Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Българска кухня комбинирана със средиземноморски елементи предлагат на първата вечеря "на сляпо" в Бургас

С оглед спецификата на вечерта, на разположение ще са асистенти, а храната ще е поднесена в подходящи порции
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Тайна вечеря, Бургас, Алея на славата, трето издание, известни хора
Вечерите на сляпо се превърнаха в традиция за големите мегаполиси. Там, те събират широка публика, която дружно слага специални затъмнени очила и се потапя в свят пълен с вкусове и аромати. Тези хора се хранят заедно - превръщайки този процес, без който човекът е невъзможен, не просто в едно обичайно похапване, а в истинско приключение - по-вкусно, пъстро, различно от обичайното. Дойде ред Бургас да влезе в групата на иноваторите, чупещи рамки и преодоляващи табута.

Първата за красивия морски град вечеря "на сляпо" ще се състои на 26 януари от 19:30 часа. Инициатор и домакин на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец. Ивентът е замислен като встъпителен от цяла вкусна поредица. Let’s Get PRIM: Тайна вечеря еп. 1: България е посветена на родната кухня и продукти, смело комбинирани със средиземноморски допълнения. Резултатът, определено си струва опитването.

Точно както в световните столици, на вечерта на Гранд Хотел и СПА Приморец, гостите ще приглушат максимално зрението си със специални маски. С оглед спецификата на вечерта, на разположение ще са асистенти, а храната ще е поднесена в подходящи порции.

Точното 4-степенно меню, организаторите умишлено пазят в тайна - на приключение, като на приключение. Затова и молбата им към всички смелчаци, които се  запишат за първата за Бургас вечеря на сляпо, е при резервация да споделят ако имат определени хранителни непоносимости, алергии, диети.

Храната е необходимост, но и изкуство. Подарете си я в нов приключенски формат, създаден за експериментатори, с вкус към различното и без страх да излязат от своята зона на комфорт.

Цена на куверт: 49.00 лева на човек.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg
Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден
19 000 младежи у нас са безработни 2 600 000 са без работа в ЕС Мразят ли се Валери Григоров и Папи Ханс? Изпълнителят на хита „Кекс“, заплаши на шега, че ще има убийство на дансинга
Европа - пазар номер едно на кокаин в света благодарение на балкански престъпници Изяснява се за къде е бил предназначен кокаинът Кой да почерпи днес Ирина била дъщеря на езичник, но тя призовавала за правата вяра
Верижна катастрофа затвори Прохода на Републиката За щастие, няма пострадали Нашенци пазаруват агнешко от Румъния Русенци традиционно си пазаруват от северната ни съседка
Спират пети блок на АЕЦ „Козлодуй” до средата на юни В рамките на всяко годишно презареждане ще се подменят по една четвърт от касетите в реактора Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Какви ястия да сложим на Великденската трапеза Празникът не може без десерт