Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Кулинарното бижу „Аmaya” отваря официално тази вечер с юбилейно меню

По случай 50-годишнината, наследникът на „Кокошките“ ще изненада своите гости
Ключови думи:
Петдесетгодишната традиция е жива и съхранена. Днес елегантният ресторант „Амауа“ отбелязва юбилей от създаването на популярния през 70-години на миналия век ресторант „Кокошките“, намиращ се на морския бряг в Крайморие.

По случай 50-годишнината, наследникът на „Кокошките“ ще изненада своите гости с характерните за заведението ястия и салати, предлагани на това място преди половин век. За целта ресторант „Аmaya” e комбинирал в специално изготвено за случая автентично „Юбилейно меню“ традиционните за българската кухня вкусове и предпочитания на народни цени.

Новото меню от тайни рецепти, запазени през годините, ще бъде актуално през целия Сезон 2018.


„Амауа“ - перлата на Бургас, разполага с модерна и уютна обстановка, уникална тераса, намираща се над морските вълни, и удобен паркинг за своите гости. Пленяващият с интериора си ресторант бързо се превърна в кулинарното бижу на Южното Черноморие, което през лятото събира туристи от цяла България и от чужбина.


„Амауа“ предлага новаторска кулинарна концепция и мултифункционални пространства за всяко настроение и повод за празнуване. За своите приятели ресторантът ще организира през целия сезон тематични вечери, на които гостите ще се наслаждава на вкусна храна, отбрани питиета и хубава музика.

Луксозното заведение в средиземноморски стил разполага и със специална зала „Привадо“ за компании, които търсят уединение, организира фирмени и семейни мероприятия, рождени дни, сватби, кръщенета.

Заповядайте в ресторант „Амауа“! Нашето специално „Юбилейно меню“ ще върне часовника с 50 години назад и ще Ви пренесе през 70-те години на XX век в ресторант „Кокошките“, в съвременен интериор и с ново име - „Амауа“.

Традицията продължава!
Заповядайте в ресторант Амая!
Нежно и вкусно тиквено ризото, няма го по ресторантите Това е рецептата Средната пенсия ще е 541 евро, а за полицаи и военни ще е двойно по-голяма Прогнозата е броят на пенсионерите за 2026 г. да е около 2 066 700,
Андре Токев готвел на Бил Клинтън с опрян до главата автомат Майсторът готвач разказа и за преживяванията си в затвора, влязъл там след като беше заснет да шофира пиян Бременна ли е или е напълняла, питат фенове Почитателите на певицата отбелязват, че коремчето ѝ изглежда леко надуто напоследък
Англичанин, живущ у нас, твърди, че за храна плащаме толкова, колкото и те Над 3700 фиша за един ден, заради липса на зимни гуми и други пътни нарушения КАТ започна акция "Зима"
Граждански патрули в Мадрид ловят нашенски джебчии и ги изобличават в интернет Класическият им метод е да прикрият ръката си с дреха, докато измъкват портфейли от чанти или джобове Създателят на фалиралата турска борса за криптовалути се обеси в затвора Фарук Йозер излежаваше една от най-тежките присъди, издавани някога в Турция
Имотен спор взе 2 жертви и рани 15 души Трагедията се е разиграла на остров Крит Краставиците удариха 3,50 лв., но зелето държи цена - какво се случва със зеленчуците тази есен Производители отчитат високи разходи, а потребителите все по-рядко купуват за зимнина
Това е вкусът на детството - топи се в устата, а рецептата е по-лесна, отколкото изглежда Ето как се приготвя Поклонението пред Иван Тенев ще е днес в църквата „Свети Седмочисленици“ в София От 1980 г. той бе автор на текстове на поп и рок песни за някои от най-известните български изпълнители