Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Шеф Ивелин Кръстев: Първата вечеря "на сляпо" в Бургас е връщане към вкуса

Тайна вечеря епизод 1: България представя националната ни кухня и продукти, в нов прочит и стил
Ключови думи: Гранд Хотел и СПА Приморец, Бургас, Тайната вечеря, Алея на славата, трето издание, известни хора
26 януари е денят, в който Бургас ще има своята първа вечеря "на сляпо" – Тайна вечеря епизод 1: България. Домакин и организатор на събитието е единственият 5-звезден хотел в морския град - Гранд Хотел и СПА Приморец. Добре дошли са всички любопитни кулинарни приключенци, които искат да се върнат към изконния вкус на храната. Специални маски, задължителни за всеки гост на събитието, ще приглушат максимално светлините и ще оставят храната да нарисува своя картина от вкусове и аромати, несмущавана от визуални внушения. Персонални гид-асистенти, ще бъдат на разположение на гостите в изкушаващият кулинарен адвенчър. Стартът на събитието е в 19:30 часа.

Първият епизод на поредицата Тайни вечери "на сляпо" е посветен на България. За него, повече разказва шеф Ивелин Кръстев - главен готвач на Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец.

оследните години, в света на кулинарията твърде много се набляга на визията. С поредицата си вечери "на сляпо", ние ще докажем, че водещият доминант всъщност е и винаги ще бъде вкусът" - разказва шеф Кръстев.

"Реално, публиката на Запад е по-готова и отворена за подобни нестандартни експериментални събития. Затова и решихме да посветим първият епизод на поредицата на България. Така, вечерята ще е едновременно близка, но и непозната" - допълва изкусният кулинар.

После, повдига леко завесата към първото по рода си за Бургас събитие: "Не очаквайте традиционни неща. Тайна вечеря епизод 1: България представя националната ни кухня и продукти, в нов прочит и стил. Ще я поднесем в комбинация с ефектни акценти от средиземноморската кухня, които не доминират, а звучат в хармония и създават нови уникални вкусни комбинации. Храната е съобразена изцяло с изискващата лесна консумация концепция на вечерта. Степените на менюто са четири и няма да бъдат обявени предварително, за да останат изненада за  гостите. С оглед на този момент, молбата ни е ако има хора със специфични хранителни диети, алергии и предпочитания, те да ги споделят, когато правят своята резервация."

Разказва още. За това, колко е важен екипът, който стои не зад гърба ти, а до теб и работи неуморно с една единствена цел: доволният клиент.  За удовлетвореността от добре свършената работа, която идва след отличните отзиви от страна на хората, за чието кулинарно доволство се грижи Средиземноморски ресторант Салини. За кулинарното 7-степенно посрещане на Новата 2018 година, което предизвиква истинска еуфория у гостите на Гранд Хотел и СПА Приморец - много от които на 1 януари търсят шеф Кръстев за да споделят радостта си от превъзходното празнично меню - според тях, често пренебрегвано на подобни тържества, за сметка на развлекателната програма. В Гранд Хотел и СПА Приморец обаче, слабости и случайности няма. Тук всеки детайл е прецизно планиран и изработен и напаснат с другите в съвършено цяло, което гарантира винаги отличен престой в 5-звездното бижу на Бургас, във всеки един смисъл.

Шеф Ивелин Кръстев е отличен професионалист, с богати въображение, експериментаторски дух, познания и над 20-годишен опит в областта на кулинарията. Тя го води до Германия, Финландия и после обратно в Родината - но не в родната му Варна, а в Бургас. Тук, той впряга своите  знания и умения в Средиземноморски ресторант Салини. "За мен, храната е изкуство. Така я разбирам, така я усещам, така я създавам и поднасям на хората" - казва той, преди да потъне в царството, в което създава своята кулинарна магия - огромната подредена и изключително чиста кухня, където всеки човек и детайл тежат на точното си място.

Средиземноморски ресторант Салини, означава връщане към вкуса, комбиниран с изключителна визия. Тук, ще откриете не само елегантна, спокойна обстановка и отличен, ненатрапчив сервиз, но класни кулинарни изживявания. Защото шеф Кръстев и неговият екип не готвят - те създават изкуство - и най-голямата им удовлетвореност е вашето доволство.

Тайна вечеря епизод 1: България е събитие от концепцията Let's Get PRIM на Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя цели създаване на уникални преживявания в областта на кулинарията, културата, изкуството, музиката и други, за бургазлии и гостите на града.

Цена на куверт: 49.00  лева на човек.
За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg
Менюто е в 4 степени и е изненада за гостите. Поради това, моля, ако имате хранителни алергии, предпочитания, специфична диета, споделете я при резервацията.
МВР предотврати имотна измама за стотици хиляди лева в "Малинова долина" Нотариус сигнализирал за съмнителни документи, а проверка показала, че актът не фигурира в системата на Агенцията по вписванията "Форбс": Илон Мъск е първият човек с нетно богатство от над 600 млрд. долара Оценката на SpaceX почти се удвои, а Мъск задмина всички в историята с рекордно лично състояние
Коледната украса крие сериозни рискове за домашните любимци, предупреждават ветеринари Гирлянди, електрически лампички, токсични растения и храни водят до инциденти с любимци по празниците - специалистите съветват какво да избягваме След еврото: Цените на жилищата у нас ще скочат с до 10% още през 2026 година Брокери очакват умерено, но сигурно поскъпване на жилищата през следващите години, като водещи фактори са достъпните кредити и сравнително ниските цени спрямо Централна Европа
Пламен Константинов остава в Локомотив Новосибирск до 2028 година Бившият национален селекционер на България продължава успешната си работа в Русия България и още 7 страни обявиха Русия за най-голямата заплаха за сигурността в Европа На среща във Финландия премиерът в оставка Росен Желязков акцентира върху ролята на България за морската и екологичната сигурност в Черно море
Изискана рецепта с яйца и хайвер Семпло, но ефектно мезе, което комбинира яйца, майонеза и хайвер Пиян поляк намушка българка след скандал в апартамент в Германия 30-годишната жена е с тежки наранявания и е настанена в болница, нападателят е задържан, тестът му е отчел над 2 промила алкохол в кръвта
ЦСКА финализира втори трансфер преди Коледа - централен защитник от Португалия "Армейците" готвят втори удар на пазара след идването на Пиедраитани Цените на жилищата ще растат и през 2026 г., но с по-бавни темпове Анализатори виждат връзка между икономическия растеж и движението на цените в имотния сектор
Коледа издава изневерите: най-рисковото време за палавите съпрузи Психолози и адвокати обясняват защо именно по празниците лъжите най-често излизат наяве, а разводите зачестяват Светлините на Коледен Бургас събират фотографи и модели на празничния пл. "Тройката" Всеки от бранша – любител или професионалист, фотограф (видеограф), модел или UGC криейтър може да участва