Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

На 14-ти юли "1001 нощ" оживяват в Гранд Хотел и СПА Приморец

Разточителите вкусни изкушения ще са дело на Сибел Реджеб, инструктор по Османска кухня в кулинарно училище Food connection
Ключови думи: гранд хотел и спа приморец, бургас, сибел реджеб, османска кухня

Приказките от хиляда и една нощ са изживяване, познато на книголюбителите от цял свят. В тях оживяват Аладин и вълшебната лампа, Али Баба и разбойниците, Синдбад мореплавателя и още стотици герои. Те носят особената атмосфера на арабския свят, окичена с омайни девици, скъпоценности и пъстри приключения, облечена във витиеват изказ и екзотика във всякакъв формат.

Точно такава приказка с автентична атмосфера ще оживее в Гранд Хотел и СПА Приморец на 14-ти юли. С начало 19:30 часа, в лятната градина на Средиземноморски ресторант "Салини", ще стартира вечер, посветена на Анадолската кухня. Тя ще бъде представена със специално 4-степенно меню, дело на гост-готвач Сибел Реджеб. Загадъчност и аромат ще добави оригиналното наргиле, с богата палитра вкусове.

В приказките на Шехерезада пировете и гощавките са неизменна константа. Над тях се случват пъстри разкази и диалози. Дали ще вдъхновят и вас? Ако съдим от менюто, определено да. Вечерта ще стартира с цели три разядки. После ще продължи с топло предястие. След него ще премине в основно. Сладкият финиш на вечерта "Ориенталски бриз с Анадолска кухня" е задължителен и ще бъде руло с пълнеж от фурми.

Разточителите вкусни изкушения са дело на Сибел Реджеб. Талантливата дама е текущ инструктор по Османска кухня в кулинарно училище Food connection. Посещава Мишлен ресторантите по света в свободното си време, а в кулинарния си блог авторитетно коментира и менютата на авиокомпаниите. Освен това Сибел е част от журито на годишните награди "Ресторант на годината" на списание "Бакхус." Най-големият ѝ вдъхновител е дъщеря и Ясмин – носеща името на любимата на Аладин от едноименната приказка.

Несравнимо е усещането за ексклузивност и привилегированост, когато установиш, че някой ти доставя благини и екзотики от цял свят - музика, вкусове, многокомпонентни събития - точно тук, в Бургас, на брега на Черно море, сред зеленината на Морската градина и разкоша на Гранд Хотел и СПА Приморец. Различното на ръка разстояние - това са "Let's Get PRIM!" събитията на 5-звезното бургаско бижу. Поредната безупречна перла в колекцията е специалната вечер, посветена на загадъчния Ориент. Разбулете загадката на оригиналния вкус на Анадолската кухня със специалното меню на Сибел Реджеб и опитайте истинско наргиле, с богата палитра аромати.

Цена на куверт: 59.00 лева на човек.
Цената включва вечеря / 4-степенно меню / и наргиле.

За повече информация и резервации: +359 56 8 12345 | info@hotelprimoretz.bg
Бургаски ченгета закопчаха турчин с дрога Това се случи при проверка в апартамент в града Пламва голяма любов в "Ергенът"? Васил и Адриана са опасно близки...
Полицията с успешен обиск в Карнобат Сгащиха криминално проявен мъж с дрога  Катастрофа в Бургас, мъж е с мозъчно сътресение И двамата замесени шофьори са допуснали неточност
Интересно събитие в Царево Разработват се идейни архитектурни проекти Огнище на шарка по овце в България Определена е 3-километрова предпазна зона и 10-километрова наблюдавана зона в землището на село Капитан Андреево
Ще бъде ли избран нов папа днес? Конклавът взима ключово решение във Ватикана Остави наследство за 28 милиона евро Най-вероятно парите ще останат за малкия Беър
Опасно време в страната Очакват се градушки в Северна България и планините Спа с 53-години по-голям мъж и сподели, че... "Когато бяхме само аз и той, нещата бяха много по-нормални, отколкото хората предполагат", казва Холи Мадисън за връзката й с Хю Хефнър
Осъществяват спешен ход Милов и Новиков свикват извънреден брифинг Забърка се в скандал Напи се жестоко, може би заради изпадането