×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Патриотът Динко Вълев: Не ми пука от мишките на Български хелзинкски комитет, нахъсват ме повече


Патриотът Динко Вълев: Не ми пука от мишките на Български хелзинкски комитет, нахъсват ме повече
„Ислямска държава“ дава 4 000 долара за главата ми, каза Динко Вълев. Излагация е полицията да ме вика на разпит, подчерта той.
25 Март 2016, Петък, 15:23 ч.

Ако пак хвана престъпници на границата, даже и бой ще ядат, закани се ямболлията, който е призован за разпит в Бургас

Голяма излагация е да ме викат на разпит и да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи. Това каза в интервю за бТВ Динко Вълев, който стана известен като мъжът, който лови мигранти на границата с АТВ-то си.
Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, подчерта патриотът от Ямбол. Той се определя като човек, който се е опитал да направи добро за държавата. „И сега да се случи, пак бих го направил”, допълни той.
Запитан какво мисли за заведеното обвинение, ямболлията обяви Българския хелзинкски комитет за „мишки”, за които „не му пука”. „Аз съм се защитил, а те ме обвиняват”, уточни той.
Кажи на тези мишки, които са написали това писмо, че са пълни отрепки и не ми пука от тях, заяви Динко. Той показа призовката за разпит и подчерта, че се гордее от това, че е защитил България, като е спрял 11 престъпници, нахлули на наша земя. Ако това се случи пак, даже и бой ще ядат, закани се той.
Скоро намерих информация от някакъв арабски свят, че „Ислямска държава“ дава 4 000 долара за главата ми, каза още Динко Вълев. Той призова всички негови съмишленици да го подкрепят днес, когато е призован на разпит в полицията в Бургас.

В категории: Животът


Автор
11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Patriot
29.11.2016 13:41:40
0
0
Оставете човека на мира бе професори толерасти
10.
do acerman
26.03.2016 09:13:05
0
0
sq da ti kaja neshto bejancite neiskat da stoqt i 1 den tuka zashtoto e mizeriq te samo preminavat i tva e otdelno nesme mishena za teroristi daje kogato imashe atentat v sarafovo beshe sreshtu izraelski turisti i togava zagina 1 turchin shofior tva beshe !
9.
acerman
26.03.2016 06:48:36
0
0
Чува ли ли сте лафа “АЛЛАХ АКБАР“ ? Като чуете някой, близо до вас да го произнася - ЖАЛНА ВИ МАЙКА; май ще тичате като изоглАвени и ще пискате да дойде тоя ПИЧ да помогне. Вместо да си вдигнете задниците и да спрем заедно тази “бежанска напаст“ вие си седите удобно настанени пред телевизорите и зяпате ТУРСКО-ИНДИЙСКИ сериали по цял ден. Интересно, аконякой от тези “НЕЩАСТНИ МИГРАНТИ“ дойде да ви клъцне главата, както показаха, че го правят , КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ?
8.
selqnina
25.03.2016 21:47:33
2
6
kakav geroi e toq byhal ? Vie za choeveshki prava ne ste li chuvali ? to utre shte tragne vseki vtori se prai na policai da razdava pravosadie , taka nemoje ! Dinko e lajec v parvoto mu avttorsko klipche mnogo qsno kazva i gi zaplashva da gi trepe ,a sega te go napadnali toi zashtitaval darjavata tolkova e smeshen toq :) i tqhnata selska yambolska tv dava intervuta se misli za zvezda basi palqchoto toq! Kato gledam tva ne e protest 20 dushi nekvi izgarmeli babki shto ne se sabra polovin burgas i jambol da go zashtiti zashtoto horata ne pasat treva :)
7.
12
25.03.2016 19:31:52
4
5
Нали са "мишки" и не му пука, що рева тогава да го защитаваме с протест.
Май му хареса да го дават по "телевизора", пък за какво е , няма значение.
6.
pomorie
25.03.2016 17:43:17
4
3
До у боклук..ей Тъпанари такива тоя екземпляр и два живота да имаш неможеш да му стигнеш парите боли го кур* кво мислят тъпацикато теб
5.
ggggggg
25.03.2016 16:44:25
1
3
на скоро гледах по тв-то доброволци да гасят пожари - защо да няма доброволци граничари

има и кмет като ходил на лов хванал бежанци - и този ходи на лов, за гъби, да се любува на природата
4.
жалка картинка
25.03.2016 14:41:27
12
12
На прост циганин и див ямболски селяк дай им трибуна и гледай сейр !
3.
Рибаря
25.03.2016 13:06:12
6
15
Тоя е във филма :) :) :)
2.
Мишока
25.03.2016 12:59:52
9
11
Ми кажи му да знай кат си много умен с iq на балон
1.
У боклук
25.03.2016 12:50:39
14
15
Тоз екземпляр, с IQ на амеба дори не предполага какво го чака.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Две партии са поискали от ЦИК да заличи регистрациите им за изборите Днес следобед ЦИК ще се произнесе по тези заявления
Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори