×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петко спал с 250 жени, но винаги е обичал Мария Игнатова


Петко спал с 250 жени, но винаги е обичал Мария Игнатова
Над 250 жени са минали през леглото на един от най-желаните столични ергени Петко Димитров
31 Март 2013, Неделя, 08:01 ч.

Последно клюката свързваше Димитров с партньорката му от „Денсинг старс“ Яна Акимова

Над 250 жени са минали през леглото на един от най-желаните столични ергени Петко Димитров, пише HotArena.net. Въпреки това видния бизнесмен продължава да обича Мария Игнатова.

Последно светската клюка свързваше Димитров с партньорката му от „Денсинг старс“ Яна Акимова. Според хора от екипа на риалити формата спряганата за официално гадже на певеца Орлин красавица не е останала безразлична към закачките на клубния бос.

Наскоро двамата са засечени да си купуват бонбони и дъвки на бензиностанция, която е в непосредствена близост до един от основните входове за столичния кв. „Горна Баня". Там Петко има собствен палат, който е бил посещаван от не една или две оборотни гърли, успели да му спечелят вниманието. Интересното е, че Петко с характерния си непукизъм признава, че си пада по Яна.

„Разбира се, че нещо ми трепва, когато съм близо до Яна. Ако не беше така, щях да отида на доктор с ясната идея, че нещо ми има на главата. Страхотен екип сме двамата", твърди босът на една от най-големите чалготеки в София.

Сегашната му задявка с красивата професионална танцьорка явно съвсем е разнежила Петко и най-изненадващо преди дни той се обясни в любов на бившата си жена Мария Игнатова. Двамата живеят точно една година като щастливо семейство, създават сина си Виктор и след това се разделят.

Малко по-късно Мария се кротва в обятията на актьора Димитър Рачков. И до днес продължава да се разказва историята, че малко след началото на връзката си с Мария, Рачков получил кошница с цветя от Петко и бележка със следния поздрав: „Честито, сега ти ще трябва да плащаш по 10 бона на месец за Мария". Никоя от двете страни досега не се е наемала да коментира дали наистина тази любопитна история е истина или е плод на развинтено въображение. Факт е, че през годините Петко не спира да твърди, че двамата с актрисата от „Пълна лудница" са се разделили като приятели.

„Направихме грешка, че се оженихме само след 5-6 месеца съвместен живот. След това много бързо осъзнахме, че имаме различни разбирания за живота. И двамата бяхме на мнение, че повече няма смисъл да се опитваме да се правим на примерни съпрузи. Разделихме се напълно нормално и правим всичко възможно нищо да не липсва на сина ни", споделя тогава Петко, а после прави и своето шокиращо признание: „Винаги съм обичал Мария. Тя е жената, която ме дари с най-хубавите ми мигове и с детето, което обичам с цялото си сърце".

Любовните му признания със сигурност не са се харесали на Димитър Рачков, който сега има привилегията да топли красивата блондинка в студените нощи, но на Петко едва ли му пука. Винаги е говорел каквото мисли и не се страхува да влиза в далеч по-опасни конфронтации.

„Израснах в квартал „Люлин” и оттам взех едно специално образование как да се справям с житейските препятствия. Късметът ми беше, че не реших да работя по специалността си и се насочих към бизнеса с нощните забавления. Първо бях обикновен охранител на входа, след това лична охрана на Слави Бинев, после управител на заведение, а сега съм собственик. Всичко сам си постигнах в живота", твърди Петко, който съжалява, че баща му не е успял да види неговото издигане към върха. Татко му умира внезапно точно когато Петко се е уволнил от казармата. Трагичният край на единия му родител съвсем естествено преобръща живота му.

„Изведнъж осъзнах, че вече аз трябва да се грижа за прехраната на семейството. Майка ми работеше като инженер, но заплатата й не стигаше за никъде. През деня учех, а през нощта караха такси. Хващал се на какви ли не работи, само и само да имам пари в джоба. Сега живея нашироко, но не съм се самозабравил, спомням си откъде съм тръгнал", разказва Петко, който учудващо за приятелите си се задържа доста дълго с една и съща жена.

По-близките му дори вече говореха за евентуален брак на бизнесмена с дъщерята на Николай Гигов — Ели. Двамата най-изненадващо се разделиха в началото на миналата година. Официалната причина беше, че Ели отиде да работи в Европарламента, но според запознати с техните отношения, двамата просто осъзнали, че повече няма какво да си дадат един на друг.

„Всеки ден се чуваме с Ели. Приятно е да останеш приятел с твое бивше гадже, а не да се разделите със скандал и повече никога да не се погледнете. Мога да твърдя, че няма жена, която да ме е намразила, след като сме прекратили интимните си отношения", категоричен е Петко Димитров.

Завистниците му от години броят дамите, с които е бил. Според думите на самия Петко, бройката е твърде голяма–над 250. С малко от тях обаче е бил за повече от веднъж. Казва, че специалните жени в живота му се броят на пръстите на двете му ръце. Това са общо - взето всичките му връзки с популярни жени – Мария Игнатова, Преслава, Ели Гигова…

Той доста дълго време се чуди дали да приеме предложението да влезе в шоуто за танцуващи звезди. Преди това един месец е на почивка на топло и екзотично място, където събира солиден тен. Щом каца на летището телефонът му звъни и продуцентът Радо Тушев го притиска да се съгласи на офертата.

„Единственият ми проблем е, че се обади коляното ми. Преди време скъсах кръстни връзки на футбол, а спортистите знаят колко е тежка тази травма. Сега тренирам със специална лепенка, а Янчето ме щади малко повече. Страхотна сладуранът е", не пропуска за пореден път да подскаже накъде е насочил вниманието си Петко, пише „Всеки ден“.


В категории: Лайфстайл


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори