Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Бургас отбелязва Международния ден на сушито с пиршество

Гранд Хотел и СПА Приморец кани на суши пиршество любителите на най-полезната кухня в света
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, нов прочит на традицията, музикален фон, Алея на славата, трето издание, известни хора
Второто издание на Международния ден на сушито в Бургас е отново с инициатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец. Почитателите на най-популярния и обичан специалитет от страната на изгряващото слънце ще имат възможност да опитат цяла палитра изкушения на 18 юни. Вечерята на блок маса ще стартира в 19:30 часа, а всеки гост ще получи още вкус от Япония - саке и зелен чай, допълващи и подчертаващи отлично главния герой на вечерта.

Стартерите ще бъдат традиционни японски салати. Те включват салата уакаме, джинджър с уакаме (хрупкави водорасли със сусамов дресинг и джинджър), чука ика сансай (традиционна японска салата от калмари със сусам и водорасли) и салата хиджики (салата от черни водорасли с корени от лотус).

Вечерята на блок маса ще предложи на своите посетители и различни видове нигири, маки суши, калифорния суши, ичибан, темпура, вулкан в различни разновидности. Съставките са разнообразни и включват змиорка, октопод, пушена и прясна сьомга, лаврак, скариди, пикантен тон, тилапия, сьомга хайвер, опашки от раци и много други. Оризът, който шеф Ивелин Кръстев и неговия екип влагат в суши изкушенията на Средиземноморски ресторант "Салини" е специален харука. 

Първото издание на Международния ден на сушито в Бургас бе през 2016 г. Сега, през 2018 г. Гранд Хотел и СПА Приморец отново кани любителите на вкусна Япония на тържество на най-полезната кухня в света. Инициативата се превръща в традиция и носи в Бургас автентичен вкус от страната на изгряващото слънце.

Събитието е с куверт.

За повече информация и резервации:
+359 877 850 001 | concierge@hotelprimoretz.bg
Съпруга се разрови в телефона на мъжа си и животът й се преобърна на 180 градуса  Не мисля, че има някакъв начин да се справим с това, признава съсипаната жена Галена по бански в скъп хотел Певицата показа и в каква топ форма е
Наводнение взе над 100 жертви  Наводнението в Конго е причинено от проливните валежи и силните ветрове, които са довели до преливането на река Касаба Зеленски към Путин: Украйна е готова за преговори „Целият свят чака това от много дълго време", заяви украинският президент
Всяко четвърто дете е с психически проблеми Начинът на живот със стрес и социални медии води до стряскащата статистика Сгафи жестоко Българският посланик смята, че НАТО остава ключов играч в глобалната сигурност, адаптирайки се към новите геополитически реалности, като същевременно остава последователен в основните си принципи на колективна отбрана
За нищо на света не съхранявайте този продукт в хладилник Някои продукти изискват специфични условия за съхранение, за да се запазят в най-доброто си състояние, както по отношение на вкус, така и по отношение на безопасност Тошко Йорданов: В ИТН няма разнобой, отдавна сме посочили, че сме за еврото Референдумът не е чрезвичайна ситуация, каквато се опитват да я изкарат част от партиите
Всеки клиент на тази голяма БГ банка да чете, за да не загуби много пари Потребителите получават в електронните си пощи мейл, в който се алармират клиентите на банката, че трябва да "актуализират" документа си за самоличност Тиктака бомба: Учени засякоха времето до пълното изчезване на живота на Земята Всъщност, колкото и да не ни се мисли за това, рано или късно всичко на Земята ще приключи
60 лева за килограм череши у нас, дори във Франция са по-евтини Трагична година за овошките, не само в района на Кюстендил, но и в страната Мръсна игра за книжки: Как спират новия контрол над шофьорските курсове Приложение трябва да ги следи, но е пълно с дефекти, заяви шефът на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България Красимир Георгиев