Вашият сигнал Връзка с Флагман
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg

Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Mайсторът на японската кухня шеф Михалчев изкушава бургазлии с източни специалитети

Кулинарният гуру, нашумял с журирането си в телевизионния формат "MasterChef," ще приготви за бургазлии специално 6-степенно меню с главен герой морските изкушения
Ключови думи: мастър, шеф, готвач, известен, бургас, празник, никулден, петър, михалчев, гуру, кулинарен, меню
Тази година вкусът на празника на Бургас ще е различен. Ръкави ще запретне и ще се впусне в кулинарни виртуозни изпълнения, не кой да е, а най-големият майстор на японска кухня у нас - шеф Петър Михалчев.

Кулинарният гуру, нашумял с журирането си в телевизионния формат "MasterChef," ще приготви за бургазлии специално 6-степенно меню с главен герой морските изкушения. Пригответе се за цяла палитра екзотични вкусове - миди Сен Жак, японски омлет, нудли и крем от зелен чай, трюфел, лотос... Истински кулинарен парад от страната на изгряващото слънце, ще предложи шеф Михалчев на гостите на Гранд Хотел и СПА "Приморец".


1990 е годината, в която Петър Михалчев открива своето поприще - кулинарията. 9 години по-късно, вече е начело на изискан френски ресторант. 2005 година заминава на обучение за суши майстор в Япония, където се влюбва безвъзвратно в местната кухня. Носи я със себе си в Българияпрез 2011 година открива един от най-добрите японски ресторанти у нас - Miyabi. Любител на бързите скорости и пистови мотори и любител градинар, отглеждащ сам бонсай и собствена реколта уасаби корен. Най-прецизният член на журито в "MasterChef" е глътка свеж, екзотичен въздух за бургаската кулинарна сцена.

Отворете сетивата си за духа на Япония и нейната автентична кухня. Независимо, дали сте почитател на източната култура и ястия или пък просто искате различен Никулден, Гранд Хотел и СПА "Приморец" е изборът, с който, както винаги, няма да сбъркате - 6 декември, Средиземноморски ресторант "Салини" от 19:30 часа. Цена на куверт: 69.00 лева на човек.

За информация и резервации: +359 568 12345; Email: [email protected]
Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Нещо неприятно се случи с тази естрадна легенда Апаши разбили апартамента на 85-годишната певица и свили всичките ѝ ценности
Вече не съм мамино синче номер едно, хвали се Сашо Кадиев Изместиха ме, детронираха ме,  Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия
Как Капките се превърнаха в най-успешния тв формат в България 11000 души изгледаха на живо финала на шоуто за имитации, милиони бяха пред малките екрани  Свиреп крадец се завърна тайно в България под чужда самоличност Според думите на запознати, Иван Турчина се укрива от органите на реда във Варна, в къща в квартал „Виница“, предоставена му за ползване от морския престъпен авторитет Николай Тошев – Чирпанския
Български университет затваря утре в знак на протест Служителите искат увеличение на заплатите Президентът на РСМ се възхити от българската опера Силяновска предизвика скандал с това, че отказва да нарича страната с международно признатото ѝ име, а използва само Македония, на което България и Гърция реагираха остро
Къде отлетяха Цветанка Ризова и любимия й Двамата бяха засечени с куфарите на Терминал 2 Шопската салата поевтинява, поскъпват млечните продукти Индексът на тържищните цени (ИТЦ), който отразява движението на цените на хранителните стоки на едро у нас, през седмицата се повиши с 1,25 на сто
От Русе до Истанбул: Вижте българката, която е сред най-популярните актриси в Турция (ВИДЕО) „След 9 сериала и един игрален филм – може да се каже, че имам хубава кариера”, признава Гюлсим Али Теорията на Юнг: Защо сънуваме кошмари, бивши и секс Какво ни подсказват нашите сънища