Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ето какво слагат в каймата на кюфтетата в ресторантите

Ключови думи: кюфтета, новини, флагман, рецепта за кюфтета, най-вкусните кюфтета, ресторанти

Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от вкуса на кюфтенцата, които са ви поднесли. Освен, че са божествено ароматни, сочността им е в състояние да погали дори най-капризното небце. За всичко това обаче си има тайна, която ни беше разкрита от готвач в ресторант. Бързаме да я споделим с вас, защото вярваме, че всеки заслужава да вкуси от това съвършенство.

Каква е тайната на готвачите за най-вкусните кюфтенца? Едно от най-важните неща е да не се използва готова кайма, а сами да си смелите месото. Можете да ползвате един вид или да смесите няколко. След като направите това, овкусете с любимите си подправки, но в никакъв случай не добавяйте сол. Не го правете. Това ви е грешката! Долейте с газирана вода, като съотношението трябва да е 150 мл от напитката към 1 кг кайма. Газираната вода обаче трябва да е максимално охладена преди това.

Овкусената вече кайма поставете в найлонов плик и започнете да биете по кухненския плот. Няколко минути са достатъчни. След това оставете в хладилник, за да се маринова и вкусовете да се смесят.

Непосредствено преди пържене осолете и добавете лука. След това изпържете кюфтетата както обикновено. Опитайте и ще останете смаяни от крайния резултат. Тези кюфтенца си струва да бъдат приготвени!

 

1
Коментара по темата
1.
Шеф Манджев
26.09.2021 13:13:50
50% месо и 50% говна , това е тайната на успешните ресторанти.
По-неуспешните не слагат месо....
  Добави Коментар
Турист е починал на Витоша, друг е пострадал при подхлъзване Температурите в планината са сравнително високи през деня, но вечерта пътеките замръзват и се образува тънък леден филм Стоичков и Златната топка: Българският триумф, който покори света на футбола На 19 декември светът на спорта коленичи пред Камата, който срази Баджо и Малдини в анкетата на "Франс Футбол"
8-часова блокада на ГКПП „Илинден-Ексохи“ заради протести Тежкотоварният трафик ще бъде спрян от обяд, а в късния следобед пунктът ще бъде напълно затворен ЦСКА ще плати 800 000 евро за крилото Лео Перейра „Червените“ финализират второ ново попълнение, като част от сумата ще бъде разпределена между два бразилски клуба
Трагедия в Благоевград: 24-годишно момиче издъхна по време на младежки купон Младата жена казала, че ѝ прилошава, след което загубила съзнание и не успяла да бъде спасена въпреки реанимацията Бившият шеф на НСО ген. Миланов: Сигурност не се гради с емоции и популизъм Експертът предупреди, че чести и необмислени законови промени рушат професионализма в сектора
Актьорите във Великобритания се надигат срещу ИИ по модела на Холивуд Синдикатът Equity настоява за съгласие, прозрачност и справедливо заплащане при използване на изкуствен интелект Орбан: Спряхме Европа на ръба на война с Русия Премиерът на Унгария акцентира, че Будапеща настоява за мир и отказва да финансира Украйна
Уиз Калифа осъден на 9 месеца затвор в Румъния за притежание на наркотици Апелативният съд в Констанца отмени глобата и наложи ефективна присъда по строгия румънски закон за наркотиците 18 декември премина под знака на музиката и театъра в Царево След откриването на коледния базар на централния площад, сцената се изпълни с ритъм и празнично настроение благодарение на изпълненията на мажоретния състав към СУ "Никола Й. Вапцаров"
ПП „Величие“ последна влиза при Радев, идва ред на мандатите Най-малката парламентарна група е последна в графика на държавния глава, след което започва решаващата конституционна процедура Карлос Насар подкрепи Златев, но обжалванията го тласкат към Бахрейн Херкулес постави ултиматум за бъдещето си в българския национален отбор