Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Изкусни MasterChef-ове се вихриха в кухнята на Средиземноморски ресторант Салини в родния си Бургас

Вечерта продължи с чудесно настроение и богати разнообразни вкусове
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, нов прочит на традицията, музикален фон, Алея на славата, трето издание, известни хора
На 5 декември (сряда) кухнята на Средиземноморски ресторант Салини се превърна в автентична MasterChef сцена. Главни действащи лица на вечерта бяха Николай Попов и Станислав Райчев. Те посрещнаха многобройните си гости на едно истинско кулинарно пиршество в четири действия - или всъщност пет - ако броим amuse-bouche - комплиментът от готвачите. Гостите на вечерта първи приветства главният готвач на Средиземноморски ресторант Салини и Класически ресторант "Приморец" - шеф Ивелин Кръстев. Той благодари на гостите, за избора им на място, в което да имат една вкусно и пълна с кулинарни чудеса вечер. След него, приветствие отправи и зам. главният готвач на ресторантите на Гранд Хотел и СПА Приморец - Красимир Петров. След краткото им встъпление, те дадоха думата на звездите на вечерта от MasterChef 2018 - Николай Попов и Станислав Райчев.


"За нас е чест и удоволствие, че получихме тази покана. От много време искахме да направим такава вечеря в нашия град. Ще се постараем вечерта ви да е незабравима. Ще присъствате на своеобразен кулинарен мач между Италия и България" - сподели победителят в кулинарния формат за 2018 и действащ пожарникар от "Пожарна безопасност и защита на населението" в Бургас Станислав Райчев. След него, свое обръщение към гостите имаше и Николай Попов - "царят на пастата" от MasterChef, живял над 15 години в Италия, работил в множество ресторанти там и текущ шеф в един от най-добрите ресторанти у нас - "Космос": "Много се радвам, че сме в родния си град. Първо, ще представим стартер, който е комплимент от нас и съюзява двете държави. Той комбинира тъмен шоколад с хрупкав еленски бут. Към него има и шотче порто - за да подчертае още по-добре финия баланс между сладко и солено. После, ви очакват редуващи се ястия от Италия и България. Добър апетит"!


Вечерта продължи с чудесно настроение и богати разнообразни вкусове. Непосредствено преди поднасянето на всяка степен, тя бе презентирана от приготвилият я MasterChef - Италия от Николай Попов и България от Станислав Райчев. В кухнята, различните ястия се случваха с професионалната асистенция на шеф-готвачи Ивелин Кръстев, Красимир Петров и екипът на Средиземноморски ресторант Салини. Фотоси и кратки видеа запечатаха моменти "от кухнята" на специалната вечер и достигнаха до гостите и чрез социалната мрежа. Бургазлии готвиха за бургазлии и гостите на града - и спечелиха сърцата - и небцата - на своите гости. Средиземноморски ресторант Салини се превръща във все по-устойчива част от вкусовете на Бургас, не само чрез постоянно класно суши и както подсказва името на ресторанта - средиземноморско меню, но и чрез специални гостуващи вкусни събития.

След MasterChef-ове Андре Токев, Петър Михалчев, Николай Попов и Станислав Райчев, на сцената на Средиземноморски ресторант Салини в началото на 2019 ще изгрее още една MasterChef звезда. Коя точно предстои да разберем скоро. Междувременно – ако още не сте опитали Средиземноморски ресторант Салини – заповядайте в Гранд Хотел и СПА Приморец на ул. „Княз Ал. Батенберг“ 2. Очакват ви вкусове от Япония и Средиземноморието, елегантна обстановка, достъпни цени пресни продукти, класен дискретен сервиз, безплатен паркинг.
Червени флагове, които карат мъжете да се отдръпват Какво ги провокира да избягат въпреки интереса си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Задоволяването с по-малко може да донесе усещане за нещастие във връзката
10 знака, че мъжът, когото обичате, не ви заслужава Не си губете времето Любовен хороскоп за 29 април – 5 май Ще търсим и ще получаваме повече романтика
Бабината рецепта за празнична великденска пита Лесен начин на приготвяне и бон апети НСИ: Какъв е броят на разводите у нас през 2023 г. За 84.6 % от жените и 84.2% от мъжете, сключеният граждански брак през 2023 г. е бил първи
Защо децата ни са първи по пушене и пиене? Това са много стряскащи резултати, защото са свързани с подрастващите хора, малките деца, смята експерт 70% от българите нe си мият зъбите Децата в никакъв случай не трябва да се плашат със зъболекаря или зъболекарския стол
"Булгаргаз" предлага с 6% по-евтин газ през май Окончателно решение ще бъде взето на 1 май Слагат и електронен подпис в личните карти Таксата за обикновен срок за издаване става 30 лева, бързата услуга е 60 лв., а експресната - 150 лв.
Даниел Петканов стана трейдър Лудия репортер търгува с валути, акции, стоки и индекси Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове