Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Новият проект на Евиния плаж в Бургас е готов, откриват го до дни

Плажната перла – Palm Beach, отново сюрпризира
Ключови думи: Palm Beach, лято2021, плаж Бургас, Цветелин Първанов

Palm Beach, по- известен преди като Евиния плаж, бе преобразен и превърнат в комплекс, предлагащ отлични условия и развлечения. За трето поредно лято той ще продължи да е сред предпочитаните локации за отдих и почивка на местни и туристи. Припомняме, че тук чадърите и шезлонгите са напълно безплатни през цялото лято, но това не е всичко.

Тази събота на Palm Beach отваря врати Restobar Giardino. От ресторанта дават сериозна заявка за високо ниво на предложенията от менюто си.

Eкип от изключителни професионалисти ще ви пренесе от топлите брегове на южна Италия, през фантастичните светове на богатата средиземноморска кухня

Ето какво ще откриете в него

Пица, паста, средиземноморски специалитети, това са любимите кулинарни изкушения на повечето хора. Обичаме да ги хапваме по всяко време на деня и точно за това можем да оценим когато ни ги приготвят с майсторство и качествени продукти.

С нелеката задача – да очарова с вкус, мирис и вид, ценителите и почитателите на тези любими ястия, се заема шеф готвачът Цветелин Първанов. Той ще ръководи изцяло приготвянето на специалитетите в новия ресторант на Palm Beach в Бургас.

„В събота – 5-ти юни, отваряме вратите на Restobar Giardino, заповядайте на откриването! Ще имате възможността да се насладите на богатата средиземноморска кухня, както и на италиански шедьоври! Очакваме Ви!“, канят от екипа на заведението.

Вече се приемат резервации на тел.: 0883 333 338 и 0899 399 399.

Както вече обявихме, уменията на Шеф Първанов са признати на високо ниво. През 2018-та година той става интернационален шампион в световното първенство по пица и паста. Постиженията на кулинарния талант не спират до там, нестихващото желание за развитие, и нюхът на истински професионалист, го отвеждат и до титлата „Пицар на България“. С упоритост и много труд, шеф Първанов се превръща в запазена марка на италианската пица.

Сега, заедно с екип от изключителни професионалисти и хора отдадени изцяло в сферата на гастро удоволствията, шеф Първанов ще ви пренесе от топлите брегове на южна Италия, през фантастичните светове на богатата средиземноморска кухня.

Пригответе се за истинско кулинарно пътешествие в Restobar Giardino.

Шерцингер гледа българско предаване Направи й впечатление пантомима Гери от Игри на волята потъна в скръб (СНИМКА) Инфлуенсърката загуби майка си
Какво се случва с Крисия и Никола Цолов? Гаджета ли са? В Национален парк „Пирин“ откриха мъж, обявен за починал преди години Служители на парковата охрана открили мъжа, който проявил агресия, когато му били поискани  лични документи за да му бъде написан акт за нарушението
Не купувам безобразно скъпата Нутела, а си я приготвям сама у дома от обикновени банани: Здравословна и вкусна! За разлика от класическата Нутела, тя не съдържа палмово масло или рафинирана захар Тази течност може да предотврати редица здравословни неприятности Какаото е много полезно, сочат експерти
Тайна съставка прави перфектни тези палачинки Рецепта без дупки за солен и сладък пълнеж! Масова стрелба до България Има жертви в Гърция
Подарък за учителите в Деня на будителите: Увеличават заплатите им Kонкретните параметри все още се обсъждат със синдикатите и директорите, посочи министърът Сърбин с гръмко изказване за Мони Николов Подчерта, че Симеон е бижу в спорта
Вкусна, топла и ароматна гъбена супа с пиле Идеална за студените есенни дни Наводнение във Варна Получиха се водопади