×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Майката на бившия шампион по мотокрос Николай Колев от Айтос: Още не знаем защо е задържан


Майката на бившия шампион по мотокрос Николай Колев от Айтос: Още не знаем защо е задържан
Днес той е бил показно задържан в центъра на Айтос
22 Март 2016, Вторник, 10:10 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: фейсбук

Близките твърдят, че Николай бил почтено момче и не заслужавал показно да бъде отведен от полиция


Синът ми се намира в полицията в Айтос. Не знаем какво се е случил. Все още е вътре. Той е почтено момче и не допускам да е извършил нещо нередно. Това заяви пред Флагман.Бг майката на задържания в РУП-Айтос бивш шампион по мотокрос Николай Колев (24 г.) - Мира Колева.

Днес той е бил показно задържан в центъра на Айтос, след което е последвало претърсване на автомобила, с който се е придвижвал (ВИЖ ТУК). Свидетели на акцията на МВР са станали десетки.
Госпожа Колева поясни, че съпругът й Диян Колев винаги се е занимавал само с автотенекеджийство и никога не е бил състезател по мотокрос, въпреки че е бил личен треньор на сина им.

Все още не е потвърдено дали задържането на айтозлията и претърсването на автомобила е свързано със сигнал за наркотици.

Очаквайте подробности във Флагман.бг!

В категории: Айтос


16
Коментара
Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
16
Коментара по темата
16.
Nqkoi
01.06.2016 00:39:54
0
1
Abe vie ste mnogo smotani.Vsishki anonimni kopeleta sa mishki.Ostavete gospoja Koleva na mira smeshnici.Sega vi e mnogo zabavno.Spokoino shte doide i vashto vreme.
15.
Женя
25.03.2016 18:09:45
1
5
Станимира немогла да възпита сина си,а ще възпитава нашите деца,ужас,какво ли ще ги научи ???
14.
Do 9 nomer tq
25.03.2016 05:43:00
0
4
Ma ei typa kurvo otivai da lapash pishki shta eba i sprqlata tva da ne e detska gradina ti kvo si mislish che shte si praqt kvoto iskat kato si mnogo zagrijena sq mu prashtai banica i cigari v zatvora.
13.
Joro
24.03.2016 20:52:26
1
5
Mirka,vai vai vai
12.
ivan
23.03.2016 23:30:56
0
8
Mnogo si zle(Mirka ),Bogdan Nikolov znae 4e kokal4eto e dilar ,a ti neznaesh,mi pitai bat Bogi da ti obqsni,pone se imathte intimno.
11.
iuu
23.03.2016 00:38:34
1
10
mnogo e pochten ama kato gulta piko pred ico picata i sa davi vuv voda ne beshe tolkova pochten :D mnogo ste si skupi i mili kato ne mu znaite dalaverite
10.
бай киро от 3 вишка
22.03.2016 21:34:12
2
5
аз ще му кажа в очите и после на ушенце дай го при мен в корпуса мамче няма да съжалява .
9.
ТЯ
22.03.2016 20:21:44
8
7
Как не ви е срам? Познавате ли първо него, че го наричате ''наркоман'' и какво ли още не? Много мъка наистина има по тоя свят като гледам какви изроди пишат за човек, за който знаят само името му. Натопен е, много ясно! А тия утайки, зад анонимни имена, ще ви кажа едно: Много сте смели зад клавиатурата. Сега ви се е падано да плюете и изсипвате простащината си. Само не знам защо като го видите и мълчите.. Как един от всички вас ''смели'' и ''отворени'' не му каже ей т'ва всичко в очите..? Не знам в случая кой е жалък - този, който плюе и се радва на чуждото нещастие (което е временно само)..? Утре като се оправи всичко с него, в което съм убедена, някой от анонимните ''играчи'' да му каже всичките тия неща в очите искам.. пфф.. отврат сте!
8.
ttta
22.03.2016 20:08:49
0
3
МАЛЕЕЕ ТУЙ СПС ЛИ БЕШЕ ДНЕС БЕЕЕЕ . МИ ЩО ГО НЕМАШЕ ОНЗИ С ГИБОНСКАТА ПОХОДКА ДА УПЛАШИ ДЕЦАТА НА ЛЮЛКИТЕ С НАСОЧЕН АВТОМАТ ... ХАХАХА МАЙ САМО ТЕ МУ СЕ ВРЪЗВАТ ОЩЕ . П.С. ВЪЛКОВ АЙДИ БЕ КО СА МАЙШ НИ ТА ЩЪТ ... ДИГАЙ ГЪЛЪБИТИ ... УСРА СА .
7.
KH
22.03.2016 20:02:11
2
0
EMI HODI I TI VSE EDNO BASHTA TI E KMET AMA EDVA LI SHTE MOJESH SHTOTO KATO TE GLEDAM KAK ANONIMNO I TI FILOSOSTVASH MNOGO BOI SHTE IZQDESH SMESHENI KOMPLEKSIRANI PUMIARI STE VSOCHKITE NAI-VECHE ZAVISTLIVI
6.
kkk
22.03.2016 20:02:08
0
9
anarkotici mam44eeeeeee ne znae6 li s kakvo se zanimava tvoeto izrod4e
5.
Kolio
22.03.2016 18:07:16
1
12
Koi e uvajava taq Stanimira xaxaxaxa
4.
Хапче
22.03.2016 17:25:14
2
9
Крайно време да го натиснат тея шибани наркомани.
Само ходят и пръскат пико, и се мислят за недосегаеми Хаххахах ходят по улиците все едно бащите им са кметове на Айтос ;)
3.
oh boli
22.03.2016 16:53:05
1
12
droga ma ofca
2.
ludia
22.03.2016 16:05:00
3
12
da go prashtat v zatvora pri romite,sled 10 meseca ekzekuciq bez pravo na qdene predi tova
1.
oXo
22.03.2016 15:37:14
4
12
Какво става в Брюксел?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори