Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ресторантьорите със свое проучване: 70 % от българите не са уязвими срещу COVID-19

Ключови думи: ресторантьорския бранш, коронавирус, мерки, преболедували, Ричард Алибегов, заведение, туризъм

От ресторантьорския бранш представиха свое изследване, според което 70 % от българите не са уязвими срещу коронавирус. Те заявиха, че не вярват в моделите на математиците и ги намират за манипулативни.

„Наслушахме се на всякакви изследвания и всички са обвързани само и единствено със заведенията. Направихме анкета сред собствениците на ресторанти и барове. 46% от тях са преболедували вируса, но едва 6% са регистрирани. Тоест, имаме огромна скрита заболеваемост. Видно е, че новите случаи не намаляват при затваряне на заведенията”, заяви председателят на Българската асоциация на заведенията Ричард Алибегов пред Нова ТВ.

5
Коментара по темата
5.
CNN
02.10.2021 17:25:50
Bulgarian rakia kills coranavirus.....!!!!
4.
02.10.2021 14:22:05
Kat vidqh i az sa uplashih
3.
Барометър
02.10.2021 14:15:02
А аз имам свое проучване. 95% казаха да си еВете *тката майчина алчна.
2.
LMAO
02.10.2021 13:15:39
Доживяхме и кръчмари с мазни и сплъстени коси да вадят "изследвания"!

Както съм казвала и преди, независимо от отвратителната им храна, обслужване и цени, пак бих си запушила носа и бих ги подкрепила в името на свободата, но и тези продажници са пропагандатори на инжектираните течности, така че няма как да стане това.
1.
Хм
02.10.2021 13:13:38
Ударихте дъното от лакомия! Вече и последният кръчмар разбира от вирусология.
Както е написал Чудомир в един свой разказ:
"Нищо бе, докторе, нека мрат бе! Какво от това? Алъш-вериш да става бе! Търговия да се върши."
  Добави Коментар
Постна шоколадова торта – пухкав, сочен блат, целият пропит с много крем! Без сложни пластове, но с максимален вкус – десерт, който ви печели от първата хапка Рим въвежда платен достъп за туристи до фонтана "Треви" Бароковият шедьовър е едно от най-популярните места
В тази страна не се плаща кеш Изглежда практично, но си има и недостатъци Еврото и Португалия: Ефектите от единната валута 25 години по-късно Списание The Economist определи португалската икономика като най-добре развиваща се през 2025 година
Тръмп не изключва възможността за война с Венецуела Американският президент отказа да отговори директно на въпроса дали целта му е свалянето на венецуелския президент Николас Мадуро Гастроентеролог: Малко парче сланина подобрява имунитета и либидото Кивито, тиквата, киселото зеле, което не при всеки се отразява добре, но то е супер храна, е добре да присъстват, дори по един път на две седмици в нашето меню
„Билков“ пилинг обезобрази млада майка Процедурата е извършена в хол на апартамент от човек, който не фигурира в лекарския регистър Украински войници превърнаха BMW 7-Series в мобилна ракетна установка Военният хибрид залага на скорост и изненада, а не на броня
Лионел Меси получи часовник за 1,1 милиона долара Легендарният футболист бе изненадан с един от най-редките модели на Richard Mille по време на обиколката си в Индия Грешката, която качва разхода на гориво през зимата с до 2 литра на 100 км Покривна кутия, спаднало налягане в гумите и излишен багаж - зимни грешки, които струват скъпо
Четвърти цвят на светофара: бъдещето на трафика с автономни коли Новата система обещава по-бърз трафик и по-малко емисии, но крие и рискове от киберзаплахи ЕК отстъпва от забраната на ДВГ, но с нови условия, които може да убият автомобилната индустрия Производителите предупреждават: новите правила на ЕС за хибриди и емисии след 2035 са икономически неприложими