×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Черен петък: Треска за евтиния в Техномаркет напук на беднотията, бургазлии купуват плазмени телевизори на кило (СНИМКИ)


Черен петък: Треска за евтиния в Техномаркет напук на беднотията, бургазлии купуват плазмени телевизори на кило (СНИМКИ)
Опашките в 10.30 часа днес се виеха от края на магазина, някои по-заможни бяха награбили повече по два или три телевизора
11 Април 2014, Петък, 09:08 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Женя ГАЙТАНДЖИЕВА и Иван КОЛЕВ

Опашките пред касите са невиждани, някои от клиентите са натоварени с по 3-4 телевизора


Треска за евтиния накара стотици бургазлии да луднат от ранни зори и да се насочат към най-близкия „Техномаркет” в техния район. Днес веригата с магазини за техника обяви „Черен петък” - над 1000 продукта от всички категории са намалени с до 50%. Още от 8.00 часа десетки се тълпяха пред най-големия търговски обект на компанията, в близост до мол „Бургас Плаза”, където е и най-заредено. 9.30 часа, когато вратите на магазина бяха отворени, настървените за покупки бургазлии нападнаха рафтовете. В сектора за телевизори стълпотворението бе както в години на соца.  Плазмите се грабеха като топъл хляб, а продавачите не смогваха да зареждат с нови от складовете.

По проверка на Флагман.бг намаленията на повечето модели не надхвърляха 10%. Опашката пред всяка каса беше повече от 200 метра. Някои от хората бяха награбили по 2,3 или 4 телевизора от всички възможни размери.

Според официалната брошура на веригата Samsung с 3D очила от 32 инча е намален от 1179 на 699 лева. Този модел не беше в наличност към 10.30 часа днес. Продаваха се по големите телевизори със същите функции от 1379 лв. на 1099 лв. за 40 инча и от 2999 лв. на 2199 лв. за 55 инча.
Едни от най-оборотните плазми бяха на марката NEO за 180 лева.

Голяма част от клиентите купуваха техниката на изплащане. На втория етаж на магазина, където се намират представителства на всички лизингови компании, бяха също пълни с клиенти. Имаше и
Опашките в 10.30 часа се виеха от края на магазина, някои бяха награбили повече по два или три телевизора






Още от 8.00 часа десетки се тълпяха пред най-големия търговски обект на компанията в Бургас




Паркингът пред магазина е пълен още от ранни зори

В категории: Бизнес


13
Коментара по темата
13.
pishman sofiqnkata
13.04.2014 15:10:12
1
3
Sofiqnkeee, ako imashe i edin dekar more v dvora si v nqkoe montansko selo (v koeto podoizram,che jiveesh vsyshnost) sigurno shteshe da imash 2 chifta...... Tolkova si smeshna i jalka,che chak syjalqvam,che si eksploatiram krasivite provincialni prysti po klaviaturata. No go pravq samo i edinstveno za da ti potvyrdq oshte vednaj kazanoto ot horata predi men- da, typa si, zabludena si i jalka si :*
12.
...
12.04.2014 22:19:53
0
2
Много калпаво написана статия.Уж намаленията не надхвърляли 10 % , а по-долу първия пример е от цена 1179 ->> 699
11.
tv
12.04.2014 10:25:23
2
5
Телевизорите, които се продават в момента са LED или в по-лошия случай LCD, а не плазма. Доста тъпо е да наричаш всеки телевизор без кинескоп - плазма.
10.
BSKS
12.04.2014 09:08:18
2
2
Ama kakwo kato si ot Sofiq?!?!? Tozi fakt te prawi neshto poweche ot nas li???? Jiwei si w glupawata Sofiq, kudeto ot awtomobilni gazowe i milion narod ne mojesh i dux da si poemesh... i zatowa kato stane wupros sus was za more skachate kolko mnogo iskate da ste tuka... prostotiqta ne kaca na wseki... jiwei si sus zdrawe, to i bez towa kolkoto po- prost si, tolkowa po- shtastliw shte si.. a ot teb prostotiqta se lee kato oktomwriiski dujd.. ;)
9.
Nqma Znachenie
11.04.2014 22:55:35
8
6
Nai mnogo mrazq tapite Sofianci
8.
morence
11.04.2014 21:52:10
4
6
4ak magistrali si napravihte 4e po barzo da idvate na more
7.
Чичо Ицо
11.04.2014 20:55:27
4
1
Одил съм насекъде
6.
Космонавтка
11.04.2014 20:05:18
2
9
Тя горката софиянка не е чувала за плазма милата. Още на кинескопа от баба си кара и си мисли, че има телевизор.
Глупав агресивен народ ей.
5.
софиянка, друг път
11.04.2014 19:19:12
9
21
че вие "големите" софиянци телевизори не купувате ли или цяла година събирате за моренце(което е на 5 мин пеша от вкъщи)?!
4.
Бургазлийка
11.04.2014 17:32:27
6
24
ама "софиянката" ти много си проста бе,кой знае от кое село ДО софия си,дълбока провинция
майка ти тъпа да.....
3.
Софиянката
11.04.2014 17:18:42
33
9
боже божее селяндури бургаски,хората стьпиха на други планети а вие още телевизори купувате....
2.
Ожи
11.04.2014 15:21:56
11
10
Селяните прости дошли са ни на гости.....и световното иде все пак
1.
т
11.04.2014 14:27:18
5
4
А вие какво си купихте :))?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори