Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Бургас отбелязва Международния ден на сушито с пиршество

Гранд Хотел и СПА Приморец кани на суши пиршество любителите на най-полезната кухня в света
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, нов прочит на традицията, музикален фон, Алея на славата, трето издание, известни хора
Второто издание на Международния ден на сушито в Бургас е отново с инициатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец. Почитателите на най-популярния и обичан специалитет от страната на изгряващото слънце ще имат възможност да опитат цяла палитра изкушения на 18 юни. Вечерята на блок маса ще стартира в 19:30 часа, а всеки гост ще получи още вкус от Япония - саке и зелен чай, допълващи и подчертаващи отлично главния герой на вечерта.

Стартерите ще бъдат традиционни японски салати. Те включват салата уакаме, джинджър с уакаме (хрупкави водорасли със сусамов дресинг и джинджър), чука ика сансай (традиционна японска салата от калмари със сусам и водорасли) и салата хиджики (салата от черни водорасли с корени от лотус).

Вечерята на блок маса ще предложи на своите посетители и различни видове нигири, маки суши, калифорния суши, ичибан, темпура, вулкан в различни разновидности. Съставките са разнообразни и включват змиорка, октопод, пушена и прясна сьомга, лаврак, скариди, пикантен тон, тилапия, сьомга хайвер, опашки от раци и много други. Оризът, който шеф Ивелин Кръстев и неговия екип влагат в суши изкушенията на Средиземноморски ресторант "Салини" е специален харука. 

Първото издание на Международния ден на сушито в Бургас бе през 2016 г. Сега, през 2018 г. Гранд Хотел и СПА Приморец отново кани любителите на вкусна Япония на тържество на най-полезната кухня в света. Инициативата се превръща в традиция и носи в Бургас автентичен вкус от страната на изгряващото слънце.

Събитието е с куверт.

За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg
Кой е най-опасният вид предателство: 22 любопитни факта за изневярата Някои изненадващи факти по тази сложна тема Край на заблудите – защо той не е сродната ви душа Признаците, че нямате връзка със сродната си душа, както предполагате
5 от най-верните зодии в любовта На тях винаги може да се разчита във връзките След празниците: Време е за разтоварващи дни - ето как да отслабнете бързо Черешите са чудесен плод за прочистване на организма
6 грешки с възпитанието, които ни провалят като родители Опитвате се да отгледате перфектно дете Донка Байкова: Българите не сме дебели от преяждане, а от неправилен режим Как да прочистим тялото след празничното преяждане
Защо наричат босилека - царска билка Историята на босилека се проследява до древни времена Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода
Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Яни от „Фермата“ ще става татко Двамата с половинката му Криси са в очакване на момченце, а щастливата новина я споделиха в социалните си мрежи
Окончателно: България без Назарян на Олимпиадата Двукратният европейски шампион пропуска последната квалификация заради контузия Това е тайната на перфектната коса С тези трикове ще я направите меко казано зашеметяваща