Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Ето какво слагат в каймата на кюфтетата в ресторантите

Ключови думи: кюфтета, новини, флагман, рецепта за кюфтета, най-вкусните кюфтета, ресторанти

Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от вкуса на кюфтенцата, които са ви поднесли. Освен, че са божествено ароматни, сочността им е в състояние да погали дори най-капризното небце. За всичко това обаче си има тайна, която ни беше разкрита от готвач в ресторант. Бързаме да я споделим с вас, защото вярваме, че всеки заслужава да вкуси от това съвършенство.

Каква е тайната на готвачите за най-вкусните кюфтенца? Едно от най-важните неща е да не се използва готова кайма, а сами да си смелите месото. Можете да ползвате един вид или да смесите няколко. След като направите това, овкусете с любимите си подправки, но в никакъв случай не добавяйте сол. Не го правете. Това ви е грешката! Долейте с газирана вода, като съотношението трябва да е 150 мл от напитката към 1 кг кайма. Газираната вода обаче трябва да е максимално охладена преди това.

Овкусената вече кайма поставете в найлонов плик и започнете да биете по кухненския плот. Няколко минути са достатъчни. След това оставете в хладилник, за да се маринова и вкусовете да се смесят.

Непосредствено преди пържене осолете и добавете лука. След това изпържете кюфтетата както обикновено. Опитайте и ще останете смаяни от крайния резултат. Тези кюфтенца си струва да бъдат приготвени!

 

1
Коментара по темата
1.
Шеф Манджев
26.09.2021 13:13:50
50% месо и 50% говна , това е тайната на успешните ресторанти.
По-неуспешните не слагат месо....
  Добави Коментар
Странен въпрос втрещи мрежата: Изневяра ли е сексът с проститутка?  Не, бе - утринна зарядка е, коментира един от възмутените и съветва жертвата да потърси утеха в прегръдките на жиголо  Разсъблече се и запали пожар Водещата на "Островът на 100-те гривни" Диляна Попова сподели, че имала едно и също гадже със сестра си няколко месеца
Вкараха Андреа спешно в болница Феновете й са в потрес, надяват се да не е пипнала коронавирус Гамени крадат гайки от джантите в Пловдив, стотици животи са застрашени Има опасност гумите да изхвърчат в движение
Златка и Дънди: "Хелс Китчън" е истински ад Всеки път имахме таймер, което допълнително увеличаваше стреса, споделя бургазлийката Съпруга се разрови в телефона на мъжа си и животът й се преобърна на 180 градуса  Не мисля, че има някакъв начин да се справим с това, признава съсипаната жена
Галена по бански в скъп хотел Певицата показа и в каква топ форма е Наводнение взе над 100 жертви  Наводнението в Конго е причинено от проливните валежи и силните ветрове, които са довели до преливането на река Касаба
Зеленски към Путин: Украйна е готова за преговори „Целият свят чака това от много дълго време", заяви украинският президент Всяко четвърто дете е с психически проблеми Начинът на живот със стрес и социални медии води до стряскащата статистика
Сгафи жестоко Българският посланик смята, че НАТО остава ключов играч в глобалната сигурност, адаптирайки се към новите геополитически реалности, като същевременно остава последователен в основните си принципи на колективна отбрана За нищо на света не съхранявайте този продукт в хладилник Някои продукти изискват специфични условия за съхранение, за да се запазят в най-доброто си състояние, както по отношение на вкус, така и по отношение на безопасност