Китчън

Победителката в последни сезон на Хелс Китчън – Валентина, ще отваря собствен ресторант! Но след като си плати „убийствените данъци в България и в Германия“, където работеше преди формата.

„Искам много, но пък като се замисля по въпроса, много от колегите, които завършиха „Хелс Китчън”, отвориха ресторанти, работиха ги по около година и ги затвориха. Аз не искам да съм масова, аз не съм масово производство. Аз съм Валентина. Смятам да не рискувам, защото и в Германия е страшно скъпо да се отвори ресторант – сигурно ще ми трябват 300 000 евро за старт. Като за начало продължавам да работя, започнах в един нов хотел сега. Шефът тук е с 31 години стаж и има какво да доуча от него.

Никой от нашата професия не бива да се бие в гърдите, че няма повече какво да научи. Там не викам вече, там си затварям устата и слушам. И като към шеф Виктор Ангелов се държа – не се подмазвам, а мълча и уча от някой, който може повече от мен и показвам уважението си. Но да, продължавам тук работата и възнамерявам да си направя сайт за кетъринг от вкъщи. При нас още е затворено, нужен е тест за влизане в страната, не знам как ще стои въпроса с войната с Украйна и Русия, в Германия няма олио и брашно достатъчно!..

Затова колкото и да мисля, колкото и от раз да искам да съм на върха, хем знам, че няма как да стане. Но няма да стане веднага, а стъпка по стъпка, защото не искам хората да ме забравят и искам да ги радвам с качествена храна. Дори и да направя не само кетъринг, но и нещо такова – ще имате гости довечера например, нямате време да сготвите, обаждате се на Валентина Захарчето и ви сготвя едно четиристепенно меню, носи ви го вкъщи и си имате готина и качествена храна! За да може да съм на пазара, хем да вложа в нещо от себе си успеха. И да сложа някакви основи на моя ресторант“, споделя Валентина в интервю.

2
Коментара по темата
2.
еми....браво
11.06.2022 17:20:46
на момата...да е жива и здрава....
това което е замислила е правилния избор.....успех в начинанието....!!!!
1.
invest
11.06.2022 16:54:49
ще ги инвестира в ядене ;)
  Добави Коментар
Странен въпрос втрещи мрежата: Изневяра ли е сексът с проститутка?  Не, бе - утринна зарядка е, коментира един от възмутените и съветва жертвата да потърси утеха в прегръдките на жиголо  Разсъблече се и запали пожар Водещата на "Островът на 100-те гривни" Диляна Попова сподели, че имала едно и също гадже със сестра си няколко месеца
Вкараха Андреа спешно в болница Феновете й са в потрес, надяват се да не е пипнала коронавирус Гамени крадат гайки от джантите в Пловдив, стотици животи са застрашени Има опасност гумите да изхвърчат в движение
Златка и Дънди: "Хелс Китчън" е истински ад Всеки път имахме таймер, което допълнително увеличаваше стреса, споделя бургазлийката Съпруга се разрови в телефона на мъжа си и животът й се преобърна на 180 градуса  Не мисля, че има някакъв начин да се справим с това, признава съсипаната жена
Галена по бански в скъп хотел Певицата показа и в каква топ форма е Наводнение взе над 100 жертви  Наводнението в Конго е причинено от проливните валежи и силните ветрове, които са довели до преливането на река Касаба
Зеленски към Путин: Украйна е готова за преговори „Целият свят чака това от много дълго време", заяви украинският президент Всяко четвърто дете е с психически проблеми Начинът на живот със стрес и социални медии води до стряскащата статистика
Сгафи жестоко Българският посланик смята, че НАТО остава ключов играч в глобалната сигурност, адаптирайки се към новите геополитически реалности, като същевременно остава последователен в основните си принципи на колективна отбрана За нищо на света не съхранявайте този продукт в хладилник Някои продукти изискват специфични условия за съхранение, за да се запазят в най-доброто си състояние, както по отношение на вкус, така и по отношение на безопасност