Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Атанас Балкански печели „Хелс Китчън”

Ключови думи: атанас балкански, хелс китчен, победител, награда, шеф ангелов

Новият победител в „Хелс Китчън” се казва Атанас Балкански, смятат феновете на предаването. Снимките на кулинарното шоу са приключили съвсем наскоро, а финалът ще бъде излъчен на 21 май. Името на победителя все още се пази в тайна, но според слуховете именно Наско ще прибере голямата награда от 100 хиляди лева плюс договор за работа при шеф Виктор Ангелов.

Феновете на предаването в момента са разделени на две големи враждуващи помежду си групи. От едната страна на барикадата са поддръжниците на пловдивчанина Атанас, от другата – на Реджеп Бадев, който е роден в Сърница, но от 5-годишен живее в Италия. Очаква се последната битка да е именно между двамата. Според информация на „Уикенд” я печели именно Наско. Знак за това е, че той все още живее в България, докато Раджи наскоро се е преместил в Германския град Хамбург. Логично е, че с подобна адресна регистрация той няма как да ходи на работа при шеф Ангелов.
Феновете на „Кухнята на ада” знаят, че „италианчето”, както го нарича шефът, преди шоуто е бил главен готвач в голям германски хотелски комплекс. Най-вероятно се е върнал там. Той е на път да се превърне в звезда в родината на Гьоте. Вече дава интервюта и публикува собствени рецепти в местните готварски списания.

Зрителите на „Хелс Кипчън” отдавна са забелязали, че Реджи е изключителен готвач, но е твърде самоуверен за вкуса на своя шеф в кухнята и често си позволява да променя рецептите му. Затова очакват на финала Ангелов да предпочете някой по-послушен, който ще може да прибере в собствената си кухня. Според всички това ще бъде Наско, който се очертава като най-големият любимец на шефа в актуалния трети сезон на шоуто. Балкански съвсем наскоро е публикувал на видно място в профила си във Фейсбук своя снимка от страницата на предаването и вече приема поздравления от близки и познати.

Сред любимците на Ангелов тази година е и закръглената Галя, която вбесява повечето зрители на предаването. Огромната част от тях смятат, че тя дори не умее да държи правилно нож. Водещият обаче я харесва и това кара много хора да я смятат за сигурен финалист, пише "Уикенд". 

0
Коментара по темата
  Добави Коментар
Ива Митева: Както е тръгнало, какво им пречи да избират и президента от Народното събрание По думите ѝ мястото на председателя на Народното събрание не е в Домовата книга, защото това нарушава разделението на властите Името на Ръждавичка от "Игри на волята" идвало от сорт череши Най-силната жена в шоуто е състезателка по спортна аеробика
Нежно и вкусно тиквено ризото, няма го по ресторантите Това е рецептата Средната пенсия ще е 541 евро, а за полицаи и военни ще е двойно по-голяма Прогнозата е броят на пенсионерите за 2026 г. да е около 2 066 700,
Андре Токев готвел на Бил Клинтън с опрян до главата автомат Майсторът готвач разказа и за преживяванията си в затвора, влязъл там след като беше заснет да шофира пиян Бременна ли е или е напълняла, питат фенове Почитателите на певицата отбелязват, че коремчето ѝ изглежда леко надуто напоследък
Англичанин, живущ у нас, твърди, че за храна плащаме толкова, колкото и те Над 3700 фиша за един ден, заради липса на зимни гуми и други пътни нарушения КАТ започна акция "Зима"
Граждански патрули в Мадрид ловят нашенски джебчии и ги изобличават в интернет Класическият им метод е да прикрият ръката си с дреха, докато измъкват портфейли от чанти или джобове Създателят на фалиралата турска борса за криптовалути се обеси в затвора Фарук Йозер излежаваше една от най-тежките присъди, издавани някога в Турция
Имотен спор взе 2 жертви и рани 15 души Трагедията се е разиграла на остров Крит Краставиците удариха 3,50 лв., но зелето държи цена - какво се случва със зеленчуците тази есен Производители отчитат високи разходи, а потребителите все по-рядко купуват за зимнина