Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ето какво слагат в каймата на кюфтетата в ресторантите

Ключови думи: кюфтета, новини, флагман, рецепта за кюфтета, най-вкусните кюфтета, ресторанти

Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от вкуса на кюфтенцата, които са ви поднесли. Освен, че са божествено ароматни, сочността им е в състояние да погали дори най-капризното небце. За всичко това обаче си има тайна, която ни беше разкрита от готвач в ресторант. Бързаме да я споделим с вас, защото вярваме, че всеки заслужава да вкуси от това съвършенство.

Каква е тайната на готвачите за най-вкусните кюфтенца? Едно от най-важните неща е да не се използва готова кайма, а сами да си смелите месото. Можете да ползвате един вид или да смесите няколко. След като направите това, овкусете с любимите си подправки, но в никакъв случай не добавяйте сол. Не го правете. Това ви е грешката! Долейте с газирана вода, като съотношението трябва да е 150 мл от напитката към 1 кг кайма. Газираната вода обаче трябва да е максимално охладена преди това.

Овкусената вече кайма поставете в найлонов плик и започнете да биете по кухненския плот. Няколко минути са достатъчни. След това оставете в хладилник, за да се маринова и вкусовете да се смесят.

Непосредствено преди пържене осолете и добавете лука. След това изпържете кюфтетата както обикновено. Опитайте и ще останете смаяни от крайния резултат. Тези кюфтенца си струва да бъдат приготвени!

 

1
Коментара по темата
1.
Шеф Манджев
26.09.2021 13:13:50
50% месо и 50% говна , това е тайната на успешните ресторанти.
По-неуспешните не слагат месо....
  Добави Коментар
Благо Джизъса показа новата си Благой Георгиев се показа с новата си – инфлуенсърката Мария-Луиза Роден кардиолог за жегите: За нищо на света не пийте повече от 100 грама от тази течност Екстремните горещини са изпитание за организма, особено на възрастните и на хората с хронични сърдечни заболявания
Очаква ни нова магнитна буря със средна сила Последната буря все още не е отминала напълно, но днес, понеделник, 4 август, се очаква нова магнитна буря със средна сила Във всеки български ресторант има гръцка салата, но в нито един гръцки няма шопска салата Ако днес някой има празни стаи в хотела, значи не е адекватен на конкуренцията
Нога хвърли оставка и напусна ЦСКА ЗДаемалият ръководни постове в грандове като Спортинг Лисабон и ПСЖ хвърля оставка след слабия старт на ЦСКА Светът загуби още една легенда - почина голям рок певец Той е издъхнал мирно в дома си, в прегръдките на съпругата си Дженифър, само две седмици след като двамата сключили брак.
Експерт: За да се пренастрои 1 касов апарат заради еврото, разходът е между 250 и 300 лв. Бизнесът има отсрочка до края на октомври да пренастрои касовите си апарати и софтуерите на фирмите, без да бъде глобяван за неспазване на разпоредбите Шкумбата е жив и здрав, не е катастрофирал Не съм катастрофирал. Просто ми се наложи леко да ми оперират крака, стара травма, споделя Шкумбата
Цял град е в траур заради смъртта на тази легенда Неговата кончина остави дълбока празнина както в “Етър”, така и в сърцата на поколения привърженици на футболната игра Кои са храните, които ни охлаждат в жегите? Има големи изненади Правилното меню през лятото помага срещу умора, дехидратация и прегряване
Мощна гръмотевична буря удари София, чуват се писъци Небето над столицата на България е черно, изсипва се порой Нинова се превърна в истинска бабка, хвали се с хубава градина и розови домати без ГМО Бившата лидерка на БСП предизвика буря от реакции в мрежата