Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ето какво слагат в каймата на кюфтетата в ресторантите

Ключови думи: кюфтета, новини, флагман, рецепта за кюфтета, най-вкусните кюфтета, ресторанти

Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от вкуса на кюфтенцата, които са ви поднесли. Освен, че са божествено ароматни, сочността им е в състояние да погали дори най-капризното небце. За всичко това обаче си има тайна, която ни беше разкрита от готвач в ресторант. Бързаме да я споделим с вас, защото вярваме, че всеки заслужава да вкуси от това съвършенство.

Каква е тайната на готвачите за най-вкусните кюфтенца? Едно от най-важните неща е да не се използва готова кайма, а сами да си смелите месото. Можете да ползвате един вид или да смесите няколко. След като направите това, овкусете с любимите си подправки, но в никакъв случай не добавяйте сол. Не го правете. Това ви е грешката! Долейте с газирана вода, като съотношението трябва да е 150 мл от напитката към 1 кг кайма. Газираната вода обаче трябва да е максимално охладена преди това.

Овкусената вече кайма поставете в найлонов плик и започнете да биете по кухненския плот. Няколко минути са достатъчни. След това оставете в хладилник, за да се маринова и вкусовете да се смесят.

Непосредствено преди пържене осолете и добавете лука. След това изпържете кюфтетата както обикновено. Опитайте и ще останете смаяни от крайния резултат. Тези кюфтенца си струва да бъдат приготвени!

 

1
Коментара по темата
1.
Шеф Манджев
26.09.2021 13:13:50
50% месо и 50% говна , това е тайната на успешните ресторанти.
По-неуспешните не слагат месо....
  Добави Коментар
Правете секс заради тези 10 причини Любовният акт помага на тялото да създаде нови нервни клетки, които подмладяват тялото Защо не искате да живеете заедно с половинка си Две от всеки пет двойки не търсят съжителство
Невиждан късмет за 3 зодии в Годината на Зелената дървена змия През 2025-а планетата Юпитер ще има основно влияние, отваряйки нови възможности и създавайки уникални условия за всеки зодиакален знак Интересна идея за вечеря - Рибен пай - лесен за приготвяне, а толкова ефектен Вижте рецептата
Ето с колко скача цената на хляба след връщането на ДДС от 20% Имаме достатъчно зърно, хлабът ни е подсигурен, така че няма проблем, коментира пред Нова нюз Димитър Бакалов Руснак изнасилил фигуристка в Загреб Тя обяви в социалните мрежи, че оттогава за нея нищо не е същото и призова останалите спортистки да говорят публично за случаите на насилие
Пуснаха на свобода 8-те задържани за източване на казина За тартор на групата е сочен пловдивчанинът Цило Балабанов Температурите падат рязко в неделя По Черноморието ще преобладава слънчево време с разкъсана висока облачност
Помело - защо е толкова полезно? Ето осем основни ползи от този цитрусов плод "Газпром" с нови загуби, продава офиси и курорти Компанията ще се ориентира към втечнения газ
Дните за лунна диета през ноември Този режим позволява да поставим началото на по-здравословно хранене и да се разделим с част от токсините Съдът отказа да пусне от ареста Стефан Димитров, задържан след акцията в Агенция „Митници” Само той и баща му още са в ареста по случая