×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Маргарита Михнева бяга от България: Тук положението е страшно!


Маргарита Михнева бяга от България: Тук положението е страшно!
В България истинската журналистика умира, смята ветеранката
17 Април 2016, Неделя, 22:01 ч.

За 40 години стаж вземам пенсия под 200 лева, жали се журналистката

 Маргарита Михнева смята да прекара старините си извън България. Скандалната журналистка стяга багажа си и ще се премести при дъщеря си Неда в Швейцария.

Напоследък Маргарита ходела поне веднъж в месеца до Женева за по 3-4 дни, а вече смятала да се премести там за постоянно. В Швейцария щерка й работи в един от елитните колежи, пише "Уикенд".

Неда поканила майка си да остане при нея и Михнева смята да се възползва от предложението.

„Тук положението е страшно! Държавата затъва от ден на ден, никой не пита професионалистите за нищо. Пенсията ми е под 200 лева, най-вероятно сега ще ми дадат и надбавка за Великден. Уморих се, имам близо 40 години трудов стаж, а накрая си броя стотинките. Срам и позор - дъщеря ми да ме храни”, потресена е тв легендата.

Напоследък Маргарита отказва да гостува и в тв предавания. Намира, че нивото на колегите й е доста ниско.

„Търсят се непрекъснато евтини скандали и сблъсъци, на никого не му се работи задълбочено. Журналистическата професия е къртовска и упорита работа, а не да се фръцкаш с микрофона и да си мислиш, че си велик”, смята ветеранката на разследванията.

В категории: Животът


27
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 0
27
Коментара по темата
27.
ноунейм
20.04.2016 00:41:26
0
1
А за Швейцария никак не е уместно да се изказват хора,които някак си са изпълзяли от мизерията на "селския хоремаг",озовали са се като в щастлив филм в някой швейцарски град,поохарчили са се 4,50 Евро за едно кафе,и вече видите ли било "скъпо и тъпо".Да,за цървула винаги ще е скъпо и тъпо,защото от цървула скъп мокасин никога няма да стане.Все едно свинята да я сложиш на килим ,и тя да се почувства щастлива...Швейцария е класи пред Германия и Англия.Тя е нещо специално.Дори поради факта,че швейцарския франк е валутата,която продължава да бъде с най високо златно обезпечение.Дори поради гражданското общество в Швейцария и швейцарската демокрация.Дори поради това ,че даже и Америка трудно може да им повлияе.Те са особена държава,на която много други само могат благородно да завиждат.Който е видял Женева ,или Люцерн,или Цюрих( но не за едно кафе),добре знае ,за какво става дума.
26.
ноунейм
20.04.2016 00:30:29
0
1
Не така ,че няма закони.Напротив,има закони в България,и то добре написани.За пример веднага давам това,че Българското гражданско право е отражение на Немския граждански кодекс.Та закони има,само че няма морал.Закони има,но има стотици хиляди души,които не желаят,не им харесва,и нямат намерение да ги спазват.Всъщност това е неолиберализма в нашия български вариант.И в комбинация с идиотската ни народо- психология става пагубно.А закони има,и то добре написани.Само че кой да ги спазва,когато заплатата на един съдия с 20 годишен стаж в България е под 2000 лв,а на негов начинаещ колега в Западна Европа(да не казваме Германия,че вече се изтърка ) е 4000 евро чисто без данъка,а след няколко години стаж е над 10 000 евро.Та българския съдия чака с нетръпение престъпника,ама не за да го осъди,а за да получи от него Мерцедес,БМВ,или къща.А германския съдия чака престъпника,за да го прати там където му е мястото,и чак тогава сам от заплатата си да си купи нова,но не така скъпа кола,просто защото си е свършил работата ,която се изразява във вярна служба към обществото.
25.
тя не се казва Михнева
19.04.2016 00:18:57
1
0
а Димитрова.Не спазва решението на съда,според което няма право да носи фамилията на бившия си съпруг.А се оплаква,че било страшно положението...Ами страшно ще е ,като не се спазват законите.
24.
22-ри,
18.04.2016 07:03:02
1
7
не ти се говори за физическо изчезване на българите, а за претопяването им в БЪЛГАРСКИЯ турско-цигански етнос! Стига с този великошовинизъм на един известен професор Б.Д., който се е скъсвал да обира артефакти от археологическите ни и други обекти и да ги продава, разбира се, за своя полза, но не спира да ни величае като най-това, най-онова, най-трето и четвърто. А то от България нищо не остана, няма я никъде в европейската СЪВРЕМЕННА ЦИВИЛИЗОВАНОСТ с най-бедното, най-болното, вече и доста ниско образовано, най-лошо управлявано, най-окрадено население! Много правилно го е казал №16 - не ни стига всичко, ами и ПРОДЪЛЖАВАМЕ да я караме така! Аман в тези форуми от ненормалници, които не се включват за конструктивен диалог, а да си изливат простотията и да си чешат егото...между краката!Какви други могат да бъдат нещастниците, които отричат с палец надолу толкова вярните и болезнени истини, изказвани от други, сериозни, мислещи и болеещи за общото ни бъдеще хора?
23.
Бургас
18.04.2016 00:45:19
0
7
Швейцария е най- богатата държава. От месец юни 2016 отпадат ограниченията за работа в Швейцария за българи и румънци.
22.
Важно!!!
17.04.2016 22:05:13
9
6
До 20: една свободна Европейска държава никога няма да изчезне освен ако не е атакувана отвън.
Много царства са вещаели края на траките и на Българите, а те самите са произлязли от нас. Славяни и германци са излязли от траки. Ние сме траките. Ние сме основата на Европа. Ние сме безсмъртни. Нека да се развиваме! Имигранти от славянството и от Запада ще почнат да прииждат. Тез земи красиво пусти никога няма да останат.


Най опасни във момента са Москва и мигрантите.
21.
До 17
17.04.2016 22:04:08
2
14
Тъпак си ти! Сега има книги "Как да я изчукаш отзад", "Как да сготвиш имамбаялдъ", "Как да си увеличим пениса", "Как да станем милионери", но никой не е станал милионер, освен мошениците.
Останалата литература е шпионски романи с много кръв и розови сапунки с много секс.
Едно време издаваха цялата световна класика, сега целия световен комерсиален боклук!
20.
ноунейм
17.04.2016 21:57:31
0
8
До 17:Дано да се окажеш прав и да съм много "прост",а ти прекалено умен.Само че да ти кажа какво бъдеще очаква България,ако нещата продължават по този начин.От около 6 000 000 население в идните между 7-8 години ще останат не повече от 4 000 000,от които минимум 40 процента ще са застаряващи.Ще има тройно повишена раждаемост при циагнския етнос,ще се разхождаш ти или децата ти сред цигани и емигранти,ще ти се наложи най-вероятно 50 -60 процента от услугите ,които ти се налагат да ги изпълняват цигани.Например ако ти е необходим медицински преглед ще трябва да посетиш накой "ромски" лекар.А не забравяш ,че те са неграмотни и няма как да влезат адекватно в гражданския оборот,ако знаеш въобще какво означава това понятие.И тогава ще се надяваш на така наречените инвестиции,които всъщност са някакви относителни финансови траншове от различни държави,които се в аванс откраднати и изплюскани...
19.
До 18
17.04.2016 21:53:27
8
4
До 18: да си виждал книги за инвестиции, за маркетинг, рекламни технологии, за логистическа достробужия, за предприемачество, за борсата, за банките? А? Нямаше никакви книги за бизнес и за парите. Имаше само книги за роби да ги лъжем от Москва че имат нещо конкуретно. Нито едно от нашите предприятия не можеше да се конкурира на свободния пазар защото нямаше собственици, нямаше частна собственост! Тъпак!
18.
До 17
17.04.2016 21:44:16
4
16
Какви книги са забранили комунистите, че не се сещам? Каква индустрия? Тогава беше пълно с библиотеки, заводи, комбинати. Сега е пълна пустиня. Тогава библиотеките бяха пълни с книги, а като излезеше нова, пред книжарниците ставаха опашки. Сега никой не чете. Само лае по форумите.
17.
раковски
17.04.2016 21:39:11
12
3
До 16: много си прост. Султана и комунистите бяха забранили книгите (бизнес и индустрия) --- но това е само минало. Бъдещето е в България.
16.
ноунейм
17.04.2016 21:37:04
2
17
Нищо няма да наредим.Най-много да се доподредим."Майната и на Швейцария" може да каже само някой,който е ходил в най-добрия случай до Павликени.Тоест някой невежа.Докато сме такава говорилня,и търпим всичко,което става в България,което означава от така наречените политици,до последния изрод на улицата,който само защото е в лошо настроение пребива някой човек ,можем само да си мечтаем да сме като Швейцария.Ама ако само с мечти човек можеше да си оправи живота...Най-лошата ни характеристика е една:Колосална простотия.От там идват всичките ни злини.Егоизъм.Повечето българи сме големи егоисти,и съответно не можем да видим по -надалече от носа си.Мислим си,че сме номер едно,а нямаме никакво покритие.Нямаме никакъв принос в областта на световната наука,култура и изкуство.Всичко сме откраднали,и по-лошото ,готвим се така да я караме завинаги.Знам ,че на повечето това няма да ви хареса никак като мнение,но това е гадната истина...Всички говорим срещу политиците.Всички обаче ги търпим,и ако утре заемем тяхните места ще станем по извратени крадци от тях!Още по невидели и ненаситни.Ще ги надминем....
15.
КУРТИ
17.04.2016 21:12:10
1
4
ЧОВЕКА С МНОГОТО ИМЕНА Е ПРАВ .....АКО СИ НАРЕДИМ ДЪРЖАВАТА ........ СТОЙ СИ СТОЙЧО В БЪЛГАРИЯ .....МАЙНАТА И НА ШВЕЙЦАРИЯ.......
14.
дзеро
17.04.2016 21:05:33
0
10
Някакъв малоумник,който са го таковали...тъмни ислямисти и косовски цигани.. в тоалетна на гарата в Женева пише едни и същи глупости!Я бегай в циганската махала да видиш колко е хубаво в Бг.!Олигофрен!
13.
Важно!!!
17.04.2016 20:47:31
11
5
Бил съм в Цюрих пре юни и юли, само валеше и беше студено.
Забрави. Скъпотия тъпотия, нито може някой да си позволи да седне на салатка отвън, нищо.
12.
Руско гето
17.04.2016 20:45:48
17
4
Във България платеното майчинство е 2 години, а във Швейцария - почти нищо. Един вид ---- има неща които не са ясни на много заблудени хора. България е бъдещето.
11.
Нина
17.04.2016 20:37:37
4
11
Какъв е този малоумник, който пише едни и същи глупости под различни имена?
10.
Явор
17.04.2016 20:35:37
14
6
Гарата на Женева е пълна със черни просяци, тъмни ислямисти и косовски цигани, дори ти е неудобно да се спреш да си купиш нещо за хапване. Остави ти приказки от миналото. Бъдещето е тук.
9.
Тя ви казва истината,
17.04.2016 20:34:44
2
22
вади ви очите с това ,което преживявате - вие, децата ви , родителите ви, а вместо да се замислите, пак плюете! Не разбрахте ли, че точно тази вечна злоба, това повсеместно отрицание и отказ от сдружаване в името на важните неща ни държат в най-дълбоката дупка, каквато някъде съществува! Не виждате ли корупцията, не чувате ли че чак "вождът ни" беше принуден да твърди: във всички МИНИСТЕРСТВА!!! се краде, не виждате ли накъде гледа съдът, който не се трогва нито от пребити хора за един клаксон, нито от прегазено бебе в количка, нито прибира подвизаващи се на свобода многократно осъдени убийци и др., че по темата пак Михнева ви е в устите!Права е жената, щом може, да се спасява и да забрави въобще, че е българка и е живяла тук!Защото България не е за нея, за мен, за вас - тя е на властимащите, които през ден ни сурвакат с поредното увеличение на поредните цени! И най-нагло, по всички медии, дежурната Л.Павлова си изпява "аргументите": навсякъде е по-скъпо от тук,цените ни не са вдигани години наред, като не ви харесва, не си купувайте/винетки-б.а./- никой не ви задължава, "имате право на избор"и т.н. и т.н. Едва хрумнал им някой начин за дране на кожи: и на минутата го въвеждат без да им пука какво мисли народът и може ли да плаща при тези ниски заплати и неиднексираните пенсии - например местните данъци и такси, цените на билетите в Сф и много други. Пари им трябват! Как иначе ще се реят по света за този, дето духа, ще си изписват бонуси към заплатите, ще залъгват електората с избор на "нови" /кажи го направо наши/ фирми за обществените поръчки... Позор!Не в Европа, в света няма овчедушие като нашето! Чак и македонците скочиха срещу регреса, само ние се носим по течението - ни чули, ни видяли... И плюем от място!
8.
Истината
17.04.2016 20:19:42
15
6
Поне във България няма черни Африканци, черни бедняци и косовски цигани да обикалят парковете както във Женева, където от мръсотия вече не може да се трае. А пък една кола е $4.50! Да го духат!
България е бъдещето!
7.
Тъпако!
17.04.2016 20:19:13
5
14
Даже не знаеш коя е Маргарита Михнева! Какво била написала. О, свещена простота!
6.
уф
17.04.2016 20:16:48
7
5
Само ще ви кажа че във Швейцария няма слънце и вали до Август. Хората ходят до Август със яке. Ще го търси Бургаския климат ще намери едни сиви мрачни небеса и хубави планини.
Няма по хубаво от Балканите като природа. Само от Франция надолу и от Италия може да се равнява.
Швейцария е един хотел за богати във който средния човек е никой.
Ще се натисках там, ама богатите малко по малко ще се местят във България където ще имат много по голяма далавера.
5.
FREE BULGARIA
17.04.2016 20:13:02
15
2
Всеки месец ходела до Швейцария по $200 билета това прави $2400 на година. Я да видим колко ще издържи там едно билетче за автобуса по $4.
И като гледам колко глупаво прави изречения за какво говорим.

Ако се беше борила повече срещу комунизма и неправдата сега по лесно щяхме да направим прехода.

Но какво да ги правиш --- всико голям го вади --- истинските хора ще се върнат тук. Източна Европа е бъдещето защото не е засипана от мангали и мигранти.
4.
Важно!!!
17.04.2016 20:01:22
16
4
После като почнат да се наливат капиталите във БГ ще го духа.
Тука е новата Швейцария.
3.
друга тема
17.04.2016 19:56:37
20
3
Никой не я кара да става журналистка. Поне да беше написала нещо което трябва на хората. Много ми са ясни такива тъпачки, само се оплакват.
Във Швейцария едно кафе е $6 един сандвич е към $12, да видим как ще кара ---- ще се върне на село веднага!!!!!

Има програмисти и инжинери във БГ правят по $4000 на месец. Съжалявам че тази жена не е правила нещо такова. Ако си мисли ме журналистите във Швейцария имат по надъхан живот ---- жестоко се лъже.
2.
Михнева-за пари всичко прайм
17.04.2016 19:55:30
18
7
Дъртата чанта се прави на бедна.С какви пари дъщеря ти учи в Швейцария?Той и Перата много искаше да учи там ,ама не му стигнаха парите.
1.
....
17.04.2016 19:49:57
1
19
Така е...... подигравка !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Верижна катастрофа затапи бул.“Тодор Александров“ в Бургас Инцидентът стана преди около час Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Криминалист хвали полицаите в Пловдив за задържането на Караджов, бил високорисков Дори да не е виновен за смъртта на родителите си, е закоравял до такава степен, че може лесно да премине границата, коментира Иван Савов
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори